Seuraa 
Viestejä45973

Ei, lääkkeet eivät ole loppunet eikä reseptit menneet vanhaksi, vaan kysyn asiasta ihan mielenkiinnosta.

Mitä numerosysteemiä ajanlaskun alun juutalaiset käyttivät?

Intialaiset (eli arabialaiset) numerot tulivat eurooppan vasta keskiajalla, roomalaisilla oli oma kirjaimia hyödyntävä systeeminsä ja kreikkalaisilla omat symbolinsa. Käytettiinkö Välimeren itäosissa jompaa kumpaa jälkimmäistä vai oliko olemassa vielä jokin harvinaisempi lukujärjestelmä?

Toisin sanoen, miltä näyttää symboli jonka Johannes enemmän tai vähemmän vaikuttuneessa tilassaan tulkitsi 666:ksi?

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (12)

Lono
Toisin sanoen, miltä näyttää symboli jonka Johannes enemmän tai vähemmän vaikuttuneessa tilassaan tulkitsi 666:ksi?

Ristinuskon risti. T > väkivalta > verotus y.m.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lono
Toisin sanoen, miltä näyttää symboli jonka Johannes enemmän tai vähemmän vaikuttuneessa tilassaan tulkitsi 666:ksi?

No eihän kukaan sitä voi tietää?

Veikkaisin, että arvoituksen ratkaisu on lopulta aika tylsä, tavanomainen ja hyvin epädramaattinen kuten normaalissa maailmassa on tapana. Juttua ja sen merkitystä on vain paisuteltu ajan mittaan.

Saatanajahdista hieman näin kevennyksenä...

Muistaako joku helluntalaisten saarnaajien 80-luvulla seurakuntalaisilleen jakamat "rokki- ja jytämusiikista" varoittavat c-kasetit joissa varoitettiin levyiltä löytyvän saatananpalvontaan yllyttäviä sanomia, varsinkin soitettaessa LP-levyä takaperin?

Vastavetona tälle Juice Leskisen "Yölento"-levyllä (1986 tai jotain) kappaleessa "hevidiggarin vuorisaarna" kuului soolon aikana epämääräistä ihmismölinää. Takaperin soitettaessa (vahvari päälle, levarista töpseli irti ja sormella älppäriä taaksepäin pyöritettäessä) kuului selkokielellä "TE EPÄUSKOISET, TE ETSITTE SAATANAN VIESTIÄ, MUTTA MINÄ OLEN SUNDQVIST! (Mika Sundqvist, miksaaja).

... jja välikevennys seis.

Antiikin numeroguruja, löytyykö?

(editoitu lyöntivirheitä)

Juutalaisten aakkoset ovat siitä mielenkiintoiset että jokainen kirjain vastaa tiettyä numeroa

Esimerkiksi W = 6, tästä jotkut keksivät että worlwidewebbiin olisi kätketty pedon luku. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa koska kirjaimet lasketaan yhteen mikäli niitä esitetään peräkkäin. WWW = 18. Jokaisella sanalla on olemassa oma numeraalinen arvo. 18 on Chai nimisen sanan numeraalinen arvo, Chai tarkoittaa elämää.

Tältä sivulta löytyy Juutalaisten käyttämistä numeroista ja laskentatavoista tietoa:

http://www.jewishencyclopedia.com/view. ... 6&letter=N

"

" Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi. "

Suomen kielessä ei ollut synti -käsitystä ennenkuin itse synti tänne pesiytyi. Ei Suomessa eikä suomen mielessä ollut pirua, saatanaa ja helvettiä ennenkuin se itse tänne pesityi. Syy miksi saatana, piru ja helvetti on kirosanoja on, että ne muistuttavat sen alkuperästä joka tänne synnin aikanaan istutti. Miksi käsityksiä ei ollut ja miksi suomalaisilla ei ole perisyntiä on maan nimessä:
SUOMI. Mistä synti tuli ja kenellä perisynti on piilee sen kansan ja maan nimessä joka käsitystä (ja käsityksiä) koko olemassaolonsa ajan on viljellyt. Maan nimi on annettu kansan mukaan.

666 on pedon luku ja peto on ihminen. Kyseessä ei ole henkiolento vaan nykyinen Piru -nimi kuvaa lähinnä ihmistä joka henkisesti poikkeaa normaalista. Nimi on peräisin PEROE -nimestä jossa P. on latinan kielessä käytetty lyhennys sanasta publius (kansa). Nimen loppuosa EROE on "eroava, poikkeava". Tuoreimpien löydöksien myötä myös numero 616 yhdistetään peto-ihmiseen ja se on ristiriidassa Raamatun tiedon kanssa. Näin ei kuitenkaan ole koska historiallisesti luku "on sama". Ennen 300 -lukua käytettiin nimessä C tai Z kirjainta, numero oli siloin 616. Kun G -kirjain ja muut ruotsin kieleen kuuluvat kirjaimet lisättiin aakkosiin 300 -luvun jälkeen, muuttui numero: 666.

Tässä osa Ilmestyskirjan tekstistä jossa käsitellään pedon merkin ottamisesta oikeaan käteen tai otsaan. Koska 616/666 numero on historiaan kytketty, on ajan haaskausta yrittää ratkaista kuka "tuleva peto" on koska se on jo tullut. Ja koska numero on historiaan kytketty, merkitsee se sitä että nimi löytyy aakkosista. Kaikki tiedot ja kuvaukset mitä pedosta on, on kykettynä historiaan ja väärän opin levittämiseen. Että pedon merkki on otsassa, ei välttämättä tarkoita tatuointia tai muuta vastaavaa merkkiä otsassa, vaan mielessä - että on hyväksynyt pedon merkin ja sen opit. Pedon merkki oikeassa kädessä, ei välttämättä tarkoita tatuointia tai muuta vastaavaa, vaan symboolia jota pidetään oikeassa kädessä. ... .. . "

http://www.suomalaiset.org/cgi-bin/kiel ... ikkalinkit

Lono

Toisin sanoen, miltä näyttää symboli jonka Johannes enemmän tai vähemmän vaikuttuneessa tilassaan tulkitsi 666:ksi?

Pedon merkki voidaan kirjoittaa eri tavoin riippuen siitä mitä numeroita halutaan käyttää. Yksi tapa kirjoittaa 666 on Chet-Khaf-Mem-Vav. (katso taulukosta miltä kirjaimet näyttävät hebrealaisilla aakkosilla)

Minun nickini numeraalinen arvo on muuten 400. Echi = ch = Chet = 400.
Vokaaleita ei hebrealaisissa aakkosissa käytetä.

Asia selvä, tai siis tarkoitan että "selvä, ei ratkennut ongelma".

Pistin symbolit järjestykseen sitten vasemmalta oikealle tai päivastoin ei rajoittunut, psykedeliaan taipumaton tajuntani nähnyt kuin kripellystä.

Taidanpa painua terassille etsimään naispuolisia virikkeitä.

Kiitos tiedoista!

(edit: unohdin tuon loppukiitoksen)

Lono
Asia selvä, tai siis tarkoitan että "selvä, ei ratkennut ongelma".

Pistin symbolit järjestykseen sitten vasemmalta oikealle tai päivastoin ei rajoittunut, psykedeliaan taipumaton tajuntani nähnyt kuin kripellystä.

Tietysti kyseessä voi olla myös nimi tai lause: Ch Kh M v,o,u. Vokaaleja lisäämällä voisi saada vaikka nimen Achi Khaia Muo, tai jotain muuta vastaavaa. Matti voisi näin kirjainten pyörittelyn experttinä vaikka tehdä eri variaatioita aikansa kuluksi. Muilla tuskin riittää mielenkiintoa asiaan.

Echi
Matti voisi näin kirjainten pyörittelyn experttinä vaikka tehdä eri variaatioita aikansa kuluksi. Muilla tuskin riittää mielenkiintoa asiaan.

No ei niitä ihan miten sattu heitellä, vaan seurataan m.m. kirjainten numerisia arvoja. Tuolla "suomenkielisellä" löytyy sama nimi useilla eri kielillä ja se on aina (kieli)historiaan kytketty. Ei se peto tule, vaan se tuli jo muinaisajassa ja Suomeen se tuli 700 -luvun jälkeen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat