Seuraa 
Viestejä45973

Olen huomannut monien sekarotuisten ihmisten olevan hyvin menestyviä ja pärjääviä elämässä. Useita esimerkkejä tästä annettiin ketjussa, jossa pohdittiin mustien ja aasialaisten avioliittojen vähyyttä. Heti löytyi muutamia julkisuuden henkilöitä. Liian samankaltainen geeniperimä muistaakseni altistaa kaikenlaisillle taudeille ja tekee ihmisestä fyysisesti heikomman.

Toisaalta vierasperäiset taudit voivat ilmestyä erirotiusten parien geenikarttaan. Käytän tässä sanaa rotu, koska se helpottaa oleellisesti kirjoittamista. Onko tälläisistä tehty tutkimuksiakin? Täällä olevat asiantuntijat ovat kasvattaneet minua pidemmän tiedon naavaparran, joten annan puheenvuoron heille ja seuraan sivusta keskustelun herkullista kehittymistä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249

Neekerisankkeri on aika vittümainen sairaus, joka voi tarttua jos on *piip* ihmisen kanssa sukupuoliyhteydessä. Peräaukkoa voidaan joutua levittämään manuaalisesti terveyskeskusksessa koko loppuelämän ajan. Ei siis kannata vehdata *piip* ihmisen kanssa. Toisaalta, onhan se varma tapa saada intiimiä "hoitoa" joka viikko, jos sitä nyt välttämättä niin kovasti kaipaa.

Rehellisesti sanoen, kaikki järki sanoo, että kun kummallakaan vanhemmilla ei ole alueellisesti yleistä sairausgeeniä joka siirtyisi sitten jälkipolville , muu on yleensä arpapeliä suuremmalla voitolla joka tapauksessa. Joku on sanonut, että brasseilla on helkkarin hyvät geenit koska siellä on populaa vähän kaikilta mantereilta ja etenkin Afrikasta, missä geneettinen vaihtelu on ylivoimaisesti suurinta.

Helkkarin monet menestyneet immeiset tuntuvat olevan "sekarotuisia". Jotain perää siinä siis on pakko olla, nuff said.

EDIT: Brasseilla tarkoitin siis brasilialaisia, keihin DingDing tuossa alempana viittaakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Neonomide
Helkkarin monet menestyneet immeiset tuntuvat olevan "sekarotuisia". Jotain perää siinä siis on pakko olla, nuff said.

Moni on, mutta onhan sekarotuisia ihmisiäkin paljon, etenkin Brasiliassa. Ja osa pärjää juuri siksi että on eksoottisen näköinen. Viihdealalla on paljon sekarotuisia, urheilussa jonkin verran (?), mutta muilla aloilla ei ehkä normaalia enemmän. Shakissa maailman top 100:ssa on muistaakseni kaksi japanilais-eurooppalaista mutta ei muita sekarotuisia.

Etelä-Amerikka on kiinnostava tässä suhteessa. Brasilialaiset ovat mulatteja, mutta seurasin myös Ecuadorin jalkapallomaajoukkueen edesottamuksia Saksan MM-kisoissa. Siellä ei sekoitusta ole ilmeisesti kovin paljon päässyt tapahtumaan vielä. Ecuadorin asukkaat ovat 90%:sesti intiaaneja, mutta jalkapallojoukkueen pelaajat ovat mustia, ja Saksaan asti lentäneet joukkueen kannattajat olivat valkoisia.

Ding Ding
Ecuadorin asukkaat ovat 90%:sesti intiaaneja

Itseasiassa intiaaneja equadorilaisita on vain noin 25 %. Suurin etninen ryhmä on mestitsit, joita on yli 65%.

edit. No, olet kuitenkin oikeassa siinä, että 90%:lla väestöstä on intiaaniperimää, mutta kuitenkin suurimmalla osalla myös eurooppalaista perimää.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Lance
Ding Ding
Ecuadorin asukkaat ovat 90%:sesti intiaaneja

Itseasiassa intiaaneja equadorilaisita on vain noin 25 %. Suurin etninen ryhmä on mestitsit, joita on yli 65%.

Niinpä näyttää olevankin. Sekoittumista on siis tapahtunut, mutta yhteiskunnan roolijako näyttää kuitenkin yhä aika jäykältä. Onkohan mestitsien asema Ecuadorissa parempi kuin intiaanien?

Ainakin Meksikossa on mestitseillä paremmat oltavat kuin intiaaneilla. Luultavasti ryhmien suurin eroavaisuus johtuu siitä, että intiaanit haluavat ylläpitää vanhaa alkuperäistä kulttuuria, kun taas mestitsit ovat enemmän massaan sulautuneita ja puhuvat äidinkielenään espanjaa.

Ding Ding

Etelä-Amerikka on kiinnostava tässä suhteessa. Brasilialaiset ovat mulatteja, mutta seurasin myös Ecuadorin jalkapallomaajoukkueen edesottamuksia Saksan MM-kisoissa....

Tuleepa sieltä todella ”paksua” tekstiä, mikä uppoaa kansaan kuin väärä raha. Ainakin muutama vuosi sitten Brasilian kansan etninen rakenne oli seuraava:
- 53.7% valkoisia
- 38.5% “hybridejä” mulatit ml
- 6.2% mustia.
- 0.5% aasialaisia
- 0.4% inkkareita
- 0.7% usean eri rodun tarkemmin tunnistamaton yhdistelmä.

Mikä on mulatti?

Wikipedia määrittelee sen seuraavasti:
”Mulatti on nimitys europidin ja negridin jälkeläisestä.”

Kuinka hemmetillä brassit voivat olla mulatteja, koska Kolumbuksen tulon aikoihin Amerikkaan Brasilian väestön arvellaan olleen noin 95%:sti Y-DNA-Q-haploa eli aasialaisia? Q:ta ei esiinny neekereissä eikä eurooppalaisissa.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Johan
Kuinka hemmetillä brassit voivat olla mulatteja, koska Kolumbuksen tulon aikoihin Amerikkaan Brasilian väestön arvellaan olleen noin 95%:sti Y-DNA-Q-haploa eli aasialaisia? Q:ta ei esiinny neekereissä eikä eurooppalaisissa.

Brasiliaan tuotiin neljä miljoonaa mustaa orjaa, ja vuosisatojen kuluessa heidän geeninsä ovat levinneet väestöön niin, että noista 54% valkoisistakin monella on mustia esivanhempia.

Brasilian jalkapallomaajoukkueen pelaajat, mihin itse asiassa viittasin, ovat suurimmaksi osaksi mulatteja tai mustia:

Joker
Olen huomannut monien sekarotuisten ihmisten olevan hyvin menestyviä ja pärjääviä elämässä. Useita esimerkkejä tästä annettiin ketjussa, jossa pohdittiin mustien ja aasialaisten avioliittojen vähyyttä.

Heh tässä on taas tämä sama väärinkäsitys! Elikkä ei ole mitään puhdasrotuisia! Urantian kansat ovat sekoittuneet niin moneen kertaan, että kaikki nykyrodut ovat itseasiassa sekarotuja!

Asiaa selventää seuraava Urantia-kirjan pätkä:

SEKOITTUMARODUT

Kun pääsemme niin pitkälle, että historiallisten aikojen aamu alkaa valjeta, ihmiskunnan monikoosteiset rodut ovat levinneet jo koko Euraasiaan, Pohjois-Afrikkaan ja Tyynenmeren saarille. Ja nämä nykyiset rodut ovat tuloksena Urantian viiden perusrodun sekoittumisesta ja taas uudesta sekoittumisesta.

Kunkin urantialaisen rodun tunnusmerkkinä oli jokin erottava fyysinen ominaispiirre. Adamiitit ja nodiitit olivat pitkäkalloisia, andoniitit leveäkalloisia. Sangik-rotujen pää oli leveän ja pitkän väliltä, kuitenkin niin, että keltaiset ja siniset ihmiset olivat paremminkin leveäkalloisia. Kun sinisiin rotuihin sekoittui andoniittista rotuainesta, tulos oli selvästi leveäkalloista. Toissijaiset sangikit asettuivat tässä suhteessa keskiviivan ja pitkäkalloisuuden välimaastoon.

Vaikka nämä kallon mittasuhteet ovat käyttökelpoinen menetelmä selvitettäessä eri rotujen alkuperää, paljon luotettavampi tietolähde on luusto kokonaisuudessaan. Urantian rotujen varhaiskehityksessä oli alunperin havaittavissa viisi selvästi erottuvaa luuston rakennetyyppiä:

1. Andoniittinen, Urantian kanta-asukkaat.

2. Ensisijainen sangik: punainen, keltainen ja sininen.

3. Toissijainen sangik: oranssi, vihreä ja indigo.

4. Nodiitit, dalamatialaisten jälkeläiset.

5. Adamiitit, violetti rotu.

Näiden viiden suuren roturyhmän laajalti sekoittuessa tämä yhtämittainen sekoittuminen pyrki sangik-perintöaineksen vallitsevuudella hämärryttämään andoniittisen rotutyypin. Lappalaiset

ja eskimot ovat andoniittisen ja sangik-sinisen rodun sekoittumia. Heidän luustonsa rakenteessa andoniittinen kantatyyppi on säilynyt parhaiten. Mutta adamiitit ja nodiitit ovat siinä määrin muihin rotuihin sekoittuneita, että he ovat tunnistettavissa vain, jos puhutaan yleistäen kaukasidisesta lajista.

Niinpä kun kaivetaan esiin viimeisten kahdenkymmenentuhannen vuoden aikaisia ihmisten jäännöksiä, niistä on yleensä mahdotonta täysin varmasti sanoa, mikä kuuluu mihinkin viidestä alkuperäisestä tyypistä. Tällaisten luustorakenteiden tutkiminen tulee paljastamaan, että ihmiskunta jakaantuu nykyisin osapuilleen kolmeen luokkaan:

1. Kaukasidinen - nodiittisten ja adamiittisten rotukantojen andiittinen sekoittuma, jota siihen sekoittunut ensisijainen ja (vähäisessä määrin) toissijainen sangik-aines ja laajahko risteytyminen andoniittien kanssa ovat edelleen muuntaneet. Tähän ryhmään kuuluvat läntiset valkoiset rodut sekä jotkin intialaiset ja turaanilaiset kansanheimot. Tätä ryhmää yhdistävänä tekijänä on andiittisen perimän suurempi tai pienempi osuus.

2. Mongolidinen - ensisijainen sangik-tyyppi, johon kuuluvat alkuperäinen punainen, keltainen ja sininen rotu. Kiinalaiset ja intiaanit sisältyvät tähän ryhmään. Euroopassa mongolidityyppi on muuntunut siihen sekoittuneen toissijaisen sangik- ja andoniittiaineksen vuoksi ja vielä sitäkin enemmän andiittisen verenlisäyksen kautta. Malaijit ja muut Indonesian kansanheimot sisällytetään tähän luokkaan, vaikkakin niihin sisältyy suuri toissijaisen sangik-verenperinnön osuus.

3. Negridinen - toissijainen sangik-rotutyyppi, johon alkujaan kuuluivat oranssi, vihreä ja indigo rotu. Neekerirotu on paras esimerkki tästä tyypistä, jota esiintyy kaikkialla Afrikassa, Intiassa ja Indonesiassa, aina niillä seuduilla, joille toissijaiset sangik-rodut asettuivat.

Pohjois-Kiinassa ilmenee tiettyä kaukasidisen ja mongolidisen tyypin sekoittumista; Levantissa taas ovat sekoittuneet kaukasidinen ja negridinen tyyppi; Intiassa, kuten Etelä-Amerikassakin, ovat edustettuina kaikki kolme tyyppiä. Ja kolmen jäljelle jäävän tyypin luuston ominaispiirteet ovat edelleenkin havaittavissa, ja ne edesauttavat nykyisten ihmisrotujen myöhempien esivanhempien tunnistamista.

Laatija: Arkkienkeli!

aamen AAMEN!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat