Seuraa 
Viestejä45973

Onko olemassa uskontoa, joka näkee seksin nautinnnon asiana? Siis ei tähän kristinuskon tyyliin, että seksi on suunnilleen jotain likaista, jota ehkä saa harrastaa avioliitossa, pimeässä peiton alla. Eikös hinduilla ole seksiin luonnollisempi suhtautuminen ainakin? Vai onko?

Pohdin tätä aihetta tuossa viime yönä, kun aivoillani on tapana käydä niin kierroksilla, etten nukuttuakaan saa. Kävin miettimään sitä, että mitä pahaa seksissä oikeasti on silloin kun se tapahtuu vapaasta tahdosta kahden kypsän ihmisen välillä? Toki seksi liittyy parisuhteeseen ja uskollisuuteen, vaikka muuten liberaali seksin suhteen olen, niin pettämistä, edes pelkkää seksisuhdetta en hyväksy. Sen sijaan mitään pahaa ei todellakaan voi olla kahden rakastuneen ihmisen välisessä seksissä. Myöskään ihmisten erilaisissa perversioissa ei yleensä ole mitään tuomittavaa, toinen kiihottuu sukkahousuista, toinen siitä, kun saa piiskaa pyllylle. Jos vain löytää partnerin, jonka kanssa näitä on kiva toteuttaa niin se on vain onnea, ei mitään likaista tai väärää.

Kenties uskontojen seksivastaisuus johtuu siitä, että entisaikaan seksi johti usein raskauteen. Tämä on hyvä selitys. Nykyään tämä ei päde milläänlailla. Kyllä ehkäisykeinoja riittää, joten tämän ei tarvitse olla syy sille, että pidättäytyy nautinnosta. Syy on useille tämä ihmeellisen moralisoiva yhteiskunta. Lapsille opetetaan pienestä pitäen, että seksi on jotain aikuisten tekemää ja kiellettyä. Tämä johtaa siihen, että sitten vaan hihitellään koulussa seksivalistustunneilla. Onneksi tällaisia tunteja kuitenkin Suomessa sentään on. Jokapaikassa eivät asiat ole niin hyvin. USA:ssa raamattuvyöhykkeellä on monessa koulussa seksivalistus kokonaan kiellettyä, "Innostaa nuoria harrastamaan seksiä". Mitä pahaa siinä on? Kun nuori kokee olevansa kypsä seksiin ja harrastaa sitä henkisesti ja fyysisesti vastaavan partnerin kanssa, ei siinä ole kertakaikkiaan mitään pahaa.

Haluan muistuttaa, että vaikka olen kirjoittanut seksin puolesta, niin en missään tapauksessa hyväksy esimerkiksi pedofiliaa tai raiskauksia, kuten olen korostanut, seksi on maailman ihanin asia, mutta sen tulee tapahtua kummankin osapuolen ollessa riittävän kypsiä ja halukkaita. Etenkin naiselle ensimmäinen seksikokemus on elintärkeä, se määrää usein sen, miten nainen tulevaisuudessa voi nauttia seksistä. Huonosta kokemuksesta on vaikea päästä irti.

Mikä tämän kirjoituksen tarkoitus sitten oli? Lyhyesti se, että unohtakaa uskontojen ja ympäristön asettaman rajoitteet ja harrastakaa seksiä, sellaista, joka tyydyttää teitä itseänne ja partnerianne. Miehet, muistakaa ottaa nainen huomioon, naisen nautinto tekee seksistä niin uskomattoman paljon parempaa molemmille.

  • ylös 0
  • alas 2

Kommentit (10)

Kristinoppi perustuu - iloon - eli nautintoon. Sana - paratiisi - antaa hyvän mielikuvan siitä, millaista elo on - paratiisissa - . Siellä tuskin pelataan kuivin suin jotain noppapeliä .. ei ei.

Ts. kristinoppi kuvaa sanalla paratiisi mielenmaata ja myös tätä konkreettista - luvattua maata - maailmankaikkeutta, jonka saimme asuttavaksemme. Täällä olemme eläneet aikojen alusta lähtien ja tulemme elämään siihen saakka, kunnes maailma kerran loppuu.

Toiset elävät täällä - tänäänkin - todeksi paratiisimaista elämää ja toiset elävät todeksi - muunlaista - elämää ... kaikille on kaikenaikaa tarjolla paratiisielämä ... kaikki vain eivät halua elää niin.

Ainoa asia, mikä ihmisen myös tänään karkottaa pois elämästä todeksi paratiisi-elämää on hänen - pelkonsa - . Ihminen, joka kieltää jumallisen syntyperänsä, ei usko, että on itse Jumala eli itsenäinen oman elämänsä Luoja - luova - leikkivä lapsi. Ja lapset ovat tunnetusti terveitä, kun he leikkivät ... rakastelu on leikkimistä parhaimmillaan ... työnteko eli luominen on leikkimistä parhaimmillaan ... jne.

Vierailija
Karpov
Onko olemassa uskontoa, joka näkee seksin nautinnnon asiana? Siis ei tähän kristinuskon tyyliin, että seksi on suunnilleen jotain likaista, jota ehkä saa harrastaa avioliitossa, pimeässä peiton alla.

Raamattu näkee seksin nimenomaan nautinnon asiana eikä missään kohdassa edellytä harrastamaan sitä vain pimeässä peiton alla. Ainoastaan siinä olet oikeassa, että Raamattu rajoittaa seksin avioliittoon.

Pystyykö muuten kukaan näkemään mitään käytännön hyötyä kautta järkeä siinä, siis myös nykyään, että sekstaillaan vasta avioliitossa vai onko siitä mielestänne pelkkää haittaa ihmisen elämälle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosirakkaus odottaa näkee järkeä näin:

Seksi - miksi kannattaa odottaa?

”Seksi on yksi Luojan meille antamista upeista lahjoista. Hän toivoo sen tuovan jotakin hyvin myönteistä ja arvokasta elämäämme. Kuinka sinä haluat käyttää saamaasi lahjaa?

1. Sukupuoliyhdyntä ja muut intiimit, seksuaaliset kokemukset sitovat sinut ja kumppanisi hyvin lujasti toisiinne. Näin tapahtuu silloinkin, kun ette muuten löydä mitään syytä elämän kestävään yhteyteen. Seksuaalinen kanssakäyminen saattaa vaikeuttaa sen havaitsemista, perustuuko suhteenne aitoon rakkauteen vai pelkkään ihastumiseen ja fyysiseen vetovoimaan.

2. Liian varhaiset seksikokemukset synnyttävät turvattomuutta ja saattavat aiheuttaa tunnevammoja, joiden paraneminen vie paljon aikaa. Avioliitto tarjoaa intiimille läheisyydelle turvalliset raamit. Ilman sitoutumisen antamaa suojaa rakastelussa harvoin toteutuu ajatus hyväksyvästä, rakkaudellisesta leikistä tai syvästä yhteydestä.

3. Huijaat itseäsi, jos kuvittelet voivasi saada selville yhteensopivuuden seurustelukumppanisi kanssa kokeilemalla yhteistä seksiä. Jos haluat todella päästä selvyyteen siitä, sovitteko yhteen, on paljon tärkeämpää löytää vastaukset seuraavantyyppisiin kysymyksiin: "Sopivatko meidän persoonallisuutemme, kiinnostuksemme kohteet, päämäärämme, unelmamme, arvomme, tapamme (niin hyvät kuin huonotkin) jne. yhteen? Pystymmekö puhumaan mistä tahansa? Voimmeko osoittaa toisillemme vilpittömästi arvostusta ja kunnioitusta?" Näitä vastauksia ei löydetä sängyssä!

4. Rakasteluun sisältyy aina - ehkäisyvälineiden käytöstä huolimatta - raskauden ja lapsen saamisen mahdollisuus. Sukupuoliyhteys, elämän kestävä liitto ja halu ottaa vastuu mahdollisista lapsista kuuluvat Jumalan hyvässä suunnitelmassa yhteen.

5. Rakastelusta pidättäytyminen merkitsee samalla myös sitä, että sinä ja kumppanisi saatte mahdollisuuden harjoitella muita kuin seksuaalisia tapoja osoittaa keskinäistä rakkautta ja sitoutumista. Näin kehitätte niitä taitoja ja ulottuvuuksia suhteessanne, jotka muuten jäisivät todennäköisesti seksin jalkoihin. Eräs nuori ilmaisi asian näin: "Viime vuonna seurustelin yhden kivan tytön kanssa. Vähitellen seksi kasvoi tärkeimmäksi asiaksi suhteessamme. Odotimme sitä joka kerta, kun tapasimme. Kaikki muu, mitä teimme, oli vain valmistautumista siihen, että saisimme hyväillä toisiamme ja rakastella keskenämme. Siksi suhteestamme muodostui hyvin pinnallinen ja se loppui jonkin ajan kuluttua."

6. Rakkaus ei välttämättä kasva yhteisten seksuaalisten kokemusten myötä. Joskus voi käydä niinkin, että rakastellessa se hiipuu kokonaan. Monet ovat tulleet jätetyiksi ensimmäisen rakastelukerran jälkeen, kun kumppanin kiinnostus suhteen rakentamiseen onkin yllättäen lopahtanut. Yhdessä rakasteleminen ei ole mikään takuuvarma todistus rakkaudesta.

7. Seksin odottaminen sisältää valmiuden uhrausten tekemiseen ja kaipauksen tuntemiseen. Se on taito, jota tarvitaan aina myös hyvässä avioliitossa. Kun luovut vapaaehtoisesti jostakin, kasvat samalla henkisesti. Todennäköisesti tunnet seksuaalista vetovoimaa monia ihmisiä kohtaan myös naimisiin mentyäsi. Jos et opi hallitsemaan seksuaalisuuttasi ennen avioliittoa, se voi olla vaikeaa myös avioliiton solmittuasi.

8. Esiaviolliset seksikokemukset saattavat vaikeuttaa sitoutumistasi aviopuolisoosi. Eräs tuore aviomies kertoi: "Joka kerran, kun yritä keksiä jotakin uutta sängyssä, vaimoni kysyy: 'Keneltä olet tämän oppinut?'."

9. Jos sinulla ja kumppanillasi on hyvä suhde, joka kasvaa ja kehittyy avioitumisen suuntaan, ette menetä mitään odottamalla rakastelemisen aloittamista avioliittoon asti. Päinvastoin voitte voittaa paljonkin: turvallisuuden, keskinäisen kunnioituksen, suuremman itsehillinnän, hyvän omantunnon jne. Oletko koskaan tavannut paria, joka olisi katunut sitä, että he odottivat sukupuoliyhteyttä avioliittoon asti?

10. Sukupuoliyhteys ja muut intiimit kokemukset avioliiton ulkopuolella vaikuttavat jumalasuhteeseemme ja omaantuntoomme kristittyinä. Emme voi samanaikaisesti elää lähellä Jumalaa ja rikkoa tietoisesti hänen tahtoaan vastaan. Onneksi hän antaa meille mahdollisuuden pyytää vääriä tekojamme anteeksi ja aloittaa alusta puhtain paperein. (Katso esim. Joh. 8:2-11, Jes. 1:18 ja 1. Joh. 1:9.)”

On aivan sama, lausuuko pappi amenen ... vai intiaanipäällikkö nouseva aurinko yms. Teatteriesityksestä on aina kyse.

Eilen tuli dokkari, missä nuoret lupautuivat (?) pidättäytymään seksistä kunnes ovat naimisissa ... elämää ei voi hallita, siksi ei voi luvata, vannoa tms. mitään ... kaikki tuo tuollainen perustuu vain sanahelinään.

Höpö höpöä!

Kiva kaveri tämä Jumala. Lapsellinen voisin sanoa, ehkä ihmismäinenkin?
Miksi Jumala on niin lapsellinen, että haluaa tuomita sinut luontosi takia!

Katollinen pappi kieltää luontonsa ja siitä syntyy vääristymä: pedofiili!

Kultainen keskitie on paras tässäkin asiassa! Eli hommaa naamaraja. Älä pistele meneen kaikke mikä liikkuu!

Onko puun hinkkaus syntiä? Vaan vain tyhmän näköstä ja typerää useimpien mielestä. Entä eläimiin sekaantuminen? Sekin on aika ällöä. mutta ei siitä mikään syntiä tee! Synti on höpö höpöä! Vaikka pistelet kaikkee mikä vähäki liikkuu ja ei liiku, ni sellasta Jumalaa ei ole joka tuomitsee sen perusteella, että sekaannut kissaan! Olis kyllä ehkä hyvä, että olis joku ylempi tuomari, mutta sitä ei ole! Moraali on ihmisen keksintö, ei jumalan. Ihminen ei ymmärrä todellisuudesta mitään!

Jumalasta on tehty ihminen! Ihminen osaa tuomita, Jumalaa se ei kiinnosta.

Vierailija
Welikulta
Vaikka pistelet kaikkee mikä vähäki liikkuu ja ei liiku, ni sellasta Jumalaa ei ole joka tuomitsee sen perusteella, että sekaannut kissaan! Olis kyllä ehkä hyvä, että olis joku ylempi tuomari, mutta sitä ei ole! Moraali on ihmisen keksintö, ei jumalan. Ihminen ei ymmärrä todellisuudesta mitään!

Jumalasta on tehty ihminen! Ihminen osaa tuomita, Jumalaa se ei kiinnosta.


Mistä, arvon Welikulta, olet saanut tämän kaiken selville?

Teppo Järkevä
Pystyykö muuten kukaan näkemään mitään käytännön hyötyä kautta järkeä siinä, siis myös nykyään, että sekstaillaan vasta avioliitossa vai onko siitä mielestänne pelkkää haittaa ihmisen elämälle?

Jaa ... Mikäs siinä jos haluaa odottaa avioliittoon. Ihan kunnioitettavaa sinällään. Itse en näe siinä juurikaan sen enempää hyötyä kuin haittaakaan, noin niinkuin oletusarvoisesti.

Mutta sokea usko oman mielipiteen tehoon ei kuitenkaan voita ihmisen perusvaistoja ja -haluja, joihin kuuluu myös seksuaalinen halu. Tämän vuoksi kunnollisen sukupuolivalistuksen (jonka osana ehkäisyneuvonta) puute useissa USAn osavaltioissa on saanut teiniraskaus- ja aborttiluvut kasvuun.

Teppo Järkevä
Welikulta
Vaikka pistelet kaikkee mikä vähäki liikkuu ja ei liiku, ni sellasta Jumalaa ei ole joka tuomitsee sen perusteella, että sekaannut kissaan! Olis kyllä ehkä hyvä, että olis joku ylempi tuomari, mutta sitä ei ole! Moraali on ihmisen keksintö, ei jumalan. Ihminen ei ymmärrä todellisuudesta mitään!

Jumalasta on tehty ihminen! Ihminen osaa tuomita, Jumalaa se ei kiinnosta.

Mistä, arvon Welikulta, olet saanut tämän kaiken selville?

Tässä kerron!

(Jumalalla tajuan kaiken, mitä on olemassa(äärettömyys)! Sana -jumala- ei ole minulle mitään uskonnollista!)

Jumala on, mutta ei sillä tavalla ku juutalaiset sen kertovat. Jumala ei ole persoonallinen. Hmm.. Parta ja kaikkea: ja tunteetkin. Jumala vihaa ja haluaa rakkautta!!!!! Kuulostaa ihmiseltä. Onko jumala ihminen? Ei jumala ole mitää ihmismäistä persoonallisuus mömmöä! Jumala ei ole paha eikä hyvä! Se vaan on! Jumala ei ole kylmä tai kuuma, se vain on! Jumala ei ole minkään kokoinen, se on ääretön! Kuinka jumala voisi olla äärellinen persoona? Jumala on ääretön, josta muodostuu äärellisyyksiä, kuten maapallo ja ihminen! Ihminen on kykeneväinen keksimään sanat kylmä ja kuuma! Hyvä ja paha! Missä on kylmä???? "Lämpötilat" johtuvat aineen nopeasta tai hitaasta liikkeestä! Kuten tiedät! Ihminen voi tuntea kylmän, mutta se on vain käsite! Käsitteet eivät kerro totuutta todellisuudesta! Käsitteet ovat ihmisen keksintöjä, ei jumalan!

Synti on käsite! Kärpänen harrastaa seksiä ennen avioliittoa! Syntinen kärpänen! juupa juu!

Voitko ymmärtää syntiä ilman ihmisen olemassa oloa???

Ihminen kykenee kuvittelemaan kaikkea! Voit kuvitella lentävän aasin, jolla on seitsemän päätä! Mutta onko kuvitelmasi todellisuutta?? EI!!

Synti on syntynyt samalla kieroutuneella kuvittelulla!

Seksi ei ole synti ja sitä voi harrastaa mielensä mukaan! Et joudu helvettiin! Sitä ei ole! Muista kumminkin järkevät faktat! Voit saada tauteja, loukata toisten tunteita ja saada itsekkin pahanmielen, jos satuit tulemaan heti! Tai jos kumppanisi oli lahna! Kyllähän se vituttaa!!

Missä synti luuraa?? Kuvittelu kyvyssä, joka on ihmisen mahtavin ominaisuus, mutta samalla kaikkein vaarallisin!!

Vierailija
Welikulta
Vaikka pistelet kaikkee mikä vähäki liikkuu ja ei liiku, ni sellasta Jumalaa ei ole joka tuomitsee sen perusteella, että sekaannut kissaan! Olis kyllä ehkä hyvä, että olis joku ylempi tuomari, mutta sitä ei ole! Moraali on ihmisen keksintö, ei jumalan. Ihminen ei ymmärrä todellisuudesta mitään!

Jumalasta on tehty ihminen! Ihminen osaa tuomita, Jumalaa se ei kiinnosta.


Teppo Järkevä
Mistä, arvon Welikulta, olet saanut tämän kaiken selville?

Welikulta
Tässä kerron!

(Jumalalla tajuan kaiken, mitä on olemassa(äärettömyys)! Sana -jumala- ei ole minulle mitään uskonnollista!)

Jumala on, mutta ei sillä tavalla ku juutalaiset sen kertovat. Jumala ei ole persoonallinen. [jne.]


Tuo on siis siis sinun mielipiteesi jumalasta ja synnistä. Okei. En kuitenkaan kysynytt niitä vaan sitä mistä olet saanut kaiken tuon selville (vai ovatko ne kuvittelukykysi synnyttämiä?).

Teppo Järkevä
Welikulta
Vaikka pistelet kaikkee mikä vähäki liikkuu ja ei liiku, ni sellasta Jumalaa ei ole joka tuomitsee sen perusteella, että sekaannut kissaan! Olis kyllä ehkä hyvä, että olis joku ylempi tuomari, mutta sitä ei ole! Moraali on ihmisen keksintö, ei jumalan. Ihminen ei ymmärrä todellisuudesta mitään!

Jumalasta on tehty ihminen! Ihminen osaa tuomita, Jumalaa se ei kiinnosta.


Teppo Järkevä
Mistä, arvon Welikulta, olet saanut tämän kaiken selville?

Welikulta
Tässä kerron!

(Jumalalla tajuan kaiken, mitä on olemassa(äärettömyys)! Sana -jumala- ei ole minulle mitään uskonnollista!)

Jumala on, mutta ei sillä tavalla ku juutalaiset sen kertovat. Jumala ei ole persoonallinen. [jne.]


Tuo on siis siis sinun mielipiteesi jumalasta ja synnistä. Okei. En kuitenkaan kysynytt niitä vaan sitä mistä olet saanut kaiken tuon selville (vai ovatko ne kuvittelukykysi synnyttämiä?).

Järkeilyllä!

Kaikilla on oma uskonsa! Sinä ja minä molemmat joudutaan uskomaan! Voimme onneksi valita todellisuutta lähinnä olevan uskomuksen! JOKU uskoo kristilliseen jumalaan, JOKU uskoo tieteelliseen sattumaan, MINÄ uskon syy- seuraus -suhteeseen, koska minusta se vastaa todellisuutta eniten ja sen pohjalta katselen ihmisen mielikuvituksen taakse!

Ja vielä Jumalasta! En usko Jumalaan! Nimitän vain syy seuraus -suhteen ensimmäistä, tuntematonta, syytä Jumalaksi!

Kysynkin sinulta! Mitä sinä sitten uskot? Syntiin? Jumalaan? Sattumaan?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat