Seuraa 
Viestejä45973

Miksi jos laitan tyhjään pakastimeen täysin hajutonta ja hyvää vettä, se jäädyttyään haisee ja maistuu pahalle?
Onko vika pakkasessa?
Vesihän jäättyy ja toiminnat hiljenee ja tuotteitten pitäis säilyä pidempään. Ei vaikka vadelmissa huomaa juurikaan eroa, paitsi koostumuksessa. En taaskaan tajua, kertokaa!

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (9)

Olisikohan siellä pakastimessa jotakin, joka tartuttaa aromejaan jäätyvään veteen eli tuleviin jääkuutioihin. Vaikka olisikin tyhjä, niin saattaahan siellä olla jäämiä jostakin epämääräisestä. Eli kannattaisi varmaankin sulattaa ja pestä pakastin, mieluiten mainitussa järjestyksessä.

Eikun pakastin on tyhjä, pesty ja ihan uusi. Ja ongelma toistuu havaintojeni mukaan globaalisti, eli jään maistaa. Myös ystäväpiirini on todennut ongelman.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onko vesi puhdasta? Makuaisti voi heittää kylmän vaikutuksesta. Muita vahtoehtoja ei ole, jos pakastimessa ei ole jotain makua antavaa.

Olen huomannut joskus saman hajuhaitan. Kokeilepa ensin kiehauttaa vesi, josta aiot tehdä jäätä. Jos ei auta, niin haju tulee todennäköisesti pakastimestasi.

Haju varmaankin tulee pakastimesta.

Joissakin pitsapaikoissa vesikin, joka on ollut kylmäkaapissa maistuu pahalle. Samasta hanasta suoraan otettuna vesi maistuu ihan hyvälle.

Jännää sikäli että söin tänään mansikoita, jotka olivat olleet auringossa. Mitä lämpimämpi, sitä vähemmän hyvälle mansikka maistui.

Samassa astiassa oli myös viileitä mansikoita, jotka kaikki maistuivat paremmilta.

Savor

;):)

Hmm... Jos pakastin on uusi ja pesty, eikä veden keittäminenkään poista ongelmaa, vaihtoehtoja on vain yksi. Syyllinen on selvitetty! Kuinka, te kysytte?

Yksinkertaista, rakas Watson.

Syyllisen täytyy olla hovimest.. ei, vaan jääpalamuotit!

Edit: Suuretkin salapoliisit ovat erehtyväisiä.

Muoviastiasta kannu/jääpala-astia tarttuu tympeää muovin makua jäähän tahi veteen. Varsinkin kumimaisista joustavista. Halvalla ei saa hyvää.

Ympäristö voi tosiaan olla syyllinen. Kuukausia paistinkäryjä kerännyt muotti voi maistua pahalta

Ostin kerran nakkarilta sokeripaketin ja syömättä jäi. Varsin muikean makuisia olivat.

Oletteko maistaneet lunta. Ei maistu muuten hyvältä vaikka oli aivan tuoretta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat