Seuraa 
Viestejä45973

Niinkauan kun lännellä on joukkonsa Israelin ja Iranin välissä, ei varaa minkäänlaiseen "kukkoiluun" todellakaan ole, ellei sitten haluta Lähi-Itään omaa pientä painekattilaa

http://news.yahoo.com/s/ap/20060729/ap_ ... N1YmNhdA--

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Eipäs kukkoilla Israelille eikä tietenkään sen irti kuin verikoiran päästäneelle Iso Poika Bushille. Ja huomatkaapas, Putinin Venäjä ja kiinkjaan eivät kukkoile. Onhan ortodoksiseltakin kannallta myös kyseessä sota vääruskoisia vastaan, ainakin niin Venäjällä tulkittiin jo ennen kuin sota alkoi.

Uutinne tältä aamulta. YKn avustusjärjestö pyytää Israelilta kolmen päuivän tulitaukoa, jotta voisi toimittaa tarvikeitaan Libanoniin. Israel imoittaa harkitsevansa ehdotusta, mutta myös että Hizbollah voi tuona aikana varustautua. Siis YK nöyrsäti pyytä, Israel harkitsee armolisesti, Tämä on nyt maailmn nokkimisjärjestys, kun petoja päästetän irti.

YK on nyt päässyt yhtä pohjalle kuin edeltäjänsä Kansainliitto kerran.
Asian käsittely turvallisuusneuvostossa on täysi farssi.

Vaan toisessa asiassa YKn turvaneuvosto on erittäin tarmokas. Iranille on asetettu uusi määräaika ensi viikon maanantaihin ilmoittaa uraanin rikastamisensa lopettamisesta. Muuten tarmokas rauhaa turvaava neuvosto asettavat Iranille pakotteet. - Venäjä ja Kiina eivät siis esittäneet vetoaan. Sen sijaan Israelin tapauksessa USA estää kaikki sille epäsopivat päätökset.

Kansainliitto viime suurena tekonaan Talvisodan aloittamisen johdosta erotti Neuvostoliiton Kansainliitosta. Päästöksen valtuuttamina Münchenissä Hitlerille niin ymmärtävät Daladier ja Chamberlain valmistelivat maidensa puuttumista sotaan ja joukkojen lähettämistä
Narvikin-Bodenin kautta. Suomi sai jo tarvikeapua, osan jopa ilmaiseksi.

Talvisotaa nämä kaksi maata vaativat Suomea jatkamaan. Suomen suostuttua rauhaan tarvikevirta katkaistiin kuin seinään. Pian länsi oli jo todellisessa eli reaalisessa sodassa, ensin Norjassa ja sitten myös Belgian ja Ranskan maaperällä.

Putin, aloitahan osallisena pakkotoimet Irania vastaan. Palkkioksi siitä suurporvaristo päästää petonsa sinunkin ortodoksisen Pyhän Venäjäsi kimppuun.

Turhaan siellä vikisette Europasifistit Odottakaapa kunhan aloitamme sodan Iranin kanssa Silloin vasta PAUKKUU!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat