Seuraa 
Viestejä4922

Tilasin verkkokauppa comista Virosta tosi halpoja dvd levyjä. Verbatim nimisiä. olen kolmelle levylle yrittänyt llttaa ja aina tulee "prisess failed" . Nyt sitten tutkin tyhjää levyä niin ilmoittaa ettei asema D (DVD-asema) ole käyttettävissä ja tulee tuo ilmoitus "Funktio ei kelpaa" Levyt ovat -R kun + :ssaa ei olluut saatavilla. Asemassa ei ole mitään vikaa. testasin sen toisella lvyllä ja se kirjopitttaa sekä + että - formaatteja. mikä avuksi, että saan ne toimimimaan?

Lierikki Riikonen

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Devil
Seuraa 
Viestejä1328

Asemaan firmware-päivitys. Aseman tai levyjen valmistajan sivuilla pitäisi olla jotain vinkkiä aiheeseen. Levytkin toki voi olla viallisia, itse en mitään halpislevyjä mihinkään vähääkään tärkeämpään polttoon suostu käyttämään.

Edittiä: Niin tosiaan. Tarkemmin kun lukee, niin Verbatimin levyt pitäisi olla ihan asiallisia, maksoi ne sitten mitä tahansa.

X

Tutkitko tyhjää levyä poltto-ohjelmassa vai Resurssienhallinnan kautta? Windows itsessään ei tyhjien levyjen päälle yleensä ymmärrä, joten jälkimmäisessä tapauksessa virheilmoja saattaakin tulla. Yleensä ottaen Verbatim on ihan laatumerkki ollut, joten epäilisin vian olevan muualla kuin levyissä, ehkä poltto-ohjelmassa.Mutta asiaan...

- Oletko varma, että asemasi tukee nimenomaan DVD-R formaattia?
- Olisiko mahdollista, että olet ostanut DualLayer-levyjä (kaksikerroslevyjä), mutta asemasi ei niitä tue? Levyt erottaa kapasiteetistaan, single-layer levyt ovat nimellisesti 4,7GB ja dual-layer levyt 8,5GB kokoisia.

Edit: Tosiaan, myös firmwarepäivitys asemaan voisi olla kokeilun arvoinen asia. Osaatko kertoa mikä on asemasi merkki/malli?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Poltto DVD asema kullä tukee kumpaakin formaattia. Levyt eivät ole Dual lauereita. Se kyllä tajuaa nekin. Laite on LITE-ON DVD SOHW-1633S. Firmware päivityksen asensin, ei apua.

Nyt testailin yhtä niista toisella tavalla, niin niin sain ilmoituksen "Illegal disk", siis laiton levyke. Miten sen saa lailliseksi, pitäisikö kokeilla jotain toista poltto-ohjelmaa, kuin NEROA? Onko ehdotuksia?

Vaikeaa tämä vasemmalla kädella toimiminen. Ee tippunut baarijakkaralta, vaan oli ollut seivin pain päiviä monta päivää kun kohtaus tuli. Ampulanssimiesten alko metri näytti nollaa.Olin valvonut 3 vrk päätteeellä , niin saattoi olla vaikutusta. Kaksi viikkoa vetkuttelin lääkäriin menoa, sitten jouduinkin suoraan OYS:aan. jossn 4vrk mietittiin leikataanko vai ei. olkapäässä on sälöinen murtuma ja jokin isompi luunpala kanssa irti. Sitä ei saa paljon liikutella. Sellaisia kevuttä helutteluja vain, ettei nivel juutu pakoilleen. nivelkin oli sijoitaan pois.

Edit: ilmesesti loukkasin käden tuohon pöydännurkkaan,se on sopivasi hollilla, miksei päänkin. Aluksi oli koko käsi ihan musta

Lierikki Riikonen

Vaadit vielä verkkokaupalta vahingonkorvausta mustuneesta kädestä ja monen päivän valvomisesta, syynä huonot levyt.

Asiaan: jos lähdemateriaali on kiusaksesi kopiosuojattu? Hanki AnyDVD -ohjelma. Son hyvä. Pystyy omat laillisesti hankitut suojatut levyt siirtämään mp3:ksi. Pätee myös DVD elokuviin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat