Seuraa 
Viestejä45973

Miten huima koko näkyvän maailmankaikkeuden liike onkaan poispäin yhdestä pisteestä joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella?

Meidän edellä menevien supergalaksijoukkojen liike kiihtyy meitä nopeammin ja meidän perästä tulevien vauhti kiihtyy meitä hitaammin.

Ja kun sivuillamme menevät supergalaksijoukot loittonevat sektorin laajentumisen takia, niin siloinhan kaikki supergalaksijoukot loittonevat toisistaan ilman että tila laajenisi simsalapim.

Vaan miten huimaa vauhtia kiidämmekään kiihtyvällä vauhdilla poispäin tuosta yhdestä pisteestä joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella?

Entäpä kun tuokin piste kiitää vielä kerta luokkaa paljon nopeammalla kiihtyvällä vauhdilla poispäin jostakin muusta pisteestä meidän kansamme, samalla kun me loittonemme siitä kiihtyvällä vauhdilla?

Wau, mikä paine aikoinaan onkaan ollut jossakin tietyssä pisteessä, joka sijaitsee tilassa, joka ei laajene tai kaareudu.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (40)

Minä en ole huomannut mitään näkyvän tai näkymättömänkään kaikkeuden liikettä pois tai sisäänkään yhdestä tai mistä hyvänsä valittavasta pisteestä.

On kylläkin totta, että tähdet j loistavat kvasaarit sinkoavat sekä fotoneja että ainehiukkasia. Tässä ei ole kyse pisteestä vaan fuusiosta, joka vapauttaa gammafotonien ydinenergiaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Savor
Miten huima koko näkyvän maailmankaikkeuden liike onkaan poispäin yhdestä pisteestä joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella?Jos tarkoitat "yhdellä pisteellä" jotain tiettyä tila-avaruudessa sijaitsevaa konkreettista pistettä, mitkään tähänastiset havainnot eivät tue teoriaasi "yhdestä pisteestä". Jos sinulla on esittää jokin havainto sen puolesta, tiedeyhteisö ottaisi sen mielellään tarkasteltavaksi.

Savor
Savor

;):)

Ai niin...

Ensiksi pitää ymmärtää se, että kaikki näkyvän maailmankaikkeuden galaksit saattavat hyvinkin ola astetta isomman aineen kokoluokan tähden fotoneja ja tuo yksi piste olisi silloin tuo tähti.

Myös tuo jättimäinen tähti laajenee ja työntyy poispäin oman astetta isomman aineen kokoluokan galaksinsa keskustasta, joka työntyy poispäin oman näkyvän maailmankaikeutensa kanssa poispäin yhdestä pisteestä jne.

Vaan jos ja kun koko näkyvä maailmankaikkeus on hyvin pieni osa astetta isomman aineen kokoluokan tähden valoa, niin meidän liike on jotakin aivan huimaa ja meille käsittämätöntä ja tuo vieläpä koko ajan kiihtyvä liike vie meitä poispäin tuosta yhdestä pisteestä joka siis todellakin on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella.

Voi olla mahdollista selvittää missä päin tuo piste on ja mihin suuntaan näkyvä maailmankaikkeus liikkuu kiihtyvällä vauhdilla.

Koska näkyvä maailmankaikkeus hankautuu vastaan tuleviin energia-aaltoihin, jotka omasivat vastaavanlaisia galakseja satoja miljardeja vuosia sitten. Vaan ylitettyään tuon valtavan tyhjyyden jonne me olemme vasta tulossa, ovat nuo galaksit eli jättimäiset fotonit avautuneet tasaisesti vähemmän tiheäksi energiaksi.

Toki noissa vastaan tulevissa energia-aalloissa on vielä energiatihentymiä eli galaksien keskustojen jäännöksiä, joihin hankautumiset aihettavat esim. jääkausia jne.

Savor

;):)

Oikea atomimalli.

Atomien ytimissä on erillisiä kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä, joista laajentumisen yhtydessä avautuu samalla energia-aaltoja.

Noiden energiakeskittymien keskustassa energia on ja pysyy erittäin kuumana/tiheänä ja keskittymien pinnalla oleva energia avautuu aina tehokkaimmin sektorin laajentumisen takia.

Pinnalla olevan energian vauhti kiihtyy eniten ja näin keskittymän pinta erkanee aaltoina.

Näin pinnan pinta-ala kasvaa, vaikka itse pinnan tiheys pysyy samana, koska keskittymän keskustasta työntyy aina vain tiheämpää ja tiheämpää energiaa.

Näin kaikki räjähtää/laajenee/palaa/avautuu auki vähemmän tiheäksi energiaksi koko ajan kiihtyvällä vauhdilla.

Kolmiulotteisesti laajenevan atomin ytimestä avautuu energia-aaltoja, jotka omaavat elektroniverhon tiheyden aina vain kauempana kuin edellä menneet aallot ja aallot jatkavat matkaansa kiinteissä aineissa kokonaisuudessa vierellä olevien atomien ytimessä olevien kolmiulotteisesti laajenevien energiakeskittymien pinnalle, jossa ne saavat energian laajenemaan/räjähtämään kiihtyvällä vauhdilla jne.

Jotta raskaat aineet laajenisivat yhtä nopeasti kuin kevyet aineet, pitää raskaiden aineiden ytimissä olevien kolmiulotteisesti laajenevien energiakeskittymien palaa/räjähtää nopeammin energia-aalloiksi, koska vain silloin ne omaavat suhteellisesti yhtä paljon elektroneja eli vain näin raskaiden aineiden atomien ytimistä avautuu suhteellisesti yhtä paljon ja yhtä tiheitä energia-aaltoja.

Näin myös tapahtuu, koska mitä enemmän ns. protoneja ja neutroneja, jotka siis oikeasti ovat samanlaisia, on lähekkäin, sitä enemmän ja nopeammin ne saavat toisensa räjähtämään/palamaan ja näin raskaiden aineiden atomit myös puoliintuvat nopeammin.

Kun atomin ytimessä olevan energiakeskittymän pinnalle tulee energia-aalto vierellä olevasta keskittymästä, palaa/avautuu tämä keskittymä voimakkammin kuin vierellä oleva ja näin se on protonin asemassa.

Kun tuo avautuva aalto pääsee vierellä olevan keskittymän pinnalle ja saa sen avautumaan/palamaan entistä voimakkammin, onkin tämä vuorostaan protonin asemassa ja toinen neutronin jne.

LUKEKAA

AJATELKAA

YMMÄRTÄKÄÄ

JUHLIKAA

JAKAKAA ILONNE YSTÄVIENNE KANSSA

TULKEE KUOPIOON JUHLIMAAN.

Savor

;):)

Näkeminenhän perustuu juuri tuohon palamiseen, joka siis on kolmiulotteisten energiakeskittymien laajenemista eli räjähtämistä auki vähemmän tiheäksi energiaksi.

Silmiisi siis tulee palamisen tuloksena syntyviä energiakimppuja.

Savor

;):)

Vauhti kiihtyy:

Minä tunnen kuinka vauhti kiihtyy! Tule mukanani juhlimaan. Tää on paikka missä kanssa viihtyy Täällä tunnelmasta kunnolla kiinni saa. Tänä yönä tosi vahva kestää monen tunnin päässä aamu on, mutta kuka voisi meitä estää kun mä lennän sinun kanssasi aurinkoon LENNÄN AURINKOON!

singing Matti jaTeppo meitä on myös Seppo!

Näin se kesäloma toimii!

singing Matti jaTeppo meitä on myös Seppo!

Mikä poikain hiteistä on mielestäsi se paras?

En olisi ikuna uskonut, mutta Savorin teoriassa on järkeä enemmän kuin muitten yhteensä.

Ymmärsin äsken eka kertaa Savorin idean ja se on yksinkertainen, mutta toimiva. Einstein pyörii montussa, mutta minä nautin huimasta matkasta tämän pikkuriikkisen atomin pinnalla

borri317
Mää huomasin että käsi jonka päällä on suklaat on heikompi.

Borri317 on pitänyt kaikkeuden ikkunasta ulkona naamaansa kun vauhti on kiihtynyt.

risat
En olisi ikuna uskonut, mutta Savorin teoriassa on järkeä enemmän kuin muitten yhteensä.

Ymmärsin äsken eka kertaa Savorin idean ja se on yksinkertainen, mutta toimiva. Einstein pyörii montussa, mutta minä nautin huimasta matkasta tämän pikkuriikkisen atomin pinnalla

Niin, jos ja kun on olemassa yksi yksinkertainen periaate, joka selittää maailmankaikkeuden toimintatavan, niin eihän ajatuksellani edes ole kilpailijaa tällä hetkellä.

Savor

;):)

risat
En olisi ikuna uskonut, mutta Savorin teoriassa on järkeä enemmän kuin muitten yhteensä.

Ymmärsin äsken eka kertaa Savorin idean ja se on yksinkertainen, mutta toimiva. Einstein pyörii montussa, mutta minä nautin huimasta matkasta tämän pikkuriikkisen atomin pinnalla

En ennenkään uskonut tuossa Savorin jo moneen kertaan levitetyssä ja toistetussa teoriassa olevan järkeä, enkä usko vieläkään.

Viittaus Mattiin ja Teppoon on ihan sopiva, mutta ovat jo varsin vanhoja, eikös ne siirry kohta eläkkeelle. Esim. Hesarin Nyt-liitteessä tänään poseeraa 22-vuotias Anne Mattila, silti uralla ollut jo 10 vuotta. Miltä hän näyttääkään, mitäs hän näyttääkään.

Mikäs ihme sitä energiaa pitää samassa paketissa?

Sitähän te ette pysty koskaan selittämään.

Jumalakin on helpompi selittää.

Kun kerrotte jostakin voimasta, joka pitää energian samassa paketissa, pitäisi teidän kertoa miten tämä voima välittyy.

Kun kerrotte sadun tuosta simsalapimvoimasta, pitäisi pystyä selittämään vielä enemmän.

Einsteinkin vain totesi että massa kaareuttaa avaruutta.

Mutta hei haloo, miten?

On paljon helpompaa antaa energian vain avautua/räjähtää auki vähemmän tiheäksi.

Energiakeskittymien keskellä energia ei vain pääse/sovi avautumaan ja niinpä energia pääsee ihmisestäkin poispäin vain ihmisen pinnalta, samalla kun ihminenkin laajenee kolmiulotteisesti.

Mitä tiheämpään energia on käpertynyt, sitä paremmin se pitää itse itsensä kuumana/tiheänä.

Samoin ihminen säilyttää energiansa/lämpönsä paremmin, kun käpertyy tiheämpään eli sikiöasentoon.

Savor

;):)

Heitänpä tämänkin tänne joutessain.

Ajatukseni mukaanhan esim. palneettakunta syntyy tähden räjähtäessä supernovana, jolloin tähdestä syntyy munkkirinkelimäinen kokonaisuus, koska tähtihän pyöri akselinsa ympäri räjähtäessään.

No tuon munkkirinkelin sisälle syntyy ohut munkkirinkeli raskaiden aineiden atomeista ajan kanssa, koska raskaiden aineiden atomeista avautuvat tiheät energia-aallot tönivät kevyitä poispäin itsestään.

Näin kevyitä atomeita tulee tönityksi kohti munkkirinkelin reikää ja poispäin keskustan reiästä ja ohuesta raskaiden aineiden munkkirinkelistä.

Poispäin keskustasta menevistä kevyistä atomeista syntyy näin kaasuplaneetat.

Reiän keskelle syntyy uusi tähti, koska koko ajan laajenevat atomit tavoittavat toisiaan ja keskelehän tulee myös tönityksi raskaiden aineiden toimesta kevyitä atomeita.

No täähän oli vanhaa ajatustani, mutta entäpä kun supernovaräjähdyksessä sinne munkkirinkelin keskelle onkin jäänyt musta aukko tai melkein musta aukko, joka avautuu omilla energia-aalloillaan.

Entäpä kun nuo aallot tulevat esim. auringon pintaan noin 11 vuoden välein?

Savor

;):)

Montakohan kertaa maapallo on kiertänyt auringon, samalla kun on työntynyt kaarevalla radalla poispäin auringosta?

Alussahan tuo työntyminen on ollut varmaankin melko suoraviivaista.

Suoraviivainen työntyminen poispäin kolmiulotteisesti laajenevasta auringosta samalla kun itse laajenee, ei estä planeettoja pyörimästä akselinsa ympäri.

Entäpä miten maapallon ikä lasketaan?

Onko maapallo yhtä monta vuotta vanha, kuin kierroksia auringon ympäri on kertynyt?

Vai pitäisikö maapallon ikä perustua atomien värähtelyyn ja siihen miten monta kertaa maapallon atomit ovat ehtineet värähdellä maapallon historian aikana.

Raamatun kirjoittajat eivät varmaankaan tienneet atomien värähtelystä mitään ja näin raamatun vuodet varmaankin tarkoittavat maapallon pyörähdystä auringon ympäri.

Vaan eipä sitä tiedä, jos vaikka maapallo olisikin alkanut taipua kaarevalle radalle työntyessään poispäin auringosta vasta noin 10 000 vuotta sitten?

Savor

;):)

Ajaako savor jotain seuraavaa ajatusta?

Koska "kaikki on suhteellista", voidaan toki ajatella universumi "suhteessa itseensä", jolloin "lajeneva avaruus" suhteessa itseensä onkin "materian harvenemista sen sisällä", joka "voidaan siis tulkita" osien pienenemiseksi ja tiivistymiseksi. Nopeutuva leviäminen olisi silloin kaitsen nopeutuvaa harvenemista/tiivistymistä.

En tosin ymmärrä, että mitä tekemistä tällä on "ylimääräisen tilaulottuvuuden kanssa" - tarvitaanko sitä oikeasti, vai onko kyseessä Savorin käsitys asiasta (esim. "big bang - ilmapallo" analogia, joka käsittääkseni on vain "tajuamisen helpotus" ei niinkään tosiasia.)

En myöskään ymmärrä miten tämä osoittaisi tiedemaailman näkemyksen vääräksi : kyseessä olisi vain se, että tiedemaailma katsoo tilannetta universumin sisältä ja savor suhteessa itseensä. Me, tarkastelijoina, kykenemme kuitenkin oikeasti vain ensimmäiseen, jolloin katsomme aina tilannetta "universumin sisältä".

Squirrel, edetäänpä askel askeleelta kohti koko ajatukseni ymmärtämistä.

Kerron ensin millaisia ns. protonit ja neutronit oikeasti ovat, siis ajatukseni mukaan, jonka oletan olevan oikeassa.

Protonit ja neutronit ovat samanlaisia kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä.

Miten tämä on mahdollista?

Eikö olekin niin että kun keskittymällä on kolmiulotteinen ulkopinta, niin silloinhan tuon pinnan pitäisi muuttua vähemmän tiheäksi silloin kun se on työntynyt poispäin keskittymän keskustasta.

Kyllä, juuri näin. Mutta keskittymän pintapa irtaantuu itse keskittymästä energia-aalloksi.

Ja tilalle työntyy uutta entistä pintaa tiheämpää energiaa, joka omaakin pinnan tiheyden kauempana keskittymän keskustasta, irtaantuakseen sen jälkeen myös energia-aalloksi.

Eli ajatukseni mukaan atomien ytimissä on edelleen sitä alkuräjähdysteoriassa laskettua alkuplasmaa, jota muka aikoinaan oli vain yhdessä pisteessä joka laajeni niin ettei muka laajentunut ulospäin.

Kysy ensin tästä ja mennään sen jälkeen eteenpäin.

;):)

Savor

;):)

Maapallon keskustaan on sen verran pitkä matka, että kaksi vierekkäin olevaa henkilöä työntyy ajatukseni mukaan melko saman suuntaisesti poispäin maapallon keskipisteestä.

Kaksi kertaa kauempana maapallon keskipisteestä olisimme ilmeisesti laajentuneet neljä kertaa isommiksi.

Mutta kauanko menee aikaa ajatukseni mukaisesti, että maapallon säde on kaksinkertaistunut, jolloin olisimme ajatukseni mukaan kasvaneet neljä kertaa isommiksi.

Savor

;):)

MITEN kuu saa aikaiseksi vuorovesi-ilmiön.

JOS kuu muka vetää merta puoleensa jollakin ihme painovoimalla, niin silloinhan meri muuttuu vähemmän tiheäksi?

Eikö meren lämpötila silloin myös laske?

Vai onko tuo lämpötilan lasku matemaattisesti niin pieni, ettei sitä voi huomata?

Menkääpä ja mittailkaa meren eri kerroksia, niin huomaatte että tietty kerros, joka on noin 4 asteista, lämpenee silloin yli 4 asteiseksi kun kuu on sillä puolella maapalloa ja toisella puolella tuo kerros jäähtyy alle 4 asteiseksi.

Savor

;):)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat