Seuraa 
Viestejä45973
Jolien ja Pittin vauvasta vahanukke
27.7.2006 15:08

Näyttelijäpariskunta Angelina Jolien ja Brad Pittin vauva on vasta kaksi kuukautta vanha mutta jo museotavaraa.

Shiloh-nukke asetettiin vahakabinetissa vanhempiensa nukkien eteen nokosille. (FERNANDO LEON / RETNA)

Angelina Jolien ja Brad Pittin Shiloh-tytöstä on tehty näköisnukke, joka paljastettiin keskiviikkona Madame Tussaudsin vahakabinetissa New Yorkin Times Squarella Yhdysvalloissa. Julkkislapsi on nyt Tussaudsin kaikkien aikojen ensimmäinen vahanukkevauva.

Museossa nukke on asetettu lepäämään vanhempiensa näköishahmojen eteen. Museovieraat voivat otattaa itsestään kolmikon kanssa valokuvan, josta yksi dollari menee hyväntekeväisyyteen Unicefille.

Valokuvarahat hyväntekeväisyyteen

Jolie ja Pitt kertovat luovuttaneensa hyväntekeväisyystarkoituksiin myös rahat, jotka he saivat myytyään ensimmäisen Shiloh-vauvasta otetun valokuvan People Magazine -lehdelle. Vastikään vanhemmat luovuttivat 300 000 dollaria valtiollisten sairaaloiden toimintaan Namibiaan, jossa Shiloh syntyi.

Tulevaisuuden sisarussopu voi olla vaarassa, sillä Jolien ja Pittin kahta muuta lasta, 1-vuotiasta Zaharaa ja 4-vuotiasta Maddoxia, ei ole ikuistettu vahanukeiksi.

STT

http://www.iltalehti.fi/viihde/200607274927438_vi.shtml

Minusta tuossa ylitettiin ainakin minun henkilökohtainen hyvän maun raja.
Tehkööt vahanukkeja itsestään, mutta että muutaman kk:n ikäisestä vauvasta... Jotenkin etoo.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

paree se on tehdä vahanukkekopio vauvasta ja laittaa se näytille ku laittaa aito abortoitu lapsenalku purkkiin ja näytille.

Justus8
paree se on tehdä vahanukkekopio vauvasta ja laittaa se näytille ku laittaa aito abortoitu lapsenalku purkkiin ja näytille.

Sanoisit suoraan mitä haluaisit julistaa, etkä laukoisi näihin viesteihin näitä muka ironistisia typeryyksiä, mitä tunnut jakelevan vähän turhankin usein. Kasvaisit vähän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat