Seuraa 
Viestejä45973

Ja ei ajatus muka etene, mitä?

Tästä lähtee taas uusi oivallus.

Jos jotakin on pelottanut kiihtyvällä vauhdilla tapahtuva laajeneminen ja kun Borri317 haluaa tietää kuun ja maapallon laajenemiseen liittyvät "ongelmat".

Niin tästä palaa.

UUSIN OIVALLUS.

Joka on ollut meidän kaikkien nänän alla koko ajan ja jonka olisi voinut oivaltaa kuka tahansa teistä.

Mitä isompi ja mitä energisempiä energia-aaltoja ympärilleen lähettävä taivaankappale, sitä enemmän se putsaa ympäriltään, sitä kohti tulevia energia-aaltoja ja sitä enemmän se saa taipumaan energiaa kohti itseään ja sitä enemmän vaikuttaa tuo kappaletta kohti tuleva energia kappaleen pinnalla oleviin kappaleisiin.

Meneekö tämä jakeluun, mitä?

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (32)

Arvaan, etä joku ihmettelee, että jos ulospäin avautuvat energia-aallot putsaavat osan kappaletta kohti tulevasta energiasta toiseen suuntaan, niin silloinhan sitä kohti tulisi vähemän energiaa.

Mutta mutta, nythän tämä alue, josta ei avaudu sivuille päin energiaa, tulee tönityksi tiheämpään ja sille alueelle taipuu lisää erillisten energiakimppujen ytimiä, jotka vaikuttavat paljon enemmän kappaleen pinnalla oleviin kappaleisiin, kuin ne vähän tiheät energia-aallot jotka olivat avautuneet kohti kappaletta tulevista energiakimpuista, niin että tempautuivat poispäin kappaleesta, kappaleesta avautuvien energia-aaltojen mukaan jne.

On tämä shamppanjan paikka.

Shamppanjaa tälle todella loogisen yksinkertaisen kauniille ajatukselle.

Maan pinnan ei siis tarvitse työntyä laksketulla kiihtyvyydellä poispäin maapallon keskipisteestä.

Pienempikin kiihtyvyys riittää ja itseasiassa koko työntyminen poispäin maapallon keskipisteestä pitää ottaa tarkastelun alle.

Tässä vaiheessa oletan meidän kylläkin edelleen työntyvän poispäin maapallon keskipisteestä.

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos joku ei ymmärrä tämän merkitystä, niin voin kylläkin valaista.

Einstein väitti, että kappale kaareuttaa tilan ikäänkuin montulle jne.

Hän, eikä kukaan muukaan ole kylläkään osannut kertoa, että miten se tila kaareutuu ikäänkuin montulle.

Ajatukseni mukaan tila ei laajene tai kaareudu.

Mutta massallisesta kappaleesta avautuvat HAVAITTAVAT energia-aallot saavat putsattua vastaan tulevista energiakimpuista avautunutta energiaa mukaansa poispäin kappaleesta.

Ja tämän ihminen voi YMMÄRTÄÄ.

Konkreettinen esimerkki on esim. pienen meteoriitin "loppuun" palaminen ilmakehässä, jolloin se lisää omalla energiallaan ilmakehän energiaa.

Ajatelkaa nyt hyvät ihmiset omilla aivoillanne.

Vai nukutteko tämän historiallisen hetken ohi?

Savor

;):)

Kerron vielä rautalankaesimerkin.

Maratonjuoksijat juoksevat eteenpäin ruotsalaistuntumalla.

Juoksijat kasvavat kokoa, samalla kun he tönivät kasvavilla käsillään toisiaan poispäin toisistaan.

Vastaan tulee juoksijoita, jotka tempaavat jonkun alueen juoksijoilta kädet pois.

Nyt tuon alueen juoksijat tulevat tönityiksi kohti toisiaan, eteenpäin menevän liikkeen aikana.

Ja näin kaksi tai kolmekin juoksijaa saadaan toistensa lähelle, ennen kuin niille kasvaa entistä energisemmät kädet, joilla ne tönivät toisiaan poispäin toisistaan samassa suhteessa kuin laajenevat.

Eli kun kaksi tai useampi juoksija saadaan toistensa lähelle, eivät ne jaksa töniä toisiaan poispäin toisistaan kuin saman verran mitä laajenevat, koska viereisellä juoksijalla on yhtä energiset kädet jne.

Tosin ne yrittävät sitä tönimistä niin kovasti, että niistä irtoaa hikeä enemmän kuin juoksijoilta, jotka juoksevat omassa "rauhassaan" ja tönivät toisiaan kauempaa käsillään poispäin toisistaan.

Savor

;):)

Lupaan esittää tätä ajatusta niin kauan, että se menee teidänkin kovaan kalloon, joten teidän olisi korkea aika alkaa ajattelemaan omilla aivoillanne.

Savor

;):)

Savor
Lupaan esittää tätä ajatusta niin kauan, että se menee teidänkin kovaan kalloon, joten teidän olisi korkea aika alkaa ajattelemaan omilla aivoillanne.

Savor

;):)

Tämä Savorin ajatushan on tosiaan nerokas! Sehän selittää täysin auringon kalsium-ferriitti kerroksen joka alkaa juuri fotosfäärin alapuolelta. Mä oon haukkunu ihan vääriä tyyppejä. Kyllä nyt hävettää..

Aurinkokeskisen mallin todistaminen oli erittäin ongelmallista.

Mutta todistaa se kuitenkin piti, kaikki tyyni.

Miten todistan ajatukseni?

Olen esittänyt, että merien tietyn kerroksen lämpötilaa pitää seurata, sitä mukaa kuin niiden paikka muuttuu suhteessa kuuhun.

Vaan entäpä kun pistämme vettä astiaan, jota pidetään astiassa, joka sijaitsee tilassa, jota lämmitetään tietyllä energialla tai paremminkin niin, että tuon tilan lämpötilaa pidetään tiettynä.

No, menee vaikeaksi, koska tuo tila ei saa olla suljettu ja veden ja kuun välissä ei pidä olla esteitä.

Mutta ideana kuitenkin on, että veden lämpötila olisi noin 4 asteen tuntumassa eli siinä missä vesi on tiheimmillään, silloin kun kuu on juuri laskeutunut taivaan rantaan.

Jos olisi olemassa laite joka pystyy laskemaan ulkona olevan tilan lämmön vaihtelun ja pitämään tämän tilan jossa vesi on, lämmön suhteellisesti samana, niin että jos kuusta tulevat energia-aallot vaikuttaisivat veden suhteelliseen tiheyteen/lämpötilaan, se havaittaisiin.

Saattaa hyvinkin olla mahdollista, että todistuksen saaminen merien tiettyjen kerroksien tiheyksien seurauksella on helpompaa, mutta pistimpähän tämänkin ajatuksen tähän näin.

Savor

;):)

Miten sitten on tuo auringon pintalämpötila, kun toiset sanoo että on 6000K mutta todellisuudessahan se on 3600K. Tuo +4°C on helppoa mitata vaikka lämpömittarilla, vaan kukapa on käynyt auringon pinnalta sellaista mittaamassa. Olisko edes sellaisia mittareita olemassakaan?

juutalainen
Miten sitten on tuo auringon pintalämpötila, kun toiset sanoo että on 6000K mutta todellisuudessahan se on 3600K. Tuo +4°C on helppoa mitata vaikka lämpömittarilla, vaan kukapa on käynyt auringon pinnalta sellaista mittaamassa. Olisko edes sellaisia mittareita olemassakaan?

En ole perehtynyt, mutta tokihan aurinko taivuttaa itseän kohti sen verran paljon energiaa, että se saa auringon pinnan laajenemaan/palamaan/avautumaan/räjähtämään tietyllä tavalla, jota ei ole ymmärretty.

Savor

;):)

Pitäisiköhän meidän porukalla ostaa Savorille uusi näppäimistö?
Tuntuu tulevan noita hengen tuotoksia sen verran paljon joka ainoalle keskustelualueelle, ja jopa ihan uusillekin, että ihme jos näppäimistö tuollaista kauaa kestää.

ENTER-näppäin onkin jo näemmä hajonnut, kun joka painalluksen jälkeen tuntuu tulevan 5-10 riviä tyhjää.

Vai onko silmästäni nousevat energia-aallot vääristäneet silmälasieni pintaa säteittäisesti, näin vääristäen näkökenttääni poimuhärpäkkein?

Pistän vielä paremmaksi tämän energian taipumisen.

Eli esim. joulukuun 2004 tsunamin syntymekanismissa maapallosta koko ajan avautunut energia sai maapalloa kohti tulevasta voimakkaasta energiapulssista avautumaan energiaa kohti maapalloa.

Ja juttuhan menee näin.

Tuo voimakas energiapulssi eteenee poispäin siitä tähdestä, josta se aikoinaan lähti pallon pintamaisesti, samalla kun siinä olevat erilliset energiakeskittymät laajenevat ja avautuvat omilla energia-aalloillaan.

Maapallosta avautuu energiaa pallonpintamaisesti joka suuntaan.

Myös maapallosta avautuu erillisiä energiakeskittymiä, jotka avautuvat omilla energia-aalloillaan jne.

Ja juuri nämä erillisistä energiakeskittymistä avautuvat energia-aallot saavat maapallon ohi menevät fotonit/erilliset energiakeskittymät palamaan enemmän siltä puolelta joka on kohti maapalloa, jolloin niistä avautuu energiaa kohti maapalloa.

Ja tuo energia sai Aasiassa merenpohjan ja meren laajenemaan voimakkaasti vain vuorokautta ennen kuin varsinainen energiapulssi hujahti maapallon läpi.

Ja näin on.

Savor

;):)

Tänä päivänä näyt juoneenkin hyvin paljon shamppanjaa. Vaimo
ja lapset varmaan lähtivät lomalle anopin luo ja uimaan. Ylihuomennahan alkaa taas koulu?

Tehty vertailua Savorin ja minun välillä, mutta minulla ei ole vaimoa eikä lapsia. Tänään en nauttinut oluttakaan, huomenna taas ehkä.

Suomalaisittain humalaan join itseni viimeksi toukokuussa ja sitä edellisen kerran vuosi takaperin toukokuussa.

Joskus vaimon kanssa juodaan kokonainen viinipullo kahdestaan, että silleen.

Shamppanjaa on tullut kylläkin kohoteltua mielikuvissa muutamaan otteeseen.

Savor

;):)

Ai niin, sitten oli vielä tämä täydennys valon taipumiseen.

Juu, auringosta avatuvat fotonit todellakin putsaavat kohti aurinkoa ja auringon ohikin meneviä energia-aaltoja ja varsnkin niissä etenevistä fotoneista avautuneita energia-aaltoja.

Ja näin ollen, on hyvinkin loogista, että auringosta katsottuna,auringon ohi menevien fotonien takana olevat energia-aallot, jotka ovat avautuneet auringon ohi menevistä fotoneista, jäävät vaikuttamaan noihin auringon ohi meneviin aaltoihin eli niitä auringosta avautuvat fotonit eivät putsaa mukaansa.

Ja kun aurinkoon tietysti pysähtyy ne fotonit, jotka osuva auringon kohdalle, niin silloin tuo paine, joka niissä auringon ohi menevissä energia-aalloissa on, tönii fotoneja niin että ne taipuvat kohti samaa aluetta.

Ja ennen kaikkea fotonit siis taipuvat ilman, että massa muka kaareuttaisi itse tilaa ikäänkuin montulle.

Savor

;):)

Toistat jatkuvasti aiemmin sanomaasi. Sitä sanotaan tautologiaksi.

Ei löydä Savorin ajatus enää uusia polkuja eikä käänteitä.

Mitä, jos avaruuden sijasta rupeaisitkin laajemmin käsittelemään ihmisen humalakäyttäytymistä?

borri317
Irakissa on ollut taas verinen päivä.

Kuten myös Libanonissa. - - - ja von Döbeln ratsasti aukkoja katsellen.
- Tämä ei ollut suoranaisesti lainausta Runebergilta, vaan eepoksesta Tuntematon sotilas, jos oikein muistan, Vanhala, khi, khi, khi.

Ei tämän aiheen edellinen viesti ollut toistoa, vaan tarkennus.

Kun ajattelee auringosta poispäin auringon ohi meneviä energia-aaltoja.

Ja ajattelee että auringosta avautuvat fotonit liikkuvat noissa aalloissa olevien fotonien välissä, niin ymmärtää, että auringosta avutuvat fotonit eivät putsaa kaikkea energiaa mukaansa noiden fotonien välistä.

Ajatellaanpa että linnunradan toiselta puolelta tulee kohti linnunrataa energinen energiakeskittymä, joka menee vähän linnunradan keskustan ohi.

Se tempaa matkalleen osuvaa energiaa mukaansa, mutta ei saa mukaansa aurinkoa, koska linnunradan keskusta on meidän etupuolellamme ja suojaa näin meitä tuolta päin tulevilta energia-aalloilta.

Saattaa jopa ollakin niin, että aikoinaan galakseista putsattiin tuolla periaatteella energiaa ja näin jäljelle jäi useisiin galakseihin kaksi kierteishaaraa.

Ja kun kierteishaaroissa olevat tähdet avautuvat energia-aaltoina, tulee itse galaksi tönittyä jompaan kumpaan suuntaan, riippuen kumpi kierteishaara palaa/avautuu enemmän energiaksi kohti galaksin keskustaa.

Näin tämä kenties jättimäinen fotoni eli astetta isomman aineen kokoluokan fotoni taipuu eteenpäin menevän liikkeen aikana johonkin suuntaan.

Savor

;):)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat