Seuraa 
Viestejä45973

Voiko DVD-tallentimella nauhoitettua ohjelmaa katsella tietokoneella?

Ainankaan WinDVD ei pysty toistamaan nauhoitettua levyä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

Voi voi, ehkä sinun katseluohjelma ei ole paras, itse ainakin ole joskus tallentanut dvd soittimella televisiosta ohjelma ja laittanut sen kovalevyllä dvd-levyltä.

Kokeile muita ohjelmia niin rupee toimimaan. onko se levy päätetty niin että siihen ei voi enään dataa lisätä. Jos ei ole päätetty, niin voi olla että niitä ei voi katsoa.

juahan
Seuraa 
Viestejä82

Lisäksi tarkista, mitä formaattia tallennettu DVD on ja pystyykö DVD-asemasi lukemaan sitä. Usein ainakin uudemmat DVD-asemat lukevat kaikkia formaatteja ristiinrastiin, mutta tarkistamisen arvoinen asia kuitenkin. Eli DVD+/-R ja DVD+/-RW.

"Vastustaja ilman halua hyökätä? Se on kuin yrittäisi rakastella puuta."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
NaCl
Voiko DVD-tallentimella nauhoitettua ohjelmaa katsella tietokoneella?

Ainankaan WinDVD ei pysty toistamaan nauhoitettua levyä.

Pystyy toistamaan, mikäli koneesi DVD-asema vain tunnistaa levyn.

WinDVD:ssä paina oikealla hiirennapilla sitä ruutua ja valitse Source->Open File

Jos DVD-tallentimesi on osannut laittaa videon VIDEO_TS-kansioon tai muxata VOB:eiksi, niin kokeile Source->DVD from folder

Joissain tallentavissa dvd-soittimissa pitää muistaa myös sulkea levy, jotta se toimii eri laitteissa kuin alkuperäisessä. Tarkista myös dvd-soittimesi tallennusohjeet.

ATH
Seuraa 
Viestejä67

On melko vaihtelevia kokemuksia dvd-tallenteista. Noin kauniisti asiaa ilmaisten.

Se kuitenkin on varma etten enää koske pitkällä tikullakaan Sonyn laitteisiin, enkä Microsoftin ohjelmistoihin, jos se vain jotenkin vältettävissä on. Microsoftin toimittamat ohjelmat ovat alinta kastia ohjelmien joukossa. Kannattaneekin imuttaa muita ja testailla niillä. Itselläni on koneissa tällähetkellä kaikissa Neron ohjelmisto kaikille mediatiedostotyypeille oletuksena. Valikot ovat hiukan ehkä kömpelöt, mutta muuten on ollut vakaa ja kaikkiruokainen.

Muitakin vaihtoehtoisia playereita koneilla on, mutta niitä ei ole vähään aikaan tarvittu.

Windowsin medatiedostoja käyttävät ohjelmat on lisäksi rampautettu, etteivät sotkisi.

Edellä mainitut periaatteet ovat ainakin allekirjoittaneen viime aikoina säästäneet monelta mielipahalta, joten suosittelen lämpimästi asennetta muillekin.

Edit

Piti kirjoittamani myös, että taannoin eräs elokuva-dvd sotki Windowsin WinMediaplayerin avustuksella yhdeltä koneeltani niin totaalisesti, että piti tehdä puhdas asennus. Pari viikkoa vapaa-ajat koneen vieressä. Hiphei.

Kyseessä oli ainakin tälläkertaa tämä kopioinnin estovimman myötä lanseerattu oikeus laittaa itselatautuvia haittaohjelmia tallenteisiin.

EditEdit

Taisi lipsua aiheesta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat