Seuraa 
Viestejä45973

Jokunen aika sitten mainitsin ohimennen jossakin Arkosin tai Savorin huhhahhei-ketjussa, että Googlesta löytyi maininta ko. termistä. Siitäkös hän/he riemastuivat ja rupesivat piehtaroimaan itsekehussaan, ja tuomaan esiin "google-saavutustaan" joka väliin. Tosiasia oli kuitenkin, että Google löysi vain yhden osuman, ja sekin orpo oli juuri tältä palstalta - eli herrojen mutufyysikoiden jäljiltä. Ei siis todista mitään. Ja tänään kun tarkistin Googlesta, niin tulos oli sama.

Kyllähän minäkin voisin lanseerata minkä hyvänsä keksimäni sanan. Kymmenessä minuutissa tekee http://www.sivun, jonka voi ladata täyteen avainsanoja Googlen napattavaksi. Tosin en usko, että nämä mutumiehet älysivät tehdä niin - heillä vain kävi munkki (harmittaa myöntää, mutta minun ansiostani he yleensä tarttuivat koko asiaan). Että pitikin sanoa mitään!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Älä sotke Arkosta minuun.

Minun ajatuksessani esiintyy ennestään tunnettuja sanoja, kuten jokainen voi huomata.

Laajenee/räjähtää/palaa/avautuu jne.

Tila ei laajene tai kaareudu.

Energia laajenee tilassa, joka ei laajene tai kaareudu.

Entäpä simsalapim alkuräjähdysteoria, joka väittää, että tila joka sijaitsee supergalaksijoukkojen välisellä alueella laajenee, niin ettei maailmankaikkeus laajene ulospäin jo olevaan tilaan.

Huh huh, mitää sontaa.

Ensinnäkään tilaa ei voi edes havannoida, saatikka sitten niin kaukana olevaa tilaa.

Idioottimaista.

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat