Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Ei ole mitään muuta mahdollisuutta - kohti parempaa elämää - kuin ymmärtää ihmistä/elämää. Elämän lainalisuuksia.

Kommentit (2)

Tämän aiheen otsikkokin on moralisointia. Ja vaikka ymmärtäisikin kaikkea sitä ei tarvitse silti hyväksyä. Itse en hyväksy moniakaan asioita esim. sitä että joku kopeloi ruuhkabussissa takamustani ja vie lompsani jossa on kakkaa.

Samum anker
Tämän aiheen otsikkokin on moralisointia.

> Tietenkin ... moralisoivat voivat sen kokea sellaiseksi. Mutta aiheen avaaja on moraaliton - moraalia käyttämätön. Moraali = epäinhimillistä.

Ja vaikka ymmärtäisikin kaikkea sitä ei tarvitse silti hyväksyä.

> Jos ymmärtää ... myös hyväksyy eli siitä juuri tietää, että on ymmärtänyt - oikein - . Oikea = inhimillistä. (On kyllä aivan oikein vaikkei tahdo ymmärtää, makuasioistahan on kyse eli ymmärtävä elää sovussa itsensä ja koko maailman kanssa ..mutta kaikki eivät halua elää siten .. vapaa maa/vapaat valinnat).

Itse en hyväksy moniakaan asioita esim. sitä että joku kopeloi ruuhkabussissa takamustani ja vie lompsani jossa on kakkaa.

> Kaiken voi hyväksyä ... jos tahtoa piisaa. Jokainen on voro .. jos oikein silmin katsotaan ... olet kai sinäkin äidin piparipurkilla käynyt eli varastamisen laatu ja määrä eivät merkitse mitään. "Syntejä" ei ole luokiteltu pahemmuusjärjestykseen ...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat