Seuraa 
Viestejä45973

Perusjutut:

Tila on ei mitään, niin ettei tila laajene tai kaareudu.

Tilassa oleva energia on yhtä ja samaa energiaa, niin että energialla on kyky käpertyä tiheämpään ja kyky avautua vähemmän tiheäksi.

Näkyvä maailmankaikkeus koostuu erillisistä kolmiulotteisesti laajenevista energiakeskittymistä, jotka samalla avautuvat energia-aaltoina.

Myös fotonit ovat vastaavanlaisia pieniä kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä, joista avautuu samalla energia-aaltoja.

Kaikki näkyvän maailmankaikeuden energia työntyy itsessään poispäin yhdestä pisteestä, joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella.

Supergalaksijoukot työntävät edellä meneviä aina vain kovempaan vauhtiin, jolloin ne loittonevat toisistaan, samalla kun sivuilla menevät loittonevat sektorin laajentumisen takia.

Energiakeskittymien keskustassa oleva energia on erittäin tiheään käpertynyttä energiaa ja se myös pysyy siellä erittäin tiheänä/kuumana, koska ei sovi avautumaan vähemmän tiheäksi, ollessaan siellä vieri vieressä tiheän eli erittäin kuuman energian kanssa.

Kaikki energiakeskittymässä oleva energia kuitenkin pyrkii avautumaan vähemmän tiheäksi energiaksi ja tämän takia kaikki energia työntyy energiakeskittymissä kiihtyvällä vauhdilla poispäin energiakeskittymän keskustasta ja mitä kauempana keskustasta energia on, sitä nopeammalla vauhdilla.

Tähän on olemassa erittäin yksinkertainen selitys.

Sektorin laajentumisen takia, energia muuttuu neljä kertaa vähemmän tiheäksi kaksi kertaa kauempana keskittymän keskustasta.

Tämän takia keskittymien "pinta" irtoaa keskittymistä energia-aalloksi ja tilalle työntyy uutta energiaa uudeksi "pinnaksi", mutta koska uusi energia on entistä tiheämpää, se omaa vanhan pinnan tiheyden kauempana energiakeskittymän keskustasta, jolloin keskittymän "pinnan" pinta-ala kasvaa koko ajan.

Ja avautuvien energia-aaltojen tiheys kasvaa myös, jolloin ne omaavat esim. atomien ytimistä avautuessaan ns. elektroniverhon tiheyden aina vain kauempana atomin ytimestä.

Avautuvien energia-aaltojen tiheyttä kasvattaa myös ulkoapäin muista energiakeskittymistä avautuvat energia-aallot, jotka palavat "loppuun", hankautuessaan keskittymän keskustasta avautuviin energia-aaltoihin ja tempautuvat näiden mukana toiseen suuntaan ja lisäävät näin itsellään ulospäin avautuvan energia-aallon energiaa ja samalla sen tiheyttä tietysti myös, jolloin esim. fotoni saa ulospäin avautuvan energia-aallon tiheyden lisääntymään itsellään ja näin se omaa elektroniverhon tiheyden kauempana atomin ytimestä, kuin muuten olisi omannut.

Toisaalta olento, joka itse koostuu vastaavalla tavalla laajenevista energiakeskittymistä, ei voi havaita tuota, paitsi siitä, että pysyy tämän ilmiön avulla tukevasti kotiplaneettansa pinnalla.

Eli ns. gravitaatiota/painovoimaa/vetovoimaa ei ole olemassa.

Eikä massa kaareuta ympärillään olevaa tilaa ikäänkuin montulle.

Saman asian voi huomata valon yleisestä punasiirtymästä, koska tähdistä avautuu aina vain tiheämpiä energia-aaltoja, jotka siis avautuvat myös itse energia-aaltoina joka suuntaan, jolloin perästä tulevat työntävät edellä menevät energia-aallot aina vain kovempaan ja kovempaan vauhtiin, jolloin valo venyy eli punasiirtyy yleisesti.

Eli ns. tilan laajenemista niin ettei tila laajene ulospäin ei ole olemassa.

Ja vielä tämän energiakeskittymien kolmiulotteisen laajenemisen voi huomata siitä että galaksit pyörivät kärrynpyörämäisesti.

Eli näyttää siltä, että ulommaiset tähdet kiertäisivät samalla etäisyydellä galaksin keskustaa huimalla vauhdilla, joka perinteisellä vetovoima-ajattelulla sinkoaisi uloimmat galaksien tähdet pois kiertoradoiltaan, jos ei olisi olemassa kymmenen kertaa enemmän ainetta kuin mitä voidaan havaita.

Vaan kun ymmärtää että kaikki galaksin tähdet työntyvät poispäin galaksin keskustasta kaarevalla radalla, samassa suhteessa kuin laajenevat, jolloin ne eivät loittone galaksin keskustasta suhteellisesti,

niin silloin ymmärtää ettei, ns. pimeää ainettakaan ole olemassa.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (63)

Tämän ajatuksen mukaan tähdet ovat syntyneet galaksien keskustoissa olevista jättimäisistä energiakeskittymistä avautuvista energia-aalloista.

Noissa energia-aalloissa oleva energia avautuu tasaisesti vähemmän tiheäksi energiaksi ja näin siitä ei syntyisi mitään, jos ne eivät hankautuisi vastaan tuleviin riitävän tiheisiin energia-aaltoihin.

Näkyvä maailmankaikkeus on siis itse avautuvaa energia-aaltoa, jolla on jättimäisten hiukkasten eli galaksien luonne.

Myös näkyvä maailmankaikkeus hankautuu vastaan tuleviin energia-aaltoihin, joissa oleva energia on avautunut tasaisesti vähemmän tiheäksi, liikuttuaan valtavan tyhjyyden halki ehkäpä satoja miljardeja vuosia.

Nuo aallot saavat galaksiemme keskustasta avautuvista energia-aalloista syntymään erillisiä kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä, jotka itsessään alkavat avautua energia-aaltoina, koska ne hankautuessaan niihin, estävät niiden avautumisen tasaisesti ja näin avautuvat energia-aallot irtaantuvat erillisiksi energiakeskittymiksi.

Kun tuollainen energia-aalto, jossa olevat erilliset energiakeskittymät laajenevat ja työntävät toisiaan poispäin toisistaan samassa suhteessa kuin laajenevat, kohtaa vastaan tulevan tarpeeksi tiheän energiakeskittymän, joka putsaa kohdalleen tulevat erilliset energiakeskittymät mukaansa toiseen suuntaan, saa energia-aallossamme oleva paine tämän jälkeen taipumaan erillisiä energiakeskittyniä kohti samaa aluetta, jonne syntyy uusi tähti.

Eli ensin meillä on galaksin keskustasta avautuva energia-aalto, jossa aallon sisäinen paine on suht vakaa, jolloin erilliset energiakeskittymät tönivät toisiaan poispäin toisistaan tasaisesti sitä mukaa kuin itse laajenevat.

Sen jälkeen joltakin alueelta häviää paljon erillisiä kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä, jonka jälkeen tuo aalto alkaa oman sisäisen paineen avulla tönimään tuolle alueelle alueen lähimpänä olevia energiakeskittymiä, niillä energia-aalloilla, jotka avautuvat erillisistä energiakeskittymistä, jotka itsessään ovat sitä avautuvaa energia-aaltoa, joka avautuu galaksin keskustan jättimäisestä energiakeskittymästä.

Tuo tarpeeksi tiheä energiakeskittymä, joka osuu galaksin keskustan jättimäisen mustan aukon kohdalle, on joko näkyvää maailmankaikkeutta vastaan tulevassa energia-aallossa olleen tähden jäännökset tai vastaan tulevan energia-aallon mustan aukon jäännökset.

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun näkyvän maailmankaikkeuden kaikki energia työntyy kiihtyvällä vauhdilla poispäin yhdestä pisteestä, joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella, niin myös näkyvää maailmankaikeutta vastaan tulevat energia-aallot ovat kiihdyttäneet omaa vauhtiaan koko ajan ja ehkäpä jopa satoja miljardeja vuosia.

Näin noissa vastaan tulevissa energia-aalloissa olleet atomien ytimet liikkuvat meidän läpi melkoisella haipakalla.

Kuitenkin niissä oleva energia on tempautunut koko ajan meidän atomeista avautuvien energia-aaltojen mukaan ja näin niitä ikäänkuin kuoritaan, kunnes ne osuessaan tarpeeksi tiheään energiaan, palavat loppuun jne.

Entäpä noissa vastaan tulevissa energia-aalloissa olleiden tähtien avautuvat valon energia-aallot?

Pääseekö niitä osumaan galaksien keskustojen jättimäisiin mustiin aukkoihin ja nekö saavat aikaiseksi uusi atomeja, jättimäisistä mustista aukoista avautuviin energia-aaltoihin, vai tarvitaanko siihen jonkun tähden jäännöksien atomeja, jolloin ulospäin avautuvaan energia-aaltoon syntyisi uusia atomeja?

Ja olemmeko me näkyvän maailmankaikeuden liikerataan nähden galaksimme keskustan suojassa, jolloin etenisimme galaksimme keskustan takana, poispäin yhdestä pisteestä, joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella.

Savor

;):)

En jaksanut lukea kokonaan (en lukenut juuri mitään), mutta täytyy todeta, että jokaisessa viestissäsi viimeistään kolmannessa lauseessa puhutaan avautuvista energia aalloista, tuntuu kuin jankkaisit sitä samaa asiaa joka viestissäsi

Savor
Perusjutut:

Tila on ei mitään, niin ettei tila laajene tai kaareudu.

Tilassa oleva energia on yhtä ja samaa energiaa, niin että energialla on kyky käpertyä tiheämpään ja kyky avautua vähemmän tiheäksi.


Eli ensin ei ollut Missään, Mitään ja siten se Käpertyi?
Onks tää ihan Savorin oma MMK teoreema....

Miten missään mitä ei ole voi mikää käperrellä?

(Tiedoksi: en aido jatkaa tämän ketjun lukemista, samaa "omaa" hölötystä sieltä vaan tulisi.
Yleensä teoriat jatkaa kehittymistään...ei jankkaa samaa asiaa.
On täysin sama kuin joku keksisi omia sanoja ja alkaisi puhuta omaa kieltään, aluksi muut luulisi, että "Oho onpa kummaa", mutta sitten kaikki tajuaisi että sekaisin se vain on )

Selvä todiste sille, että olemme apinoiden jälkeläisiä.

Aurinko näyttää kiertävän meitä, mutta ei kierrä.

Kun tämä tosiasia kerrottiin meille ihmisille, apinoiden jälkeläisille. ME nauroimme uudelle maailmankuvaa mullistavalle ajatukselle.

Kappale tippuu maan pinnalle, jolloin se näyttää liikkuvan kohti maapallon keskustaa, mutta se ei liiku silloin kohti maapallon keskustaa, vaan sen liike poispäin maapallon keskipisteestä hidastuu suhteessa maan pintaa, joka saavuttaa kappaleen ja tömähtää siihen.

Nyt kun olen kertonut tämän meille, me apinoiden jälkeläiset tietysti nauramme aikamme uudelle maailmankuvan mullistavalle ajatukselle, mutta hymy hyytyy, kun pystymme todistamaan totuuden.

Savor

;):)

Savor
Nyt kun olen kertonut tämän meille, me apinoiden jälkeläiset tietysti nauramme aikamme uudelle maailmankuvan mullistavalle ajatukselle, mutta hymy hyytyy, kun pystymme todistamaan totuuden.

Savor

;):)

BUAHHAHHAA HAH HAHHAA!!

--IFEUN, apinoiden jälkekäinen

Menkää ja mitatkaa niiden merien lämpötiloja ja lämpötiloissa tapahtuvia muutoksia.

Tulette huomaamaan, että tietty kerros merestä lämpenee yli 4 asteiseksi silloin kun se puoli maapallosta on kuuta kohti.

Tuo sama kerros viilenee takaisin noin 4 asteiseksi neljäsosakierroksen jälkeen.

Ja kun tuo puoli maapallosta on poispäin kuusta, viilenee tuo kerros alle 4 asteen, jolloin vesi laajenee jne.

Ai miksi auringosta tulevat energia-aallot eivät vaikuta tuohon kerrokseen ja sotke vuorovesi-ilmiötä?

Kyllähän ne vähän vaikuttavatkin, mutta kuusta tulevat energia-aallot palavat "loppuun" juuri tuossa kerroksessa kokonaan ja lisäävät tuon kerroksen energiaa niin paljon, että meri laajenee ja näin syntyy vuorovesi-ilmiö jne.

Savor

;):)

Kuinka syvällä tuo kerros meressä on?

Esim. auringosta tulevat energia-aallot liikkuvat meren vesimolekyylien välissä ja niistä kuoriutuu energiaa mereen ja ne varmaankin pääsevät paljon syvemmälle kuin kuusta tulevat energia-aallot.

Kun meren vesimolekyylien atomeistakin siis avautuu energia-aaltoja, niin juuri nuo avautuvat energia-aallot tempaavat fotoneista avautuvia energia-aaltoja mukaansa, jolloin ne lisäävät meren energiaa/sen lämpötilaa ja näin meri laajenee.

Auringosta tulevat energia-aallot kuitenkin lisäävät tavan maankin energiaa ja näin aurinko ei vaikuta niin paljon vuorovesi-ilmiöön kuin kuu.

Kuusta avautuvat energia-aallot kylläkin palavat loppuun myös tavan maan atomien ytimistä avautuviin energia-aaltoihin, mutta niiden vaikutus on paljon suurempi meren laajenemiseen.

Saattaa olla jopa niin että merestä avautuvat energia-aallot saavat kuusta tulevat energia-aallot taipumaan kohti merta.

tai ehkäpä merestä avautuvat energia-aallot saavat kuusta avautuvat energia-aalloissa olevat energiakimput kuoriutumaan niin että ne sen jälkeen läpäisevät ilmakehän ja saavat lisättyä sen jälkeen meren energiaa riittävästä, että vuorovesi-ilmiö syntyy?

Ja voihan merestä avautuva energia lisätä kuusta tulevien energiakimppujen energiaa siinä määrin, että ne sen jälkeen saavat tuon tietyn kerroksen merestä lämpenemään yli 4 asteiseksi.

Repikää tästä totuutta itseenne.

Savor

;):)

Ja joku vielä tulee tänne silloin tällöin ja väittää, että jankkaan muka aina samaa ajatusta.

Vai ei ajatus muka etene?

Jo tämän päivän muutamassa viestissä ajatus eteni taas.

Ja miten?

Ajatus eteni tänään niin, että aloin kirjoittamaan vuorovesi-ilmiöstä ja sitä mukaa kuin kirjoitin, työstin ajatusta ja esitin UUSIA vaihtoehtoja, jotka pulppusivat ehtymättömistä aivojeni atomien kolmiulotteisesti laajenevista energiakeskittymistä, joista avautui uusia ajatusenergia-aaltoa jne.

Savor

;):)

Sopii yrittää pistää paremmaksi.

Vaan kun ei onnistu.

Vein tikkarin jo Kuopioon.

Tässä meillä on lopultakin yksi yksinkertainen periaate/totuus siitä miten maailmankaikkeus oikeasti toimii.

Savor

;):)

Voisitkohan Savor kuomaseni vähän auttaa minua? Pitäisi tiskata astioita, pestä pyykkiä, siivoilla muutenkin kämppää jne. mutta kun ei millään viitsisi. Sinulla kun on selitys jokaikiseen ilmiöön maailmassa, niin voisitkohan kertoa mistä tämä laiskuus johtuu? Tietysti niin, ettei se olisi minun omaa syytäni, vaan niin että siihen liittyy tiheäksi käpertyneitä energia-aaltoja, jotka sitten laajenevat kolmiulotteisesti enempi haaleaan tilaan.

Tähän tilaustyöteoriaan voisit myös laittaa kaikki muutkin nerokkaasti löytämäsi faktat, joita en nyt äkkiseltään muista. Sitä parempi mitä enempi. Kiitos jo etukäteen.

Savor: Aurinko näyttää kiertävän meitä, mutta ei kierrä.

Kiertääpäs. Auringolle sain arvon 394 000 Maan massaa. Jaa sillä
Maan kiertoradan säde Tepin mukaan keskimäärin 149.5 miljoonaa km.
Ja saame tulokseksi, että Aurinko kiertää Maata radlla sen keskipisteestä etäisyysdellä noin 380 km. Tepin itsensä mukaan Aurinko 334 000 maanmassaa. Tämä mukaan Auringon kiertoradan säde 448 km.

En silti suinkaan sanonut, että Maa ei kiertäisi Aurinkoa, vaan Auringon kiertoradan säde laskettiin päinvastoin juuri Maan kiertoradan säteestä.

ArKos itse
Savor: Aurinko näyttää kiertävän meitä, mutta ei kierrä.

Kiertääpäs. Auringolle sain arvon 394 000 Maan massaa. Jaa sillä
Maan kiertoradan säde Tepin mukaan keskimäärin 149.5 miljoonaa km.
Ja saame tulokseksi, että Aurinko kiertää Maata radlla sen keskipisteestä etäisyysdellä noin 380 km. Tepin itsensä mukaan Aurinko 334 000 maanmassaa. Tämä mukaan Auringon kiertoradan säde 448 km.

En silti suinkaan sanonut, että Maa ei kiertäisi Aurinkoa, vaan Auringon kiertoradan säde laskettiin päinvastoin juuri Maan kiertoradan säteestä.

Huhhuh! Tuosta en kyllä paljonkaan tajunnut. Jos ArKos, Savor tai muut vartti-, puoli- tai täyshullut väittävät tosissaan tätä Auringosta, niin olen itsekin tosiaan hoidon tarpeessa, koska näköjään luen näitä.

Aurinko on siis vajaan viidensadan kilsan päässä Muapallosta? Kuulostaa ihan yhdeltä konstapylkkäseltä, johon tutustuin kauan sitten, ja joka on nyttemmin vainajoitunut. Sääli sinänsä; hän olisi nauttinut keskusteluista tämän palstan samanhenkisten mutufyysikoiden kanssa.

Uusimma uutisessa on juttua oliko se ruskeasta kääpiöstä, jonka oletetaan majailleen tähden sisällä ja vieläpä selviytyneen siitä.

Mysteeri tietysti nykyfysiikalle, mutta ei uudelle oikealle Kuopiolaiselle fysiikalle.

Jos on seurannut ajatukseni juoksua ja omaksunut tämän uuden maailmankuvan mullistavan ajatuksen, ymmärtää miten ruskea kääpiö selviytyy tähden sisällä jne.

Savor

;):)

Ajatellaanpa valon yleistä punasiirtymää.

Kaikki näkyvän maailmankaikkeuden supergalaksijoukot siis työntyvät kiihtyvällä vauhdilla poispäin yhdestä pisteestä, joka on TODELLA kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella.

Samaan suuntaan etenevät supergalaksijoukot työntävät edellä meneviä aina vain kovempaan vauhtiin ja sivuilla etenevät loittonevat toisistaan sektorin laajentumisen takia.

Galaksijoukoissa galaksit tönivät toisiaan poispäin toisistaan samassa suhteessa kuin laajenevat, tähdistä avautuvilla energia-aalloilla.

Supergalaksijoukoista toisiin edenneet tähtien energia-aallot ovat tietysti liikkuneet kaiken aineen mukana poispäin tuosta yhdestä pisteestä, joka on TODELLA kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella, samalla kun ovat liikkuneet näkyvässä maailmankaikeudessa paikasta toiseen.

Saman aikaisesti noissa aalloissa olevat fotonit ovat laajentuneet ja avautuneet samalla energia-aaltoina jne.

Kun tuollainen energia-aalto lopulta tulee toiseen supergalaksijoukkoon jonkun galaksin sisään ja hankautuu nyt tiheämpään tilassa liikkuvaan energiaan kuin aikaisemmin, niin silloin nuo fotonit ikäänkuin kuoriutuvat ja niistä jää jäljelle vain fotonin keskusta, kun niistä avautunut energia tempautuu toiseen suuntaan menevän energian mukaan.

Näin jäljelle jää yeisesti punasiirtynyttä valoa.

Supergalaksijoukkojen välisessä tyhjyydessä noiden energia-aaltojen vauhti on kiihtynyt koko ajan.

Mutta kun jäljelle jäävät fotonien keskustat itsekin hankautuvat etuosastaan voimakkaasti, niin silloin niiden vauhti hidastuu, koska niistä eteenpäin avautuva energia jarruttaa niiden vauhtia ja näin niiden nopeudeksi muodostuu kyseisen tilan ja "ajan" valonnopeus.

Vaikka niiden liike hidastuukin, niin silti niissä havaitaan yleinen punasiirtymä, koska tuo valo on ennättänyt venyä matkallaan niin paljon, ettei sen vauhdin hidastuminen poista yleistä punasiirtymää kokonaan.

Savor

;):)

veijo
Seuraa 
Viestejä178
ArKos itse
Savor: Aurinko näyttää kiertävän meitä, mutta ei kierrä.

Kiertääpäs. Auringolle sain arvon 394 000 Maan massaa. Jaa sillä
Maan kiertoradan säde Tepin mukaan keskimäärin 149.5 miljoonaa km.
Ja saame tulokseksi, että Aurinko kiertää Maata radlla sen keskipisteestä etäisyysdellä noin 380 km. Tepin itsensä mukaan Aurinko 334 000 maanmassaa. Tämä mukaan Auringon kiertoradan säde 448 km.

En silti suinkaan sanonut, että Maa ei kiertäisi Aurinkoa, vaan Auringon kiertoradan säde laskettiin päinvastoin juuri Maan kiertoradan säteestä.
John Carter
Tässä saimme asialle varmat todisteet,sillä Arkos/Savorilta paloivat hihat.

Nyt olemme sinun mielestäsi yksi ja sama henkilö hra.Yksön kanssa,mutta voin kertoa,että kärsit juuri pahasta paranoiasta,sillä minä John Carter en ole esiintynyt tällä palstalla kuin tällä nimimerkillä pelkästään,koska minulla ei ole tarvetta huijata ihmisiä eri nickeillä uskomaan mitään huuhaa teorioita.

Olen laitostieteen opiskelussa aikoinaan teorioilleni vankan pohjan hankkinut ja minulla ei ole aikomustakaan ruveta laitostieteen kanssa tukkanuottasille niin kuin sinulla,joka kärsit erittäin ilmeisestä Einstein syndroomasta,yrittämällä todistella jokaiselle ihmiselle kenen kanssa pääset kommunikoimaan tehneesi vähintään yhtätärkeän läpimurron fysiikassa,kuin Einstein aikoinaan.

Einstein syndroomasta paras todiste lienee Tiede palstalle lähettämäsi n.8000 viestiä täyttää huuhaata,jolla uskottelet itsellesikin tehneesi jonkun ainutlaatuisen teorian.

Et ole ikinä keksinyt yhtäkään teoriaa,mikä pystyttäisiin tieteen avulla oikeaksi toteamaan,koska teoriasi ovat vain sanahelinää,jotka ovat lisäksi itsesi keksimää terminologiaa.

Fysiikassa ja matematiikassa pätevät tietyt säännöt ja lainalaisuudet,jotka eivät näytä sinua koskevan,koska et ymmärrä niistä mitään.

Hakeudu hyvä mies ajoissa kotikaupungissasi KUOPIOSSA,sijaitseviin hoitolaitoksiin,joko Julkulan mielisairaalaan tai sitten Niuvanniemeen.

Jos et niihin sisälle pääse niin hanki itsellesi yksityispuolelta ammattitaitoinen psykiatri nyt heti niin saattaa olla vielä jotakin pelastettavissa siellä pääsi sisällä.

Kuopiossa on kuulemma useita vaivautuneita ihmisiä,joille olet yrittänyt teoriaasi väkisin tuputtaa ja jotka eivät siitä enää haluaisi ikinä kuullakkaan,joten tee myös itsellesi palvelus ja mene vaikka sinne Julkulan mielisairaalaan,niin minä takaan,että sieltä löydät sielun tovereitasi,jotka jaksavat teoriaasi kuunnella ja ehkä myös sitä kanssasi kehittämään rupeavat.

Ajattele nyt,saisit joka päivä puhua siitä samalla taajuudella kanssasi olevalle kuulijakunnalle.

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtop ... ht=#243370

John Carter
Sääliksi käy sinua J.S,miksi huijjaat täällä ihmisiä ja itseäsi huuhaa teorioillasi.

Eikö olisi jo aika paljastaa oma nimesi ja se,että olet nimimerkkien Arkos/Savor/Jukteri/Joulupukkisavosta/E=tila ym..takana.

Lapsikin sen jo huomaa,koska useimmissa Arkosin tai Savorin avaamassa aiheessa kukaan muu ei ota aiheeseen kantaa,kuin sinä itse aina joko Arkosina tai Savorina,kehuen aina puolin ja toisin itsesi huuhaa teorioita.

Voisit kertoa myös sen,että kaikki edellämainitut nickisi asuvat Kuopiossa ja vieläpä samassa osoitteessa,jota en viitsi tässä nytten paljastaa.

Minulla on Kuopiossa varma tietolähde,joka asian minulle paljasti,koska sattuu sinut tuntemaan.

Lopettaisit sen,että Arkosina avaat keskustelun aiheen ja Savorina sitten sitä puolustelet vai millä selität sen,että niissä aiheissa ei juuri muut keskustele kuin sinun omat nickisi ja jos arkistoja tutkii niin jokainen sen huomaa,että Arkos ja Savor eivät koskaan keskustele eri aiheissa,eivätkä ikinä ole ristiriidassa keskenään vaan ylistävät toistensa apukouluteorioita,jotka ovat rankassa ristiriidassa laitostieteen kanssa.

Ei kukaan muu tälläkään palstalla allekirjoita väitteitäsi,kuin korkeintaan muutamat teinit/asioista tietämättömät joille tekstisi näyttävät"tieteellisiltä",koska olet kehittänyt niille oman terminologiasi,joka muuttuu mielialasi mukaan,niin kuin myös teoriasi.

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtop ... ht=#243364

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat