Seuraa 
Viestejä45973

Terve,

Tiede -lehdessä oli jo useita vuosia sitten pieni uutinen, jossa jonkun yliopiston tutkijat olivat kehittäneet ultimate -ratkaisun jalkahien aiheuttamaan kenkien hajun poistoon. Kyseessä olivat jonkinlaiset muovikuulat jotka sisälsivät bakteereita ja poistivat hajun lähteen tyystin kun niitä laittoi kenkiin. Silloin muutama vuosi sitten keksintöjä lupailtiin kauppoihin joidenkin vuosien kuluttua. Onko kellään havaintoja tästä? Itselle olisi käyttöä.

Entä mitä poppaskonsteja käytätte kenkien hajunpoistoon? Olen kuullut ainakin pakastuksesta, mutta en huomannut sen auttavan... Miten olisi otsonointi kun siitä on täälläkin nyt kovasti puhuttu?

PD

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Jalkojen pesu, sukkien vaihto ja sienilääkkeet auttavat. Kenkiä voi steriloida tentulla. Sienet kuolevat kolmessa viikossa itsestään.
Tressi laukaisee joskus ylenmääräisen hikoilun ja kosteus edistää mikrobien kasvua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Otapa kenkä kauniiseen käteen ja heitä sinne saappaaseen kourallinen ruokasuolaa. Ravistele kenköää jotta suola leviää ja tarttuu hikiseen kengän sisäpintaan.

Rapsuttele kostunut suola pois kengästä ja laita tilalle uusi satsi vaikkapa yön ajaksi. Aamulla ei ole tietoakaan kenkien hajusta.

Toimii myös jalkahikeen: Suolaa sukkaan ja käryt pysyvät loitolla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat