Kommentit (7)

Riparapa
Seuraa 
Viestejä2

Avoin kysymys. Onko kyseessä tiede, jos käytetään IPCC:n 'pahinta skenaariota' vai onko kyseessä nykytrendin mukainen kauhuskenaarion luominen ilman faktoja? Eli vastaava toimintatapa kuin vähemmistöryhmän ennustajaeukolla?

b_e_y_o_n_d
Seuraa 
Viestejä3554

Ihmisten tulee oppia ja ymmärtää, jokaisella teolla on vastapainonsa. Olipa se sitten toisella puolella maailmaa, poissa omista silmistä. Ihmisellä on nykyisin ennen näkemätön kyky tuhota maapallon luontoa ja ekosysteemeitä, meriä ja metsiä. Tämä toisaalta johtaa ihmisenkin olemassa ja selviytymisen mahdollisuuksien heikkenemiseen; kaikki mitä meillä on, tulee luonnosta. Ilman tervettä ja hyvinvoivaa planeettaa, en näe mahdollisena ihmisenkään kukoistavan.

Under the sky, under the heavens, there is but one family. It just so happens that people are different.
-Bruce Lee

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Homer_Backland
Seuraa 
Viestejä12288

Tämähän olisi katastrof...jota edes Paavo I Väyrynen ei voisi oikaista ?

“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”
— William Gibson

Pauli
Seuraa 
Viestejä853

Nämä maapallon tuhoavat mellestää, mutta miksi näille ei saada talouspakotteita aikaiseksi? Bensaveroo korotetaan, mutta todellisille ongelmille ei tehdä mitään, eikä ole mitään halua ratkaista asioita. Vihreät juhlivat Kaipolan sulkemista, mutta tämä sama tuotanto siirtyy muualle lievemmän (=ei minkäänlaisen) ympäristövalvonnan maahan. Norjalaisia ei boikotoida tai käsketä jättämään öljyt reikiin, mutta Suomessa ei voi kuitenkin lopulta uusiutuvaa turvetta käyttää. Tuhannen vuoden päästä suo kukoistaa, mutta öljynporausreikään ei ole mennyt öljyä takaisin tippaakaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat