Seuraa 
Viestejä45973

Mitä jos evoluutio olisikin edennyt toisin? Eräässä dokumentissa väitettiin
että dinosaurukset tuhosi meteori, joka mahdollisti nisäkkäiden kehityk-
sen. Olisivatko dinosaurukset ajan myötä kehittyneet yhtä älykkäiksi,
tai älykkäämmiksi kuin ihmiset? Entä jos muurahaiset oppisivat kävele-
mään kahdella jalalla? Yläraajat vapautuisivat käsiksi, joihin ne voisivat
koota pesännrakennusaineita ja kantaa motteja sylissä kotiinsa. Sitten
ne keksisivät miten näillä käsillä voi viskoa kiviä vihollisia tai saaliseläimiä
kohti. Ihmiskunta olisi pulassa.. Delfiineillä on periaatteessa edellytykset
yhtä suureen älykkyyteen kuin ihmisillä, mutta käsien kehittymättömyys
ei ole vienyt kehitystä eteenpäin. Jos niiden raajoista kasvaisi kädet, ne
alkaisivat tehdä kalaverkkoihin reikiä hankkimillaan apuvälineillä, virittää
ansoja uimareille, kiivetä laivoihin varkaisiin, lopulta ne olisivat meren
hallitsijoita.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Seuraavaksi jonkinlainen "huvitelma"

Miesten polkupyörissä on sellainen ikävä ylimääräinen tanko. Tähän "miehiseen" tankoon voi iskeä kiveksensä, ja sellainen tekee kipeää. Varmasti on haitaksi "fittnessille" se: vähemmän saat lapsia jos pyörässäsi on ylimääräinen "tappaja -tanko", kuten miesten pyörissä on. Tämän vuoksi on varmasti niin, että ne miehet jotka eivät suostu ajamaan polkupyörää saavat hitusen enemmän lapsia, ja näiden lapset sitten välttävät tilastollisesti enemmän pyörällä ajamista, koska niiden perimä kerran on sellainen. Tämä tarkoittaa sitä, että "pyörälläajamisvihaajia" on aina vain enemmän ja enemmän.

Varmasti on totta tämä - katso vaikka niitä pyöräilemään opettelevien lasten pelkoa ja kiukkua tätä toimitusta kohtaan. Isin tulee pitää kiinni ja työntää eikä silti suostu.

Edelliseen ilman lainausta, Miesten polkupyörissä on tanko sen takia että miehet yhä vähemmän suosisivat hameeseen pukeutumista.

mutta mitä epäilen evoluutiosta ylipäätään on esimerkiksi, Mikä voima on saanu esim lähtiä ja risuja muistuttavat hyönteiset (heinäsirkat) aikaseksi?

suuresti epäilen mitään selitystä että ne on jääny henkiin jotka ovat (jostain kumman syystä?) muistuttaneet risuja tai lehtiä, ja laji toverit ovat joutuneet helpommin saaliiksi jotka ovat olleet ihan normaalin heinäsirkan näkösiä?..

sitten vois alkaa miettiin että kuinka kauvon niitä puita on ollu missä ne asuu ja että kuinka kauvon on menny evoluution kehitykseen? jollei joku kolmas osapuoli ole puuttunu asiaan ja muuttanu kyseisten hyönteisten ulkonäköä että niillä olisi paremmat elin edellytykset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
squirrel
Seuraavaksi jonkinlainen "huvitelma"

Miesten polkupyörissä on sellainen ikävä ylimääräinen tanko. Tähän "miehiseen" tankoon voi iskeä kiveksensä, ja sellainen tekee kipeää.


Tähän voisi sanoa, että "et vaan osaa". Olen ajanut polkupyörällä säännöllisesti käytännössä koko ikäni, enkä ole vielä kertaakaan iskenyt kiveksiäni tankoon. Näin ollen voisi sanoa, että pyöräilijöistä ne, jotka osaavat väistää tangon, saavat enemmän jälkeläisiä ja näin ollen taitavien pyöräilijöiden osuus yleistyy hitaasti, mutta varmasti. Loppujen lopuksi polkupyörä on kuitenkin suhteellisen nuori keksintö.

Mielestäni tangosta on ollut yleensä enemmän hyötyä; sen päälle voi kätevästi istahtaa toisen kankun varaan vaikkapa valojen vaihtumista odotellessa.

Niistä heinäsirkoista ainakin se, että kyllä se ulkonäkö vaikuttaa siihen joutuuko syödyksi. Jujuna on se, että saalistajille muodostuu sellainen "kuvionhahmotusjuttu". Esim "Darwinin linnut" -kirjassa esitellään miljoonakalakoe, jossa havaittiin että "tiettyyn kuvioon" jämähtäminen olisi haitallista, jolloin saalistaminen aikaansaikin sen, että miljoonakalat muuttuvat värittömämmäksi sekä "erinäköisemmäksi" -tulee erilaisia kuvioita.

Toinen tapa estää "patternin" muodostumista on tietysti näyttää "saalistajista eiravinnoksikelpaavan" näyttämiseltä: Saalistaja joutuu lehden näköisen "patternin" tunnistettuaan syömään lehtiä.
(Tosin kilpavarustelua tässä -> ne jotka erottaakin vähemmän lehden näköiset pois pärjää muita paremmin ja tämä taas myös jättää enemmän lehden näköisiä henkiin)

Toivottavasti tämän ymmärtää.

PS:
Polkupyöräily voi johtaa myös lajiutumiseen: syntyy populaatio jossa urokset ovat erityisen hyviä ajamaan pyörällä sekä sellainen, joka ei aja pyörällä lainkaan. Jos ensimmäiset keskittyy suuriin kaupunkeihin(autoteillä ei ole tarpeenkaan ajaa autolla, pikemminkin ei) ja maalle(jossa kävely on huono vaihtoehto ja pyöräily halpa että muutenkin edukas) syntyy maalaisihmiset ja kaupunkilaisihmiset -ja miljoonan vuoden päästä ihmetellään miten "symbioosilaji" on voinut kehittyä.
(Okei, on vähän "heitto", mutta niin lienee tämä ketjukin.)

PS PS:
Muita hassuja ajatuksiani evoluutiosta jne tuolla
http://www.geocities.com/evonkeliumi/kevyt.html

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat