Seuraa 
Viestejä45973

Oletan että ilmalämpöpumpun toiminta perustuu siihen, että sisäilmaa johdetaan ulkoyksikköön, jossa siihen sekoitetaan ulkoilmaa, jonka jälkeen tuo ilma puristetaan pienempään tilaan ja sen jälkeen takaisin sisäilmaan.

Vastaavalla periaatteellahan saadaan aikaiseksi erittäin kuuma/tiheä pistemmäinen energiakeskittymä.

Jotta kohti samaa aluetta saataisiin paljon energiaa, pitää ulkoisen paineen kasvaa koko ajan.

Jos tilassa oleva energia on ensin saman tiheyden omaavaa energiaa, pitää tuon energian alkaa avautua/palaa pallon pintamaisesti poispäin pallon keskustasta, jolloin tuolla avautuvalla/palavalla energialla saadaan energiaa liikkeelle kohti pallon keskustaa.

Ensin poispäin pallon keskustasta avautuva energia lisää siellä päin olevan energian tiheyttä ja kun nyt tiheämmäksi muuttuva energia avautuu/palaa poispäin pallon keskustasta, saadaan kohti pallon keskustaa liikkeelle edellistä energia-aaltorintamaa tiheämpi energia-aalto, joka avautuessaan/palaessaan avautuu kohti edellä menevää vähemmän tiheää energia-aaltoa ja saa tämän liikkumaan nopeampaa vauhtia kohti pallon keskustaa, jossa on aina vain vähemmän tilaa ja näin sinne päin menevä energia käpertyy koko ajan tiheämpään ja tiheämpään.

Näin jatkamalla, saadaan yhteen pisteeseen todella pajon energiaa ilman painovoimaa, jota ei edes ole, eikä sitä minkään ilmiön selittämiseen edes tarvita.

On vain painevoima tilassa joka ei ole mitään, niin ettei tuo tila kaareudu tai laajene simsalapim.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Juuri tähän perustuu valon yleinen punasiirtymä, joka taas samaistuu avaruusaluksen venymiseen.

Niin, perinteinen kantoraketeilla varustettu avaruusalushan venyy silmissä, kun polttoaineensa käyttänyt säiliö irtaantuu aluksesta.

Ja onhan alus venynyt sitä ennenkin, kun siitä avautuu/palaa energiaa.

Savor

;):)

Ajatelkaapa miten ajatukseni on juuri päinvastainen kuin alakuräjähdysteorian, jossa tila laajenee ensin räjähdyksenomaisesti simsalapim niin ettei se laajene ulospäin jo olevaan tilaan.

Ja tätähän ihminen ei voi ymmärtää, mutta se pitäisi vain uskoa, koska isot pojat niin sanoo.

Vaan ajatukseni pystyy ymmärtämään ja siitä seuraa, että lopulta massa tulee katoamaan yks kaks simsalapim.

Tai ehkäpä ei kuitenkaan niin yks kaks, koska raskaat aineethan puolittuvat ensin jne, jolloin lopulta on jäljellä enää kevyitä aineita, jolloin ei ole olemassa elollisia olentoja havaitsemassa miten kevyiden aineiden atomien ytimistä loppuu tiheään käpertynyt energia.

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Savorin tulkinta lämpöpumpusta olisi juuri sopiva täydennys laitostieteen
alkuräjähdysteoriaa, eli muinaissuomalaiseen alkumunateoriaan. Lämpöpumppauksesta eöli -tankkauksesta syntyi alkumuna eli -massa.

Laajeneeko alkuräjähdysmassa ulkoiseen tilaan vaiko on laajeneva tila sinänsä, se nyt on sitä pilkun viilausta.

Nyt laitostiede voisi kutsua Savorin juhlimaan yhdessä yhteistä täydennettyä keksintöä shamppanjan kera. Semmoista olueeseen verrattavaa kaljaa se kai on.

Iso ero alkuräjähdysteoriaan.

Erot:

Ajatukseni mukaan on olemassa vain yksi voima, jolloin ei tarvitse yrittää selittää esim. miten vetävä voima välittyy.

Ajatukseni mukaan tila ei ole mitään, niin ettei tila laajene tai kaareudu simsalapim ja näin ei tarvitse yrittää selittää miten se tila kaareutuu tai esim. laajenee niin ettei laajene ulospäin.

Katsos kun ihminen voi ymmärtää miten tiheään käpertynyt energia laajenee ulospäin jo olevaan tilaan.

Savor

;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat