Seuraa 
Viestejä45973

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Hollanti+sallii+pedofiilien+puolueen...

Tässä kun eräät tahot ovat puolin ja toisin ihannoineet alankomaiden vapautunutta ilmapiiriä ja onnistunutta politiikaa, rohkenen olla hieman eri mieltä.

Joku tolkku se pitäisi olla tolkuttomuudessakin

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Veljellisen rakkauden vapauden ja monimuotoisuuden puolue (PNVD) perustettiin toukokuussa. Sen tavoitteena on muun muassa alentaa alaikäisyyden rajaa seksuaalisuhteissa kuudestatoista kahteentoista ikävuoteen sekä laillistaa lapsipornografia ja eläimiin sekaantuminen.

Ei helv.... Aprillipaiva meni jo...
Eivat tee mitaan laitonta, just joo. Nyt ne sekos lopullisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä kun luin tuon uutisen ensimmäistä kertaaa ja keskusteltiin siitä yhdessä foorumissa, niin asian laita oli aivan samoin kuin cannabiksen kannattajien liberaalinen huumepolitiikka. Onhan siellä hyvin liberaalinen siirtolais/pakolais politiikkakin.
Onneksi en asu siellä. Mutta NL:in liberaalinen politiikka miellyttää huumeiden kannattajia, jotta niitä muitakin liberaalisia ajatuksia voi tulla tänne pohjolaan. Kohta Suomessakin pedofiilinen poliittinen puolue.

Jos tuosta hyviä puolia yrittää väkisin hakea, niin toivottavasti kaikki pedot rekistäytyvät puolueen jäseniksi ja saadaan lista, jonka mukaan listiä. Ja sitten puolue kielletään ihmisoikeuksien julistuksen vastaisena.

Kyllä tuossa on äly ämpärissä Hollannin hötöpäillä

Olbe
Seuraa 
Viestejä1447

Juu, nyt kyllä lähti hollantilaisten touhu käsistä. Jos olisi aikaa, tai edes hieman enemmän kiinnostusta, tekisi mieli tutustua valtion perustuslakiin. Kuvittelin, ettei tuollainen länsimaissa voisi olla mahdollista.

Menipäs toisessa ketjussa saman aiheen käsittely porukalta täysin raiteiltaan, jos siinä alunperin raiteita olikaan

Leuka
Menipäs toisessa ketjussa saman aiheen käsittely porukalta täysin raiteiltaan, jos siinä alunperin raiteita olikaan

Ei näkynyt olevan raiteita minä menin muualle keskustelemaan aiheesta

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat