Seuraa 
Viestejä45973

Murha se on itsensäkin tappaa. Miksi koskaan ei syytetä läheisiä avunannosta rikokseen? Mikäli joku heistä on ajanut tekijän tähän julmaan tekoon. ( Isä halveksi poikaansa, joka kertoi olevansa homo. Isä haukkui poikaa ja sanoi hänelle: "kuolleena et aiheuttaisi niin paljoa perheelle häpeää"!)

Moni on kuollut lääkkeisiin, häkään tai vaikkapa auton alle. Tiedättekö, onko kukaan koskaan kuollut ranteita viiltelemällä? Se on nimittäin urbaanilegenda: Rannevaltimon katkaisu ei johda kuolemaan. Mutta miksi se on niin suosittu tapa YRITTÄÄ itsemurhaa?

Serkkuni yritti itsemurhaa 1989. Eipä onistunut. Siinä oli kohtalon ivaa, kun hän kuoli sivullisena auto-onnettomuudessa vuonna 1991

 • ylös 3
 • alas 8

Sivut

Kommentit (68)

[size=200:2g00l5sj]Tämä on vain minun mielipiteeni:[/size:2g00l5sj]

Minun mielestä itsemurhasta pitäisi tuomita kuolemaan, koska itsemurhan tehnyt ihminen joutuu helvettiin. Jos hän katuu, niin kuolemantuomio voidaan lieventää johonkin muuhun.

Tämä on vain minun mielipiteeni:

Rauha teille.

 • ylös 2
 • alas 58
iamsnail
Minun mielestä itsemurhasta pitäisi tuomita kuolemaan, koska itsemurhan tehnyt ihminen joutuu helvettiin. Jos hän katuu, niin kuolemantuomio voidaan lieventää johonkin muuhun.

Tarkoitatko itsemurhaa yrittäneiden tuomitsemista vai haluatko tuomita ihmisiä, jotka ovat jo kuolleita.

 • ylös 20
 • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
iamsnail
[color=green]
Minun mielestä itsemurhasta pitäisi tuomita kuolemaan, koska itsemurhan tehnyt ihminen joutuu helvettiin.

Tuossahan tehdään vain palvelus itsemurhaa yrittäneelle. Jos ei siinä itse onnistu, tehokas teloitus kyllä hoitaa homman.

 • ylös 31
 • alas 0
risat
Tiedättekö, onko kukaan koskaan kuollut ranteita viiltelemällä?On kuollut. Tyttö makasi lattialla autuas hymy huulillaan, ranteet viillettynä auki. Hän halusi todellakin kuolla. Tiedän syyn tekoon, mutta jääköön sanomatta.

Mutta miksi se on niin suosittu tapa YRITTÄÄ itsemurhaa?

Pieni viiltely tehdään niin että joku takuulla löytää hänet. Se on siis kuin avun huuto tuo viiltely siinä tapauksessa. Karmea tapa pyytää apua, mutta avun huuto kuitenkin.

 • ylös 24
 • alas 1

En tunne ketään joka olisi kuollut, mutta pari on yrittänyt. Tai ainakin viillellyt ranteitaan, en tiedä miten tosissaan. Kaverini veli(silloin 18v) joutui sairaalaan ja yksi entinen luokkatoverini(16v) oli kai yrittänyt itsemurhaa. Tämän jälkeen kyseisen tytön ei annettu käyttää veistä kotitaloustunneilla.

iamsnail

[size=200:106e7d1r]Tämä on vain minun mielipiteeni:[/size:106e7d1r]

Minun mielestä itsemurhasta pitäisi tuomita kuolemaan, koska itsemurhan tehnyt ihminen joutuu helvettiin. Jos hän katuu, niin kuolemantuomio voidaan lieventää johonkin muuhun.

Tämä on vain minun mielipiteeni:

Rauha teille.

Eli siis depressio on rikos?

 • ylös 35
 • alas 2

Kiinnostaa tietää, miksi se on lääketieteellisesti mahdotonta?

Voisi kuvitella, ettei verenhukkaan ole järin mukava kuolla.
Tulee kova kylmä, aistiharhoja, eikä edes ole nopea tapa.

Onko täällä monella kokemusta, miltä tuntuu, kun läheinen kuolee oman käden kautta?

Armeijassa lääkintäupseeri piti jonkinlaista luentoa. Huusi kovaan ääneen että:

"Jos joku haluuaa pois päiviltä, niin älkää missään nimessä viillelkö ranteita. Ottakaa haara-asento ja viiltäkää sisäreiden kohdalta laskimo auki. Näin pääsette nopeammin tavoitteeseennne."

 • ylös 24
 • alas 2

varjokuva:

Tuota noin, netti on pullollaan sivuja, jotka antavat mitäkin ohjeita siihen, miten voi onnistua itsensä tappamaan. En nyt rupea niitä tänne latelemaan. Ja sanon, että on olemassa neuvoja myös siihen miten nopeuttaa verenhukkaa, miten estää kylmän tunne yms,. eli miten tehdä kuolema ranteita viiltämällä mahdollisimman helpoksi.

Epäonnistumisista sen verra, että kun ihmiset viiltävät ranteensa auki, niin keho rupeaa heti toimimaan suojellakseen itseään. Muistaakseni ainakin ranteissa joku lihas rupeaa supistelemaan lopettaakseen verenvuodon.

iamsnail
Minun mielestä itsemurhasta pitäisi tuomita kuolemaan, koska itsemurhan tehnyt ihminen joutuu helvettiin.

Logiikkasi on pettämätöntä.

 • ylös 32
 • alas 4
iamsnail

Minun mielestä itsemurhasta pitäisi tuomita kuolemaan, koska itsemurhan tehnyt ihminen joutuu helvettiin. Jos hän katuu, niin kuolemantuomio voidaan lieventää johonkin muuhun.

Jos itsemurhan tehnyt tuomittaisiin kuolemaan, joutuisiko hän helvettiin kuoltuaan kahdesti vai onko maallinen tuomionistuin vapauttanut hänet helvetistä?
Ennenkuin hänet voitaisiin pistää kärsimään miljooniksi vuosiksi, hänet pitäisi luonnollisesti myös herättää henkiin kahdesti, ensin itsemurhasta jotta hänet tuomittaisiin kuolemaan.. sen jälkeen helvettiin kärsimään.

 • ylös 11
 • alas 3
iamsnail

Minun mielestä itsemurhasta pitäisi tuomita kuolemaan, koska itsemurhan tehnyt ihminen joutuu helvettiin. Jos hän katuu, niin kuolemantuomio voidaan lieventää johonkin muuhun.

Tällainen laki on muistaakseni ollut voimassa Englannissa vielä 1700-luvulla saakka. Itsemurha on vakava rikos Jumalaa kohtaan joten sen yrittämisestä pitää tuomita kuolemalla. Pettämätöntä logiikkaa kerta kaikkiaan.

 • ylös 26
 • alas 1

Kyllä kuule ranteet auki vetämällävoi kuolla, vedät monesta paikkaa rannetta ja jos kukaan ei löydä sua niin kuolet verenhukkaan...

Rantee viiltämine on mun mielestä aika tyhmää. Helpompi olis laittaa muovipussi täytee kaasua ja teipata se kaulaa nii että hengittää sitä kaasua. Se ei satu ja tulee lämmin olo.

It is generally difficult to die by slashing the wrists since the arteries tend to try to spasm shut in response. Bleeding to death by veins is even harder and rarer. It can take a few hours or even more to finally die from the blood loss, depending on body weight, clotting problems (such as alcohol or aspirin in the blood), etc.

Tästä ollaan moneen otteeseen kavereiden kanssa väitelty, että miten päin ne ranteet pitäisi viiltää auki, että siihen kuolisi.

Pitäisikö viiltää poikittain vai pitkittäin vai peräti viistosti käsivarteen nähden?
Ja onko sillä loppujen lopuksi mitään merkitystä?

Itse asiaa ajatelisin, että sama kai miten päin se viilto on, kun samalla paineella se veri sieltä kuitenkin tulee.

Ranteiden viiltely on vain huomion hakua, mutta tämä on..

Jokaisen tosi-itsemurhaajan pakkokokeilu (et tule katumaan..)

Vedät rumaan naamaasi purkillisen unipillereitä
ja kiipeät korkean kerrostalon katon reunalle istumaan.

Unipillereitä on hyvin helppo hankkia:
Menet vain lääkärille ja sanot, ettet saa unta.

Ai miksi purkillinen pillereitä ennen katolle nousua?

Koska hyppääminen voi olla yllättävän vaikea toteuttaa, kun
joku sisäinen käsijarru nytkyttää vastaan pyrkiessäsi reunan yli.

Istu katon reunalle odottelemaan pillereiden vaikutuksen alkamista.
Pikkuhiljaa alat nuokkumaan.. siinä vaiheessa on tärkeää jo nojata
hiukan menosuuntaan päin, ettet vahingossa vain kuukahda taaksepäin.

Voiko miellyttävämpää lähtöä olla? Ota pillerit kumminkin hyvissä ajoin,
ettei ylipitkäksi venyvä reunalla kiikkuminen kiinnitä huomiota kadulla kulkijoihin.
(ne paskiaiset pilaavat aina kaiken)
Lisäksi raikas ulkoilma ei aiheuta katumusta ja perumista niin helposti,
kun pillerit sumentavat ajatustoimintaasi jo tikkaita noustessasi.

Ei pelkoa siitä, että heräät vain mielettömään oksenteluun
pahan olon kestäessä useita päiviä, koska kallosi on tuhannen murskana.

Eikä pelkoa siitäkään, ettet uskalla reunan yli tai että vain halvaannut,
koska siinä taas astuu puikkoihin ne pienet vaaleanpunaiset pillerit.

Melko epätodennäköistä, että heräisit neliraajahalvaantuneena sairaalasta,
oksentaen nielemiäsi pillereitä, kallosi kursittuna kasaan hammaslangalla.

Onhan se teoriassa tietty mahdollista, mutta siinä vaiheessa voit jo
ajatella olevansa joku Jumalan valittu ihmelapsi.

 • ylös 14
 • alas 1
hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

En henkilökohtaisesti tiedä ketään, kuka olisi ranteet viiltämällä päässyt hengestään, mutta eräs vanha luokkakaverini päätti päivänsä viiltämällä molempien reisiensä laskimot auki. Valtimot katkomalla henki taitaa lähteä helpommin, mutta onnistuu näköjään varsin hyvin laskimoistakin. Temppu toimi tehokkaasti, koska hänet oli nähty klo x ihan normaalissa tilassa ja klo x+90 min. hänet löydettiin kuolleena.

Varsin ikävä tapaus kokonaisuudessaan. Itsemurhaan (todennäköisesti) johtanut tilanne oli jatkunut useita vuosia ja vaikuttanut vahvasti ihmisen avopuolisoonkin, joka lopuksi löysi ruumiin ja syytteli sen jälkeen pitkään itseään.

Kuolema on aina ikävä tapaus ja sitä sattuu päivittäin mitä ikävimmillä mahdollisilla tavoilla. Jotenkin se vain on niin, että tällaiset kertomani tapaukset, kun ne tapahtuvat täällä lintukodossa jollekin edes etäisesti läheiselle, pistävät miettimään. Se, miksi kaukana olevien kurjuus ja henki eivät kosketa yhtä paljoa, olisi ihan uuden keskustelun aihe.

"Se, miksi kaukana olevien kurjuus ja henki eivät kosketa yhtä paljoa, olisi ihan uuden keskustelun aihe."

Syy lienee tässä: "Out of sight, out of mind!"

Coach
Tuota noin, netti on pullollaan sivuja, jotka antavat mitäkin ohjeita siihen, miten voi onnistua itsensä tappamaan.

Eräs toimittaja käsitteli asiaa HYMYn palautepalstalla. Ja omalla tavallaan realistisesti.

http://www.student.oulu.fi/~kjoentak/piinapenkki.html

Terve Veikko. Minä oon 20 v. ja ihan rappiolla ja kaikki on yhden naisen syytä. Aikamme rakastettiin toisiamme mutta nainen ei rakasta minua enää ja ennen rakasti minua niin. Että mikä siinä onkin en tiedä itsekkään. Vaikka niinhän se sanoo, että minä minä juon liikaa ja minä myönnän sen, ei siinä mitään. Veikko, mä olen päättänyt tappaa itteni. Hyvästi Veikko ja koko Suomi

Jos Sinä olet kundi joka ei puhele eikä kirjoittele tyhjiä, niin Sinä tapat itsesi vaikka Sinua kuinka kiellettäisi. Annankin tässä vain käytännön neuvoja miten nirristä parhaiten pääsee. Älä ainakaan unitableteilla ala pelleillä, ei niillä henki lähde, tulee vain sairaalamatka ja lääkäreille lisätyötä. Bladan taas on vanhanaikaista ja aiheuttaa helvetin kivuliaan kuoleman eikä sitä kai tätä nykyä ole saatavissakaan. Jos Sinulla on pyssy, niin ammu aivosi mäelle. Tai mene sitten ja aseta pääsi kiskoille, kyllä juna tekee selvää. Ikkunastakin voit hypätä jos vain asut korkeammalla kuin 4. kerroksessa.
Mutta ennen kuin loikkaat, niin tuumaa nyt asioita vielä kerran ja muista ainakin se, että kuoleman rajan takaa ei enää palatakaan takaisin tälle rannalle tirkistelemään millaisen säväyksen se lähtö mahtoikaan tehdä jälkeenjääviin. Voin sanoa Sinulle, että ei se tee minkäänlaista säväystä. Elämä ei yhtä heppua kaipaa, juoppoa ainakaan, pyörät pyörivät ja musiikki pelaa niin kuin ennenkin.

tervehdy..s

yksi tärkeimpiä seikkoja
itsemurhan onnistumiseen on se
että olet alkoholisoitunut...
yli 40v mies joka elää yksin...
mielummin vielä maaseudulla...

ja jos haluat vielä varmistaa
kuolemasi...
sauno järven rannalla...
juhannuksena...
sitten juot muutaman pullon koskenkorvaa
ja lähet tarkistaa keskeltä
järvee verkkoja...

ja muista sepalus auki...

..............

joka toiselta itsemurhan tehneeltä...
löydetään alkohoholia verestä...
ruumiinavauksesta...
niin siis suomessa...
...............

eikös se tappamine onnistunut
paremmin ku viilsi ylöspäin ne haavat...
vaan kukas sitä itteensä rupee
viiltelee
jos haluaa kuolla...
hyppää vaikka laskuvarjokurssilla
vetäsemättä narusta...
...............

tälläläilla...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat