Seuraa 
Viestejä45973

Voiko pitää paikkaansa, että maapallon kiertorataa voidaan muuttaa ihmisten toimesta? Sivu http://www.worldjumpday.org/ mukaan se on mahdollista, mutta itse ainakin naureskelin koko sivustolle, sillä eihän kaikki ihmiset tietenkään hyppää sekunnilleen samaan aikaan ja samalla alueella niin tiiviisti että energia saataisiin keskitettyä juuri johonkin tiettyyn kohtaan..

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Ei pidä, elleivät he hyppää niin kovaa, että he pakenisivat maapallon vetovoimakentästä. Silloinkaan vaikutus ei olisi merkittävä, vaikka kaikki maapallon ihmiset hyppäisivät samalta puolelta(vaikutus ei olisi merkittävä = jos joku havainnoisi tapahtumia, hän tuskin havaitsisi mitään vaikutusta vaikka hänellä olisikin tarkat mittalaitteet).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kosh
Seuraa 
Viestejä21228

Tarviiko tästä samasta huijauskesta avata koko ajan uusia aiheita?

EI, KAIKKI MITÄ INTERNETISSÄ SANOTAAN, EI OLE TOTTA.

Kuten ei tämäkään.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228

Vinkki; liikemäärän säilymisen laki.

ON herttaisen yhdentekevää, kuinka synkronisesti ihmiste hyppivät. Tai se, riittääkö heidän kokonaismassa / sen aiheuttama impulssi mihinkään havaittavaan.

Fakta on se, että systeemin kokonaisliikemäärä on vakio, ja vaikka jos koko Afrikan mannerlaatta hyppäisi kilomtrin korkeudelle ja tömähtäisi takaisin, ei mikään muuttuisi.

Asiaa voi arkijärkeillä niinkin, että kun ihminen ponnistaa maan pinnalta, sekä maapallo että ihminen molemmat loittonevat symmetrisesti toisistaan. Kun loittoneminen kääntyy putoamiseksi, molemmat taas lähenevät toisiaan symmetrisesti. Lopputuloksena kumpikin on samassa kohden.

Massansiirroilla voidaan parhaimmillaankin saada aikaan maapallon pyörimisliikkeen muutoksia tai jonkinlaista huojuntaa tähän pyörimiseen, jos paljon massaa siirtyy pysyvästi eri paikkaan. Tällaisesta puhuttiin sen ison Tapaninpäivätsunamin maanjäristyksen yhteydessä. Kiertorataan auringon ympäri ei kuitenkaan tällaisillakaan ole mitään vaikutusta.

Kiertorata voisi muuttua vain jos maapallo saisi jostakin rutkasti ylimääräistä liike-energiaa tai luovuttaisi sitä. Käytännössä siis jos meihin törmää ekstraterrestiaali iso esine tai ammumme jotakin suurta ulkoavaruuteen pysyvästi. Ehdotan että kokeilemme aluksi ampumalla aurinkoon nämä worldjumpday-hörhöt. Toki koko ihmiskunnnakin biomassa lienee merkityksettömän vähäinen minkään havaitavan aikaansaamiseksi. Koe olisi muuten vain mielenkiintoinen.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat