Seuraa 
Viestejä45973

Hei,

olen miettinyt ekojen lukiokirjojen ostoa ja erilaisia ostopaikkoja. Yritän saada halvalla, mutta en silti tahtoisi käytettyjä, koska pelkään niiden olevan vaillinnaisia tai muuten vain huonosti arvostettuja kaikkialla.

Pyydän teitä neuvomaan minua näissä asioissa, te, jotka ovat tätä asiaa hoitaneet monestikkin. Kysyisin muutamia kysymyksiä :

- Mikä on se www-kirjakauppa, josta saisi kaikista halvimmalla?
- Tätä ei sanota missään, mutta oletan sen olevan näin: Ostetaanko kirjat jaksoksi vai vielä pidemmäksi aikaa (tuo jälkimmäinen on epätodennäköisempi kuin edellinen, koska kirjat saattavat varmaankin vaihtua )
- Tuleeko se kallimmaaksi, jos hankkii kirjat silloin koulunaulasta, kun ne myydään siellä aina ekan jakson alussa (_JOS myydään_)?
- Miten valitsen kirjani www-kirjakaupasta? Siis katsonko kouluni www-sivulta, mitkä oppikirjat tulevat olemaan sinä ensimmäisenä jaksona/vuonna - noista en tiedä paljoakaan, koska siellä on lista kirjoja, ja luulen, että ne varmaankin ovat pitemmäksikin aikaa, kuin vain ekalle jaksolle.
- Entäs laskimet? Mistä saisi kaikista parhaimmat ja halvimmat laskimet pitkälle matskulle? Sieltä samastako, mistä saa oppikirjatko?

Näin. Jos keksin lisää kysymyksiä, niin laitan. Voi toki antaa muitakin neuvoja muullakin tavalla kuin vain vastaamalla kysymksiin !

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Muistaakseni laskimet ainakin tilattiin sitten kaikkien kanssa yhteistilauksena jolloin sai kaikkein halvimmalla. Opettaja tuossa otti malleista selvää ja kyseli vähän meiltäkin mielipiteitä. Kyllä alkuun pärjää millä laskimella vaan..

Ja kirjoista: Joka kirjan takana on se ihmeen koodi/numerokirjainsarja. Koulun kirjalistasta otat selville vaikka että matikka 1 kurssin kirjan koodi on se ja se ja sitten vaan hommaat samanlaisen vaikka käytettynä. Tuo koodi siis kannattaa lukea tarkasti.

Yleensä kun kirja "Vanhenee" niin kustantaja vain lisää alkuun pari tyhjää sivua jotta sivunumerot eivät pidä enää paikkaansa. Pelkkää Vttuilua/rahastusta siis.. Tai matikankirjoissa tehtävät voi olla erilailla numeroituja.. Mutta siis.. esim biologiassa tms missä ei kauheita keksitä koko ajan, saattaa vanhallakin kirjalla pärjätä ihan hyvin..

T:Kauheeta tekstiä mutta kirjoitin sen hurmoksessa

Kannattaa varmaan ensisijaisesti kysellä tutuilta kirjoja käytettyinä. Harvat niitä lukiokirjoja kuitenkaan haluavat säästellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat