Seuraa 
Viestejä45973

Rakennus romahti Manhattanilla
10.7.2006 16:37
Rakennus on romahtanut New Yorkin keskustassa. Romahduksen syynä oli ilmeisesti räjähdys, mutta vahvistusta asialle ei ole saatu, kertoo New Yorkin palolaitos. Rakennus on tulessa ja paksua mustaa savua nousee korkealle. Mahdollisista uhreista ei ole vielä tietoa.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan kyseessä oli Manhattanin Upper East Sidella ollut kolmi- tai nelikerroksinen asuintalo.

Ja paikallista aikaa aamu yhdeksältä, kuten lentokoneiden törmäykset 2001. Elämä on sitten ihanaaa, kun Manhattanilla tapahtuu

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Puudeli
Asiaan liittyen: muistatteko sitä "terroristijuonta" minkä Yhdysvaltojen viranomaiset väittivät estäneensä viikko sitten? Johon oli kuulemma pyydetty apua ihan Irakin Abu Musad ZARQAWILTA? Osoittautuikin pelkäksi katteettomaksi chättihöpinäksi.

http://www.rawstory.com/news/2006/No_Pl ... _0707.html

Oikee meininki. Terroristit räjäyttävät Manhattanin sillat, tunnelit ja sairaalat, niin johan alkaa rikkaat preijät muuttamaan maaseudulle.

Ei tuollaista kuulkaas ihan luonnostaan tapahdu. Talon täytyi jo rakennusvaiheessa olla panostettu minikokoisilla fuusiopommeilla, minkä todistaa rakennusmateriaalin pulverisoituminen luonnottoman hienoksi tomuksi sekä musta savu, jollaista ei millään voi syntyä tavallisessa tulipalossa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat