Seuraa 
Viestejä45973

Juuri kokoamani listan mukaan on tämä foorumi peräti Suomen 8. suurin. Esiintyy listassa itse asiassa kaksikin kertaa, koska foorumi löytyy sekä tiede.fi että tiede.net takaa

Koko lista: http://www.bemmu.com/foorumi/

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Sinulla ei näyttänyt olevan listalla dvdplaza.fi:n foorumia. En osaa sanoa kuinka suuri se on suhteutettuna noihin listasi ensimmäisiin, mutta aihealueita siellä on aivan tolkuttomasti ja käyttäjiä yli 20 000.

Näkökulma (http://www.nakokulma.net/) 277845 viesteineen puuttuu myös. Yksi SMF:ää käyttävä suuri keskustelupalsta (196784 viestiä) on Omenamehu (http://omenamehu.org/).

Muita puuttuvia: muropaketti, MikroPC, Hesari, ... Näitä on varmaan enemmän kuin listalla nyt on.

PS. Näkkäri ei ole phpBB:llä toteutettu, mutta tämän aiheen otsikossa ei puhuttu mitään phpBB:stä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olipa niitä paljon noita foorumeita. Minun tekisi mieli kokeilla jotain uutta foorumia. Missä olisi asiallista ja mukavaa keskustella? Jotta hyvin moderoitu sen tietenkin sitten täytyisi olla.

Itse olen vuosikausia keskustellut osoitteessa http://www.lemmikkipalstat.net , joka on Suomen suosituin lemmikkiharrastajien portaali: yli 30 miljoonaa hittiä ja yli 8,5 miljoonaa sivulatausta kuukaudessa. Palstoilla on yli 31000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Vierailija

Suomi24.fi:n keskustelualueet taitavat olla viestimäärällä mitaten suurin, pian 20 miljoonaa enemmän tai vähemmän tsättiviestiä... ja toisena tulee sitten 6 miljoonalla viestillään legendaarinen suomalaisen nörttikulttuurin neksus MuroBBS (tosin epävakauden torjunnasta ja foorumisoftien vaihdoista johtuneiden erinäisten siivousten vuoksi siellä on tätä nykyä vain seitsemäsosa tuosta viestimäärästä). Kolmanneksi suurin lienee Voimahali, jossa on viestejä tällä hetkellä 2,6 miljoonaa.

Suomi24.fi:n keskusteluihin päässee mukaan sähköpostilootan tunnuksilla ja siksi on aika vaikea arvioida rekisteröityneiden määrää, mutta MuroBBS:llä on yli 50 000 käyttäjää. Kolmanneksi eniten käyttäjiä lienee FutisForumilla, n. 40 000 rekisteröitynyttä.

Mutta kaukana vielä ollaan suuren maailman tahdista: http://www.big-boards.com/

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat