Seuraa 
Viestejä45973

Laittakaa perusteluja jos jaksatte.

Minusta Ylex, sieltä ei tule ärsyttäviä mainoksia.

Varoituksen sana: näitä kanavia on tarjolla ainakin Turussa, muissa kaupungeissa saattaa vaihdella. Eikä tässäkään ole kaikkia kanavia.

  • ylös 0
  • alas 3

Kommentit (15)

Eipä ole juuri tullut kuunneltua kuin YLEn taajuuksia ja GrooveFM:ää. Typerät mainokset tosiaan ärsyttävät, taitaa Novalla olla 30min mainoksia ja kaksi veisua väliin

Vierailija

Häh, ei ole Radio Helsinkiä mainittu? Vanhassa kunnon Radiomafiassakin vaikuttaneen Ari "ANSSI!" Peltosen juontama Paskalista on aivan ehdoton ohjelma.

Mutta jos noista jotain nyt kuuntelisin, niin Radio Citylta tulee keskimäärin parasta musiikkia. YleX:ltä kuuntelen vain torstai-illan Metalliliiton silloin kun muistan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis paras radiokanava vaiko vain näistä vaihtoehdoista paras...? Kulttuurin likaviemäriin joutaisivat kaikki.

Radio Helsinki on mielestäni paras radiokanava. Ikävä kyllä ei näyttänyt listasta löytyvän.

En äänestänyt, koska[size=150:11h1d3d3] Yle Q[/size:11h1d3d3] puuttuu listalta. Yle Q, joka on pian kuollut ja kuopattu, lähettää loistavia, ammattitaidolla toimitettuja ohjelmia ja iltaisin hyvää musiikkiohjelmaa. Mainoksia ei tietenkään ole.

Miksi Yle Q? Perusteluja:

[list:11h1d3d3]Passikuva
Peltirumpu
Kadonneen levyn metsästäjät
Kitarama
Norpan maailma
Rockradio
Roots-ilta
Thank god it's Puopolo
Koe-eläinpuiston uusinnat.[/list:u:11h1d3d3]

Ja tämä kanava saa liian vähän kuuntelijoita, siksi lopetetaan.

En äänestä koska suosikkini puuttuu listalta. Kuuntelen eniten Groove FM:ää koska siellä soitetaan musiikkia eikä lörpötellä turhuuksia joka saakelin biisin välissä!!. Meinaa mennä hermot muiden kanavien kanssa kun puolet ajasta vaan puhutaan eikä soiteta musiikkia. Hyvänä esimerkkinä NRJ:n "7 hittiä ilman katkoja". No mitäs mainoskatkot ja väliinpuhuminen sitten ovat?!!
Tosin tässä Groove FM:n puheen vähyydessä on huonokin puolensa, nimittäin joskus kun kuulee oikein ihanan biisin, biisin tai esittäjän nimeä ei aina välttämättä aina sanotakaan.

Tosta listalta todellakin puuttuu ne parhaat kanavat eli YleQ ja Radio Helsinki. Mutta aloittajan tekstistä sain mielikuvan että listalla olisi Turussa kuuluvia kanavia. Radio Helsinki ei siellä luonnollisesti kuulu kuin netin kautta ja YleQ:sta en ole varma. Aika rajoittunut aluehan tuolla Q:lla on, mutta ainakin digiboksin kautta pitäisi kuulua ympäri maan.

Asiaan. Äänestin Sävelradiota, koska siellä soitetaan sellaista musiikkia joka ei ärsytä minua. Kuuntelenkin sitä kanavaa yleensä autossa.

Sunnuntain Hesarissa oli mielipidepalstalla juttua YleQ:n lopettamisesta ja siitä miten radiokanavien laatua oikein mitataan. Onko mielestänne kuulijamäärä paras barometri?

Minun mielestäni paras kanava on sellainen jossa soitetaan erittäin monipuolista musiikkia. Musiikkimakuni ei kuitenkaan siedä räppiä ja muuta mustan väestön musiikkia, blues menee kyllä. Tästäjohtuen esim. Radio Helsinki vaihtuu johonkin toiseen kanavaan kun Njassa pääsee irti räppilevyineen, tai aletaan soittaa jotain virsiä kuten äsken.

Minun unelmakanavani olisi sellainen joka soittaisi rock'n'rollista rockiin kaikkea mahdollista ja poppiakin voisi joskus väliin laittaa. Mainoksia saisi olla maltillisesti Radio Helsingin tapaan, ja juontajat saisivat tulla vanhasta Radio Cityn porukasta. Kerran päivässä voisi tulla joku hauska kuunnelma Radio Mafian tapaan, Koe-eläinpuisto, Alivaltiosihteeri, Leila ja Annukka jne. Musiikkia voisi soittaa teemoittain, esim. kokonaisia levyjä kerrallaan ja juontaja voisi turista aina välillä jotain asiaan liittyvää väliin.

Tuo ei kuitenkaan taida olla yleisön mielipide, koska kyseisenlaista kanavaa ei ole olemassa.

Paras kanava on ehdottomasti(minun mielipiteeni mukaan) Radio City. Ainoa jolta ei tule huonoa musiikkia. NRJ:llä on mielestäni parhaat juonnot.

elba
Netmusiquen jazz-kanava on kyllä todella hyvä
Taisin löytää uuden lempikanavan.
Kiitos Ayla!

Ole hyvä. Minä kuuntelen niitä kaikkia. Tykkään paljon house musiikista, mutta etupäässä deep housesta. Ja jazz menettelee ainakin tällä kanavalla.

ilesoft

Sunnuntain Hesarissa oli mielipidepalstalla juttua YleQ:n lopettamisesta ja siitä miten radiokanavien laatua oikein mitataan. Onko mielestänne kuulijamäärä paras barometri?

Minun käsittääkseni nimenomaan YLE:n toiminnassa tuon ei pitäisi olla se asia, jonka pohjalta kanavia lopetetaan tai jatketaan. Kaupalliset kanavat tietenkin katselevat kuulijatilastoja hyvinkin tarkasti - ymmärrettävistä syistä. YLE:n asema on kuitenkin hieman eri. YLE:n tehtäväksihän on jäänyt myös sellaisen kulttuuritarjonnan tajoaminen, joka ei kaupallisten kanavien kautta väylää löydä. Jos YLE nykyään ryhtyy toimimaan kuten kaupallisetkin, niin voisinpa heittää kysymyksen TV:n puolelta. Millä esimerkiksi perustellaan FST:n _erittäin_ runsasta ohjelma-aikaa TV1/TV2 osalta, erityisesti jos otamme huomioon seikan, että FST:llä on myös oma (digi)kanava? Samalla logiikalla FST tarjonnan voisi lakkauttaa, koska se ei varmasti kaupallisille kanaville kelpaa - johtuen kaupallisista syistä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat