Seuraa 
Viestejä45973

Juttelin taannoin yksityisviestien välityksellä erään foorumin käyttäjän kanssa Marin tasavallan tilanteesta. Katsoin hieman erilaisia uutisia ja tulin erilaiseen johtopäätökseen. Minusta on tietenkin väärin sanoa, että Venäjällä ei kritisioida valtion toimia. Hyvä esimerkki kritiikistä on Butovon kylä.

Siitä oli muistaakseni keskustelu aikaisemmin. Joka tapauksessa Marin tasavallassa oli RTR:n uutistietojen mukaan kaksi suurta rikollisryhmittymää, joissa molemmissa oli noin 500 henkeä kussakin. Siellä ne sitten taistelivat valtiota ja toisiaan vastaan. Minusta on myös harhaanjohtavaa luulla, että vain Suomessa voidaan kertoa objektiivinen totuus Venäjästä. Ensinnäkin tuskin Iltalehden toimittaja on elänyt ikäänsä Venäjällä ja toisekseen ihmisiä vaivaa tämä Talvisota - syndrooma, joka on jokseenkin aikansa elänyt, vaikka se olikin asia, joka olisi mielummin vältettävissä.

Minusta kuitenkin veteraaneja ei auta yhtään se, että uusnatsit kirjoittelevat rasistisia juttuja internettiin.
Ehnrootin sanoin:
Nuoret eivät tiedä mikä sota on ja ovat nähneet vain verta nenästään.
Minusta tätä auktoriteettia kannattaa kuunnella.

Eli siis Marien tilanne on mielestäni hieman epäselvä. Minusta ME emme voi tietää ellemme ole asuneet siellä edes muutamaa vuotta.
"Uutiset" kertovat "uutisia", jotta ihmiset katsoisivat "uutisia".

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat