Seuraa 
Viestejä45973

Kun olemme lopulta avautuneet saman tiheyden omaavaksi energiaksi, kaikki meissä oleva energia on muuttunut paljon vähemmän tiheäksi energiaksi ja meissä oleva energia on paljon laajempana eli peitämme tilasta paljon enemmän.

Tosin meidän muodostamamme energiaverkoston silmukoiden sisällä on paljon täysin tyhjää tilaa, aivan kuten jos pidämme käsistämme kiinni, on meidän käsiemme välissä vähän tiheää tilaa eli ilman molekyylejä.

Kuoltuamme meidät voidaan haudata perinteisellä tavalla, jolloin elimistömme maatuu hitaasti ja atomimme palaavat maapallon ekologiaan/elämän kiertokulkuun jne.

Vaan jos saamme polttohautauksen, avautuvat atomimme aavistuksen nopeammin vähemmän tiheäksi energiaksi jne.

Oikein hyvä oikotie nopeampaan energiansa avautumiseen/palamiseen/räjähtämiseen auki vähemmän tiheäksi energiaksi, jos saisimme elimistömme kuolemamme jälkeen fuusioreaktorin sisällä olevaan plasmaan.

Siellä suurempi osa energiastamme saataisiin avautumaan vähän tiheäksi energiaksi ja kun reaktori sammutettaisiin, osa energiastamme, joka nyt fuusioreaktorissa liikkuisi atomien ytimien välisellä alueella atomista toiseen, pääsisi avautumaan joka puolelle, kunnes sitä avautuisi avaaruden tyhjyteen paljon enemmän kuin tavan hautajaisten jälkeen vähän ajan päästä avautuu.

Olisiko näin mahdollista hankia osittainen oikotie taivaaseen, valitsemalla itselleen erilainen hautausmuoto?

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Entäpä kun avaruuden "tyhjyyteen" avautuu paljon jokaisen energiaa erillisinä energiakeskittyminä, joista hyvinkin saattaa syntyä astetta pienemmän aineen kokoluokan galakseja, joissa jokaisessa erillisessä galaksissa elävä uusi astetta pienemmän aineen kokoluokan olento on aina peräisin samasta astetta isomman aineen kokoluokan olennosta, sen mukaan kenestä kyseinen erillinen hiukkanen/energiakeskittymä avautui.

Voisiko siis kaikki meidän toiveemme toteutua astetta pienemmän aineen kokoluokan maailmankaikkeuksissa äärettömän monella eri tavalla äärettömän monta kertaa?

Savor

;):)

Missähän vaiheessa polttohautaus yleistyi?

Ettei vain olisi yleistynyt niihin aikoihin kun ihminen alkoi keksimään kaikkea mielenkiintoista, kuten sähköä jne?

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No täähän menee filosofian/scifin puolelle, mutta näinhän ikävän henkilön erillisiin energiakeskittymiin/galakseihin syntyy planeettoja, joissa tapahtuu enemmän ikäviä asioita jne.

Tokihan meissä kaikissa on hyvääkin ja näin siellä elää myös mukavia astetta pienemmän aineen kokoluokan olentoja, joista avautuviin erillisiin energiakeskittymiin voi syntyä paljon vielä kerta luokaa pienemmän aineen kokoluokan planeettoja, joissa tapahtuu paljon mukavia asioita.

Murhaajista avautuviin energiakeskittymiin syntyy paljon planeettoja, joissa koetaan paljon kärsimystä jne.

Sotaisista ihmistä avautuviin erillisiin energiakeskittymiin syntyy paljon planeettoja, joissa soditaan paljon jne.

Minun avautuvista energia-aalloista syntyviin erillisiin energiakeskittymiin/astetta pienemmän aineen kokoluokan galakseihin syntyy paljon planeettoja, joissa nukutaan aamulla pitkään ja harrastetaan paljon seksiä.

Savor

;):)

..Eikös nopein tie tällä hetkellä taivaaseen ole se, että sinulla on $35M joten voit ostaa matkan taivaaseen, pienellä neuvottelulla (tai avaruuskävelyn aikana) sitä voi sitten vaikka vetää mahd. piuhat irti sukkulasta ja pysyä siellä, tosin ongelma tulee siinä vaiheessa jos joku sukkula/satelliitti törmää ruhoon mutta ainakaan käsittääkseni kuolleita ei voi haastaa oikeuteen..

Rötöstätör
..Eikös nopein tie tällä hetkellä taivaaseen ole se, että sinulla on $35M joten voit ostaa matkan taivaaseen, pienellä neuvottelulla (tai avaruuskävelyn aikana) sitä voi sitten vaikka vetää mahd. piuhat irti sukkulasta ja pysyä siellä, tosin ongelma tulee siinä vaiheessa jos joku sukkula/satelliitti törmää ruhoon mutta ainakaan käsittääkseni kuolleita ei voi haastaa oikeuteen..

Juu, mutta eihän se sinun energiasi siellä avaruudessa pala/laajene/räjähdä vähemmän tiheäksi energiaksi yhtään nopeammin kuin maapallolla. Itseasiassa se avautuu siellä hitaammin, tosin kylläkin suoraan avaruuden "tyhjyyteen".

Eli jos saisitkin fuusioreaktorin maapallon kiertoradalla ja sitten oman energiasi ensin plasmaksi ja sen jälkeen avautuminen erillisinä kolmiulotteisesti laajenevina energiakeskittyminä joka suuntaan avaruudessa, niin siinä paras oikotie "taivaaseen".

Savor

;):)

Savor (ja monet muutkin) unohtavat nyt ja usein Tuomiopäivän. Päivän jona maailma loppuu (?), Jeesus tulee taivaista ja Pietari tsekkaa kaikki ihmiset, elävät ja kuolleet, kuka pääsee Taivaaseen viettämään iäisyyttä uskovaisten kanssa ja kuka joutuu Helvettiin ikuisiksi ajoiksi.

Mahtaa olla hauskaa kun tähdet sammuvat pari biljardin vuoden päästä. Minkäs pilven päällä sitten istutaan? Ja se on vasta alkua. Erityisen kivaa on niillä helvetissä olevilla kaikilla pakanoilla eli vääräuskoisilla tai ateisteilla, joita on suurin osa ihmisistä. Kristittyjä on miljardi ja maailmassa kuusi miljardia ihmistä. Toivottavasti siellä on tilaa. Luulisi olevan kun oleskeluaikakin on ääretön.

Vaan missä me olemme nyt, kun palamme koko ajan auki vähemmän tiheäksi energiaksi?

Savor

;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat