Seuraa 
Viestejä45973

Mietin tietäisikö joku täällä selitystä seuraavalle ilmiölle...

Nimittäin on käynyt kohdallani niin, että kuluneen runsaan kolmen vuoden aikana istuessani kahden eri television lähettyvillä (lähestulkoon uusia laajakuva-televisioita molemmat) nämä ovat yhtäkkiä sammuneet ilman mitään syytä. Ruutu on siis pimentynyt, mutta tavallaan muuttunut vain mustaksi, äkillisesti. Mitään ääniä tai vastaavia tv:n sulkemisesta ei ole kuulunut. Ääni on myös mennyt pois.

Samaten kerran ollessani yliopistolla netissä tietokoneen cd-asema avautui ja jumittui auki. Ilman, että tein mitään. Käydessäni kerran mäkkärissä paikan kaikki koneet lopettivat toimintansa runsaan minuutin ajaksi, edessäni olleella asiakkaalla toimi ihan normaalisti. Koskaan ei kuulemma ollut sellaista tapahtunut. Lisäksi kerran junassa intercityn kaikki vaunut ovat lukkiutuneet runsaan minuutin ajaksi jäädessäni pois.

Scary... Tunnetaankohan esimerkiksi fysiikan saralta tällaista näköjään sähköön vaikuttavaa häiritsevää ilmiötä, voisiko se olla jokin jollain mekanismilla aktivoituva magneettikenttä tms.? Millään lailla kontrolloitavissani tämä ei ole.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Kerää vielä 5 vuotta noita yhteensattumia ja saa ne toistumaan toistuvasti todistajien läsnäollessa, niin voidaan alkaa miettiä asiaa.

Muutoin olen sitä mieltä, että olet vain alkanut kerätä tietyn aihepiirin sattumuksia mielessäsi kasaan ja se tuntuu suurelta. Mietipä vaikka, kuinka on suhteesi kahvikuppeihin.... aina läiskähtää sillointällöin vaatteille tai lattialle... normaalia.

Minullakin on puhjennut monta pyöränkumia, mutta en silti ole ajatellut ottaa yhteyttä Micheliniin testaajan paikalle.....

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Tuo on ns CC-ilmiö. Kaikki vehkeet missä on amerikkalaisten valmistama kellopiiri jumittuu aika ajoin kun se lähettää tiedusteludataa. Se on sikäli hankala vika, että esimerkiksi kauppojen maksupäätteitä on niin paljon, ettei niitä voi ilman ikävää huomiota päivittää uudella kellopiirillä, joka touhuaisi taustalla täysin huomaamatta.

Minulla on uuden sukupolven vakoilukellopiiri Humax-videossa. Siinä on edelleen bugi. Se saattaa heittää kanavat vaikka ykköseltä neloselle (siis aina neloselle!). Juttu tapahtuu mm. aina, kun amerikkalaisen elokuvan juoni on kehittynyt kliimaksiin. Siinä sitten etsitään valtikoita sohvien ja nojatuolien alta jotta päästään kuuntelemaan loppumusiikkia.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Selitys on yksinkertainen: Tarkkailet ympäristöäsi tekniikkaan orientoituneesti, aliarvioiden sen luonnollista vikaherkkyyttä.
Tukeaksesi uskoasi tekniikkan luotettavuuteen ,oletat tarvittavan mystisiä voimia, tuottamaan häiriöitä ja vikoja. Niitä ei siihen tarvita.
Kyse on hallinnantunteen säilyttämisestä kaoottisentuntuisessa ympäristössä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat