Seuraa 
Viestejä45973

Joulukuun 6 päivä syntyi Aasiaan voimakas maanjäristys ja iso tsunami.

Vain päivää myöhemmin maapallolla havaittiin erittäin voimakas energia-aalto, joka oli tullut 50 000 valovuoden päästä meille.
Lähteenä oli ollut ns. magnetar.

Tuo maapalloa kohti etenevä aalto sai sille alueelle normaalia tiheämmän tilan ja näin ajatukseni mukaan maapalloa ympäröivä energia alkoi avautumaan poispäin tuosta meitä kohti tulevasta aallosta ja sillä energialla avatuva energia itse virtasi kohti aaltoa.

Ja näin maapallosta avautui normaalia enemmän energiaa vain päivää ennen kuin tuo energia-aalto saavutti maapallon.

On tämä niin loogisen kauniin Savolaisen yksinkertaisesti ajateltua, että...

olkoon vappu Kuopiossa joka päivä

ja virratkoon shamppanja Kuopioon, missä hän virtaa iloisesti.

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (15)

Herra Hippi
Hittovie, niinhän siinä kävikin.

Kerrohan Skepsis porukalle terveisiä Jukrikselta alias Jukterilta.

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos joku ei huomaa yhtäläisyyttä ajatukseeni elektronin syntymisestä atomin eli musta aukkomaisen energiakeskittymän ulkokehästä, niin todettakoon,

että elektroni syntyy vastaavalla tavalla, kun atomia lähestyy joku massallinen kappale, joka on tiheämpää kuin atomin ulkokehällä tietyllä paksuudella oleva tila.

Ja näin tuo atomin ulkokehä avautuu poispäin atomia kohti lähestyvästä hiukkasesta, jolloin itse avautuva tila eli energia sinkoutuu kohti atomia lähestyvää hiukkasta ja näin syntyy elektroni, joka pompauttaa atomia kohti tulleen hiukkasen poispäin atomista.

Kun hiukkaskiihdyttimissä päästään elektronin ohi, niin siinähän sitä sitten on sitä vähemmän tiheää tilaa, kuten yllä maapallon ympärillä,

jolloin atomin ytimestä avautuu sitten seuraava energia-aalto poispäin lähestyvästä hiukkasesta ja sillä energialla itse avautuva energia sinkoutuu kohti lähestyvää hiukkasta ja sehän on sitten se atomin ytimen hiukkanen, joka tässä vaiheessa pompauttaa atomin ytimeen pääseen hiukkasen poispäin.

Joko arvaat mitä ne kvarkit ovat?

;):)

Tuo yllä oleva on okei, varsinkin jos maapallo oli siinä asennossa, että Aasia oli kohti tuota aaltoa.

Vaan saamme toisenkin ajatelman, jossa maapallo olikin niin päin, että Aasia onkin toisella puolella maapalloa, kuin mistä tuo lähestyvä aalto lähestyi maapalloa kuudes joulukuuta.

Silloin homma, etenee seuraavasti.

Aalto etenee ja sen etupuolella oleva tila avatuu poispäin aallosta ja liikuu kohti aaltoa.

50 000 vuodessa tuo aallon etupuolella oleva tila on aina vain loitonnut kauemmaksi aallosta ja saanut kauempana ja kauempana olevan tilan avautumaan poispäin aallosta jolloin avautuva tila on liikkunut kohti aaltoa.

Ja näin maapallolle tuli ensin tuota tuota tilaa, joka avautui poispäin aallosta päivää ennen varsinaista energia-aaltoa.

Ja silloin maapallo olisikin tämän ajatuksen mukaan avautunut tilaksi vastakkaiselta puolelta maapalloa.

Tämä vaan tälleen sivuajatuksena,

Tämän ajatuksen mukaan myös aurinko olisi avautunut suhteellisesti samalta puolelta kuin maapallo tuohon aaltoon nähden ja kaikki aurinkokunnan planeetat ja massalliset kappaleet, jolloin kaikki olisivat tuolla tilan eli energian avatumisella lähteneet liikkumaan kohti tuota aaltoa hieman.

kauankohan tuollaiselta aallolta menee läpäistä aurinko tai päästä auringon keskustaan.

tai miten tuo vaikuttaa esim. Jupiterin pilkkuun?

;):)

JukriS
Joulukuun 6 päivä syntyi Aasiaan voimakas maanjäristys ja iso tsunami.

eikös se sattunut 26. päivä...

ei voi tietää

Qark
JukriS
Joulukuun 6 päivä syntyi Aasiaan voimakas maanjäristys ja iso tsunami.eikös se sattunut 26. päivä...

ei voi tietää

Aivan oikein.

Innoissani kirjoitin väärin tuon päivämäärän.

Kiitos.

26 joulukuuta havaittiin maanjäristys ja silloinhan se tsunamikin syntyi.

27 päivä joulukuuta sitten havaittiin tuo erittäinkin energinen energia-aalto.

;):)

Vierailija
JukriS
Innoissani kirjoitin väärin tuon päivämäärän.

Ollaan kyllä huomattu että olet taas innoissasi. Ikävä kyllä muut eivät taida olla niin innoissaan

Tuo magnetarista lähtenyt energia-aalto on erittäin voimakas painovoima-aalto.

Ja kun tuo aalto itse avautuu tilaksi edetessään eteenpäin, niin silloin tuo avautuva aalto oli ehtinyt kasvaa 50 000 valovuoden matkan aikana valopäivän laajuiseksi.

Ja näin päivää ennen varsinaisen energia-aallon tuloa, koko aurinkokunta joutui tuon aallon painovoiman alaiseksi.

Ja eipä aikaakaan kun Aasiaan syntyi voimakas maanjäristys ja iso tsunami.

;):)

Niin, ja liikerataansa nähden taaksepäinhän tuo aalto avautuu voimakkaammin, josta se liike-energia myös tulee.

Nykyisin tähdistä avautuva tila kohtaa vastaan tulevia aaltoja paljon tiheämmin ja näin nykysin tähdistä lähtee myös energia-aaltoja tiheämmin.

Aikoinaan tähtiin ei tullut juuri ollenkaan energia-aaltoja ja näin aallot aikoinaan lähtivät liikkeelle vähemmän tiheästi.

Ja siinäpä loogisen kauniin yksinkertainen Savolainen ajatus, että...

eiköhän sitä shamppanjaa jo ala virtaamaan kohti Kuopiota.

Ja mitenkäs oli niiden kuperkeikkojen kanssa?

;):)

Yrittäkääpä kumota ajatukseni.

Vai joko myönnätte?

Myös valon aalto avautuu tilaksi ja kun tuollainen aalto kohtaa toisen aallon, niin silloinhan se avautuu vähän myös eteenpäin.

Ja juuri näin tuo meidän magnetarimme valtavan iso energia-aalto eli painovoima-aalto ehti tehdä 50 000 vuoden ajan ennen kuin saapui aurinkokuntaamme.

Sitten kun heitätte niitä kuperkeikkoja, niin katsokaa, että on pehmeä alusta ja varovasti, ettei paikat hajoa.

;):)

Kaksoisrakokokeessahan on todettu, että yksi hiukanen voi mennä kahdesta eri raosta.

Ja tämähän johtuu siitä, että energia liikkuu aaltoina ja jos aalto kohtaa vastaantulevan aallon, niin silloin tuo aalloissa oleva energia pakkatuu tiheämpään hankautuessaan vastaan tulevaan energiaan.

Sen jälkeen pienet tilapaketit avautuvat myös sivuttain vähemmän tiheälle alueelle, jolloin ne liikkuvat samaan kasaan ja näin syntyy fotoni.

Tuossa vaiheessa osa energiasta siis avautuu aallosta eteenpäin.

Ja näin on käynyt myös magnetarista lähteneelle isolle energia-aallolle, jolloin sille on syntynyt oma painovoimakenttä.

Ja näin siis maapallokin joutui tuon energia-aallon eli ison painovoima-aallon painovoimakenttään jo päivää ennen varsinaista energia-aaltoa.

;):)

Kuopiolaista uutta loogisen kauniin yksinkertaista fysiikkaa.

;):)

Luin tuossa kokonaan tuon jutun magnetarista ja jos oikein ymmärsin, niin tuo energia-aalto olisikin lähtenyt liikkeelle "vain" noin kolmasosalla siitä millä valo liikkuu?

No, jonka tapauksessa tuo aalto oli itseasiassa todella voimakas painovoima-aalto, joka kehitti itselleen matkansa aikana oman painovoimakentän.

Samoin tekevät myös kaikki hiukkaset liikkuessaan aaltona.

Kun kaksi energia-aaltoa kohtaa, niissä oleva energia hankautuessaan pakkautuu tiheämpään eli pieniksi energiapaketeiksi, joiden välissä sen jälkeen on vähemmän tiheää.

Kun tuollaiset energiapaketit liikkuessaan eteenpäin avautuvat taaksepäin avatumisen lisäksi sivuttain vähemmän tiheälle alueelle, jolloin ne liikkuvat yhteen kasaan ja näin aallosta syntyy hiukkanen
, niin silloin osa pienistä energiapaketeista avautuu aavistuksen myös energia-aallon liikerataan nähden eteenpäin.

Jolloin energia-aalto venyy myös eteenpäin kaareuttaen näin omaa avaruuttaan myös edestä päin.

Ja näin esim. hiukkaskiihdyttimissä atomeissa oleva energia saa kosketuksen ennen varsinaisen hiukkasen tulemista, hiukkasen kaareuttamasta avaruudesta.

Ja tuon seurauksena atomin ulkokehällä oleva energia avautuukin poispäin tuosta hiukkasen kaareuttamasta avaruudesta ja tuolla avatuvalla energialla itse atomin avautuva energia sinkoutuu kohti atomia kohti tulevaa energia-aaltoa.

Jonka seurauksena atomin energiasta syntyy elektroni ja atomiin tulevasta energia-aallosta hiukkanen, joka pomppaa elektronista poispäin atomista,

jos vauhtia ei ole niin paljon, että tarpeeksi tiheää elektronia ei ehdi syntyä.

Jos vauhtia on tarpeeksi hiukkanen pääsee pitemmälle atomin ytimeen, mutta sillä on nyt kaareutuneempi avaruus ja sen seurauksena atomin ytimestä kehittyy ytimen hiukanen, joka pompauttaa hiukkasen pois.

Ja arvaattekin varmaan jo mitä ne kvarkit ovat.

;):)

Mitä useamman energia-aallon energia-aallot kohtavat matkallaan eteenpäin, sitä venyneempää eli punasiirtyneempää valo on.

;):)

Ja tällekin sitä shamppanjaa

;):)

Enpä voi sanoa Skepsikseen kuuluvani, joten en voi myöskään terveisiäsi kyseiselle yhdistykselle välittää. (Vaikka kuuluisin ja vaikka välittäisin, niin joutuisin selittämään keneltä terveiset ovat ja siihen en pysty. Et ole tunnettu kuin listatrollina)

Tuolle tapaninpäivän maanjäristykselle oli myös geologinen selitys. Maankuori ei ole vakaa, se että käsitämme sen vakaaksi johtuu vain lyhyestä kestostamme suhteessa geologisten tapahtumien nopeuteen. *juttelee huonekasveille*

Onhan sekin saavutus, että olet lähes yksinäsi pitänyt tämän ketjun jo viikon noissa "keskusteluissa" linkeissä.

Ajatuksiisi en ota kantaa, ei maksa vaivaa. Sillä miten hyvin kantani perustelisinkin, päädyt kannalle, että olen vain liian tyhmä ymmärtääkseni suuria ajatuksiasi. Näin jonkin verran ihan oikeaankin tieteeseen perehtyneenä, voisin sanoa, että ajatuksien käsittämättömyys johtuu yleensä vain niiden esittäjän puutteellisesta ulosannista, eikä siitä että ne esitetään väärille ihmisille.

Jos kuitenkin on niin, että olet erityisen viisas poikkeusyksilö, sinun on tehtävä meille muille vähämmän viisaille palvelus ja selitettävä ainakin suurinpiirtein käyttämäsi termit ja osoitettava jokin suhde niiden ja aiemmin tehdyn tutkimuksen välillä, jotta asioista voidaan keskustella a)joko sinun termeilläsi tai b)aiemman tutkimuksen termeillä.
Olisi myös eduksi, että esittäisit joitain mittaustuloksia ja toistettavissa olevia koejärjestelyjä, jotta menetelmiesi ja havaintojesi paikkansapitävyys voitaisiin todeta ihan tieteellistä metodia käyttäen.
...ja sitten vielä yksi hieman provosoitunut ajatus, jos filosofiaa ei voi harjoittaa vain tutkimalla oman mielen maisemia, niin miten hitossa tähtitiedettä/kvanttifysiikkaa (tai mitä nyt lieneekään) voisi?

Herra Hippi
Enpä voi sanoa Skepsikseen kuuluvani, joten en voi myöskään terveisiäsi kyseiselle yhdistykselle välittää.

Tuolle tapaninpäivän maanjäristykselle oli myös geologinen selitys. Maankuori ei ole vakaa, se että käsitämme sen vakaaksi johtuu vain lyhyestä kestostamme suhteessa geologisten tapahtumien nopeuteen. *juttelee huonekasveille*

Onhan sekin saavutus, että olet lähes yksinäsi pitänyt tämän ketjun jo viikon noissa "keskusteluissa" linkeissä.

Voihan olla sattumaa, että tuollainen energia-aalto tulee tänne 50 00 valovuoden päästä ja vain päivää myöhemmin kuin täällä havaitaan sataan vuoteen suurin maanjäristys.

Vaan kun standardimallilla ei ole mitään selitystä sille, miten elektroni pysyy radallaan.

Eikä sille miten atomin ytimen hiukkaset pysyvät ytimessä

Eikä sille, miten kvarkit psyvät siellä missä ovat

eikä sille, mitä painovoima on

eikä sille, miten galaksijoukot loittonevat toisitaan liikkumatta toisistaan poispäin

eikä sille, miksi galaksit pyörivät eri tavalla kuin planeettakunnat

eikä sille, mitä kaasuplaneettojen pilkut ovat

eikä sille, miten tornadot syntyvät

eikä sille, miksi pioneerluotaimilla havaitaan selittämätön kiihtyvyys kohti aurinkoa

eikä sille miten valo punasiirtyy

niin ainahan voitte etsiä pimeää ainetta ja pimeää energiaa,

vaikka niitä ei edes ole olemassa

;):)

tilaan tähdet ja avaruus-lehteä, ja siinä oli juttu magnetarista. purkaus sattui päivää myöhemmin kuin tsunami, eikä näillä ole mitään yhteistä. ihmeellinen sattuma vaan. tälläistä sattuu joskus

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat