Seuraa 
Viestejä45973

Poika Bushin hallinnon jatkuva ongelma sotaretkiensä suunnittelussa on ollut öljyn hinnan nousu niiden tuloksena, jo niiden uhkankin tuloksena.

Israelin sotatoimet puolestaan ovat menestyksekkäinä vaikuttaneet alentavasti öljyn hintaan. Israelin menestys vie sen nokkimisjärjestyksessä arabiöljyruhtinaitten edelle. Jopa nostaa nokkimisjärjestystä Venäjäänkin verrattuna.

Israelin toimet nyt sodan avaajana eivät ole sattuma. Israelin toimet avaajana ovat osa uuden sotaretken suunnitelmaa. Israelin toimet
avaajana johtavat edulliseen öljyn hinnan tilanteeseen. Israelin nyt aloitettua Iso Poika Bushin on nyt hyvä jatkaa. - Puhtaasti sotilaalliseltakin kannalta - isku kummaltakin puolelta Syyriaan. Näin yritettäisiin katkaista myös materiaalin kulku Irakiin. Sitä ei tarvita siellä paljon, mutta tarvitaan kuitenkin. Vrt. Vietnamin sodassa isku Kambodz^aan.

Putin, joak niin uljaasti on hihkunut terroristeja vastaan, on Israelin suhteen hiljaa kuin hiiri. Päinvastoin julistaessaan kostoa lähetystyöntekijöittensä tappamisesta Irakissa hän antoi yhden vinkin hyökkääjille. Julistaessaan, että islamiin kääntyneet läntiset saavat Moskovassa ympärileikkauksen ihan juuriaan myöten, hän antoi toisen vinkin. Johan neuvostoaikanakin, erityisesti 1967, venäläinen antoi Israelin toimia. Putin tuona vuonna oli suojelutyössä Dresdenissä.

Israelin menot asevoimiinsa tällä palstalla näkyneen tiedon mukaan
10 mrd dollaria/vuosi. Uudenaikaiseen aseistukseen ja sen käyttöön enemmän kuin Venäjä ja Kiina menneinä hiljaisina vuosina. Nyt ne käyttävät enemmän, mutta alkaa olla myöhäistä.

Lieköhän Nigeria saanut öljyjohtoja vastaan hyökänneet terroristit kuriin. Venezuelan presidentti puolestaan ostaa aseita Venäjältä, 100 000
Kalashnikovia ynnä 30 Suhoi- eli nopeata hävittäjää. Ne maksetaan öljytuloilla, öljyä on myytävä. Öljyn hinta ei nyt taida nousta.

Sota Lähi-idässä laajenee päivä päivältä, eikä mikään näy estävän sitä
kehitystä. Milloin Iso Poika Bush tulee mukaan, milloin Suomikin saa kunnian lähettää nopeita joukkojaan? Ja mikäli Tarja-täti ei suostu, häneltä otetaan valta pois.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat