Seuraa 
Viestejä45973

Ajatukseni mukaan vuorovesi-ilmiö perustuu siihen, että kuusta avautuvat energia-aallot lisäävät meren tietyn noin 4 asteisen kerroksen energiaa siinä määrin, että se laajenee suhteellisesti nopeammin kuin muut aineet, joiden lämpötila pysyy samana. Toisella puolella tuo tietty kerros viilenee alle 4 asteen ja näin se laajenee taas.

Esitän että merestä avautuvat energia-aallot vaikuttavat enemmän kuusta avautuviin energia-aaltoihin kuin auringosta avautuviin energia-aaltoihin.

Ideanahan on se, että myös fotonit avautuvat omilla energia-aalloillaan.

Ja kun tällainen kolmiulotteisesti laajeneva ja samalla energia-aaltoina avautuva energiakeskittymä hankautuu ilmakehän molekyylien välissä, joiden atomeista myös avautuu energiaa aaltoina, niin silloin fotoneista ikäänkuin kuoriutuu energiaa, ja sitä enemmän, mitä tiheämpään energiaan ne hankautuvat.

Samalla selittyy ns. magneettikentän toimintatapa.

Myös kuusta avautuu energia-aaltoja, joissa olevat energiakimput laajenevat ja avautuvat omilla energia-aalloillaan.

Ja näin on.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Vuorovesi todistaa että savor on väärässä. Kuu tekemillä painovoima muutoksilla voi todistaa että savor on väärässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
borri317
Vuorovesi todistaa että savor on väärässä. Kuu tekemillä painovoima muutoksilla voi todistaa että savor on väärässä.

Just toisin päin, sillä voi todistaa ajatukseni oikeellisuus.

Kuusta tulee energiaa ja tämähän on tosiasia ja juuri tuo energia lisää itsellään tietyn kerroksen energiaa ja näin meri laajenee.

Tavallaan kuusta tulevan energian määrä on mitätön suhteessa siihen energiaan, joka atomien ytimissä on, mutta sepä lisääkin sen energian määrää, joka liikkuu atomien ytimien välissä edes takaisin.

Hassuinta kaikessa on, että pieni osa tuosta energiasta liikkuu useita kertoja kuun ja maapallon välillä, samalla kun kuun ja maapallon välillä liikkuvan energian määrä lisääntyy samassa suhteessa kuin molemmat laajentuvat.

Itseasiassa kuu saa maapallosta avautumaan energiaa ja maapallo saa kuusta avautumaan energiaa.

Sama molemmilla auingon kanssa.

Sama ilmiö syntyy kaikkien kappaleiden välillä.

Esim. kaksi massiivista kappaletta, joiden välille syntyvä illuusio vetovoimasta, syntyy tämän ilmiön avulla.

Ei se ole vetovoima, joka saa massan liikkumaan esim. tähdestä mustaan aukkoon, vaan nimenomaan se energia, joka tulee mustasta aukosta tähteen, saa tähden pinnalla olevat atomit laajenemaan niin voimakkaasti, että ne tönivät toinen toisiaan kohti mustaa aukkoa ja tällä energialla tähti itse tietysti työntyy poispäin mustasta aukosta kaarevalla radalla samassa suhteessa kuin laajenee.

Ei voi Kuopion poika ymmärtää, ettei tämä äärimmäisen yksinkertainen asia mene jakeluun.

Haloo, kuuntelen.

Savor

;):)

Muistakaa historiaa.

Harvemmin kukaan on ollut profeetta omalla maaperällään.

Vaan auta armias, kun joku ulkomaalainen tiedeyhteisön henkilö tulee ja kertoo saman, niin johan aletaan lukemaan ajatuksella, että mitäs tämä tyyppi sanookaan, koska eihän omist koskaan tietäjää voi löytyä, ei.

Savor

;):)

Vaikuttaa ihan järkevältä selitykseltä, mutta onko se sitä todella ???
Mene tiedä häntä... saattaa olla ehkä mahdollisesti mutta ei välttämättä...
Toisaalta voisin uskoa siihen painovoimajuttuun ennemmin... siihen on ainakin kauemmin uskottu... vai onko se asia sitten niin...

SaX
Vaikuttaa ihan järkevältä selitykseltä, mutta onko se sitä todella ???
Mene tiedä häntä... saattaa olla ehkä mahdollisesti mutta ei välttämättä...
Toisaalta voisin uskoa siihen painovoimajuttuun ennemmin... siihen on ainakin kauemmin uskottu... vai onko se asia sitten niin...

On tämä oikea yksi yksinkertainen periaate, joka ei tarvitse laajenevaa tilaa, kaareutuvaa tilaa, pimeää ainetta, pimeää energiaa, ylimääräisiä tilaulottuvuuksia, gravitaatiota, heikkoa ja vahvaa ydinvoimaa jne.

On olemassa vain yksi voima ja se on painevoima ja tietysti ajatuksen voima.

Eli ei tila laajene tai kaareudu, koska tila on ei mitään, niin että tilassa oleva energia omaa kyvyn käpertyä tiheämpään ja kyvyn avautua/palaa/räjähtää auki vähemmän tiheäksi energiaksi.

Sinäkin pystyt käpertymään sikiöasentoon ajatuksesi voimalla ja pystyt sen jälkeen avautumaan suoraksi, jolloin voit pukata jonkun esineen tai itsesi liikkeelle.

Savor

;):)

Auringollamme on liike johonkin suuntaan, ja tämä on yksi pääsyy miksi maapallon liike maan ja auringon yhteisen massakeskipisteen ympäri on pääpiirteissään lähes ellipsirata (tämän tarkemmin en tätä tässä esitä).

Kun maapallomme liikkuu auringon ympäri, niin vesi maapallomme pinnalla käyttäytyy kuten keskipakovoimassa yleensä:

eli maapallon kiertoliikkeen auringon ympäri aiheuttaman veden pinnan ensimmäinen maksimi on maapallon nopeusvektorin ja keskihakuvoimavektorin resultanttia vastaan kohtisuoraan. Toki maksimin pinnankorkeus arvo saattaa vaihdella maapallon ellipsiradan kohdan mukaan täydellä ratakierroksella vuoden aikana, ja vaihteleekin.

Maapallomme toinen vuoroveden pinnankorkeuteen vaikuttava liike on kiertoliike kuun kanssa yhteisen massakeskipisteen ympäri. Tämä aiheuttaa toisen vedenpinnan maksimin, joka on aina maapallon pinnalla maapallon nopeusvektorin (kuun kanssa yhteiseen massakeskipisteeseen nähden) ja keskihakuvoimavektorin resultanttia vastaan kohtisuoraan. Toki siinäkin pinnankorkeuden maksimiin vaikuttaa maapallon/kuun vaihe toistensa ympäri kuunkierron aikana.

Ja lisäksi nämä molemmat ratavaiheet vaikuttavat toistensa aiheuttamien vuorovesien pinnankorkeuteen, kuten myös merenopohjan muodon vaihtelut ja merivesivirtaukset.

"There is no Gravity at all"

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat