Seuraa 
Viestejä45973

Hieman valonaroilla keinolla kerätty varaus niin Afrikan kuin Intiankin kolonisaation voimalla on tullut kenties tiensä päähän? Aasia ja Etelä - Amerikka nostavat jo päätään eivätkä entiset siirtomaat kohta enää jaksa länsimaiden hinnoittelupolitiikkaa.

Hinnoittelupolitiikasta en ole aivan varma, mutta se jotenkin liittyi siihen, että kehitysmailta ostetaan halvalla ja vain halvalla tuotteita. Näin siis toimii vasen - ja ns. housuissa oleva käsi. Näkyvillä oleva oikea armelias antelias käsi antaa hyvää hyvyyttään pakolaisten muuttaa halpatyövoimaksi sekä antaa avustuksia, jotka usein menevät paikallismilitanttien uusiin kaliberihankintoihin.

Tämä ajanjakso tuntuu olevan lopussa eikä tummaa Jamesia enää nähdä niin usein Hra. Gerhen Von Braunhausenin puuvillapelloilla raatamassa tai olemalla alentuva hovimestari. Nykyään sensei Japani on Itä-Aasian taloustikeeri ja jatkaa nousujohteista uraansa aina vain ylöspäin.

Länsimaisten herrojen lapsenlapset voivatkin toimia pian sensei Myagin
hovimestareina hänen omassa dojossaan tai pakertavat hiilikaivoksilla
Kiinan mustaakin synkemmällä teollisuusalueella.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Niin, Euroopan vauraushan on ollut kausittaista, eikä olisi ihme jos se jäisi Aasian kehittyvien talouksien jalkoihin. Sitten kun mennään vähän enemmän länteen, niin löytyykin paikka, joka on ollut kasvamassa määrin vauras lähes koko olemassa olonsa ajan - vieläpä "terveeltä" pohjalta toisin kuin esim. Kiina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat