Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Tupakan voisi tehdä laittomaksi ja sitten ottaa kannabiksen tilalle. Näin valtio voisi ruveta valmistamaan savukkeita kannabiksesta. Hinta olisi hyvä siinä 15 euroa aski, jossa olisi 20 savuketta. Koska massa tuotanto halventaisi hintoja. Nyt katukaupassa kai kannabis maksaa jotain 20 euroa muutamasta grammasta. Näin saataisiin myös huumerikollisuus joten kuten häviölle. Nythän varmasti huumekauppiaat ja saavat kannabiksesta suurimmat tulot koska se on yleisin huume. Tosin ehkä kotikasvatus on yleisempää kuin huumekuppiailta ostaminen. Tosin kaveritkin ovat huumekauppiaita jos ne myy vain sinulle. Eikös yleensä tutuilta ostella noitakin yrttejä.

Todistetusti kannabis on ainakin terveellisempää kuin tupakka.

Lisäksi valtio voisi valmistaa erinlaisia syötäviä hamppuvalmisteita, niitä nauttisessa ei olisi edes vaaraa saada syövää siitä savusta koska ne nautittaisiin syötävänä.

Nyt tänä päivänäkin moni kannabiksen käyttäjä leipoo vaikkapa leipää ja maustaa sitä kannbiksella. Näin he pystyvät syömällä saamaan vaikutteita siitä huumausaineesta.

Sivut

Kommentit (69)

Minusta päihteettömyys tulisi kieltää, täydellinen absolutismi ei ole luonnollista. Muutkin eläimet harrastavat päihteitä. Päihteiden käyttö on osa ihmisen luonnollista kehityshistoriaa. Päihteiden käytöstä aiheutuvat ongelmat johtuvat lähinnä päihteiden kontrolloinnista, joka puolestaan ei ole luonnollista.

Suurin osa kannabiksen käyttäjistä on rikollisia ja/tai mielisairaita.

Ja yleensä muutenkin elämässään epäonnistuneita luusereita.

Sellaisissa primitiivisissä yhteisöissä, joissa päihteiden käyttö on säilynyt kontrolloimattomana, ja siis suhde päihteisiin luonnollisena, ei myöskään ole päihteistä aiheutuvia ongelmia.

Laillistetaan murhaaminen, ei olisi ongelmia niitä tekevien kanssa. Huumeet lailliseksi, jotta murhat lisääntyisivät ja lisäisivät ihmisluonnonmukaista poistumaa.

Ihmiskunta voisi käyttää enemmän aikaansa pössyttelyyn, ja vähemmän asevarusteluun sekä sotimiseen. Tämä säästäisi suunnattomia määriä luonnonvaroja, ja lisäksi tuhansia ihmishenkiä vuosittain. Kannabis ei ole tällä planeetalla isokaan ongelma, vaan historiallinen ja arvostettu rohdoskasvi.

SAMAEL
Minusta päihteettömyys tulisi kieltää, täydellinen absolutismi ei ole luonnollista.

SAMAEL
Muutkin eläimet harrastavat päihteitä.

Äiti, äiti! Minäkin haluan, kun muutkin... Ihmisethän on laumaeläimiä, vai kuinka?

Muuten.. mikähän pirun pössyttelijöiden joukkovaellus tämän palstan nyt on valloittanut?

Minä en ole pössyttelijä, ei tosiaan toimi minulle. Mutta en silti ole muilta kieltämässä.

Äiti, äiti! Minäkin haluan, kun muutkin...

En ymmärrä miksi vedit äitisi tähän mukaan. Eihän tässä mitään laumasieluja olla, ei kenenkään tarvitse olla käyttämättä kannabista vain sen takia, että enemmistö on opetettu ajattelemaan kannabiksesta erittäin kielteisessä valossa, tai siksi että auktoriteetit käskevät olemaan käyttämättä.

Teje
SAMAEL
Minusta päihteettömyys tulisi kieltää, täydellinen absolutismi ei ole luonnollista.

SAMAEL
Muutkin eläimet harrastavat päihteitä.

Äiti, äiti! Minäkin haluan, kun muutkin... Ihmisethän on laumaeläimiä, vai kuinka?

Muuten.. mikähän pirun pössyttelijöiden joukkovaellus tämän palstan nyt on valloittanut?

Nuorisolla koulusta kesäloma. On aikaa haaveilla cannabiksen ihanuudesta. Mitäs muuta. Se on kai sitä "huume romatiikkaa". Romantisoidaan huumetta. Tyypillistä nuorisolle, jotka on päässyt cannabiksen makuun.

Jaa? Enpä ole koulussa ollut enää vuosiin. Enkä ole romantikkokaan, enkä haaveile mistään huumeisiin liittyvästä. Enkä käytä niitä. Kannabiksen kielto on vain rationaalisesti ajateltuna täysin järjetön ja naurettava.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat