Seuraa 
Viestejä45973

TURVASSA!
18.7.2006 0:54
Beirutissa jumissa olleet suomalaistytöt pääsivät Syyriaan.

Simona ja Lilian Bitar pääsivät turvaan pommisateesta.

Suomalaisten evakuointi Libanonista takkuilee
- Ihanaa olla vihdoin turvassa. Nyt on tosi hyvä fiilis, kun pääsimme muiden suomalaisten kanssa samaan bussiin ja juttelemaan heidän kanssaan, iloitsee Libanonin puolelta Syyriaan pelastautunut Lilian Bitar.

Lilian ja hänen serkkunsa Simona Bitar saapuivat bussilla kello 21.45 eilen illalla Beirutista Damaskokseen 16 muun suomalaisen kanssa.

- Nyt pääsemme lepäämään suurlähettilään asunnolle, ja lento Kööpenhaminaan lähtee yöllä. Tarkkaa aikaa ei ole vielä tiedossa, mutta sillähän nyt ei ole väliä enää, Lilian toteaa.

MITÄ HELV..!!! Oliko ne kaikki suomalaiset neekereitä siellä Beirutissa?

Missä on aito lappalainen? Oliko pikku-rättipäätytöt keskenään Beirutissa vai oliko rättipää isä mukana? Miksi faijan rätti ei näy uutiskuvissa?

Kommentoikaa AIDOT SUOMALAISET ja Abdull Az

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Miksi suomalaisten rauhanturvaajien siittämiä afriikkalaisia lapsia ei pelasteta sotilasoperaatiolla nälänhädästä tai sisällissodista?

Ne sotilaat on olleet aika kovia poikia naimaan savannin tyttöjä. Suomen väkiluku saattaisi kohota usealla prosentilla, kun saataisiin ne kikkarapäät tänne koti-Suomeen

Jos ne on Suomen kansalaisia, niin silloin lehdet mielellään kutsuu heitä suomalaisiksi. Niin meilläkin sanottiin että libanonissa on yli 4000 ruotsalaista. Kun katsel kuvia ja luki mitä he kirjoitti, niin näkin että he ei ollut etnisiä ruotsalaisia, mutta oletettavasti Ruotsin kansalaisuuden saaneita libanonilaisia.

Edit

En äänestä, ei ole sopivaa kohtaa mitä äänestäisi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat