Seuraa 
Viestejä26386

Kaikilla kappaleilla on paino,jonka mittari on niiden massa.

Havainnot niin maan päällä kuin avaruudessa kertovat,että kaikki massiiviset kappaleet vetävät toisiaan puoleensa.

Niitä ympäröi painovoimakenttä,joka heikkenee etäisyyden kasvaessa,mutta ulottuu äärettömiin saakka,tämän johdosta esim,kivi putoaa maata kohti.

Termit"painovoima"ja"gravitaatio"tarkoittavat samaa asiaa,neutraalimpana"gravitaatio"on kuitenkin parempi,sillä se ei herätä sitä virheellistä mielikuvaa,että ainoastaan massiiviset kappaleet kokisivat painovoiman.

Gravitaatio on voima,joka koskettaa kaikkea energiaa,myös valoa.

Jos vaikka Arkos/Savor sattuisi putoamaan lentokoneesta,hän putoaisi vapaasti eikä tuntisi omaa painoaan,koska"paino"ei ole absoluuttista.

Paino voidaan hävittää siirtymällä sopivaan kiihtyvään koordinaatistoon,tämä tarkoittaa sitä,että painovoima ei ole oikea voima.

Se,että gravitaation pystyy nollaamaan kertoo,että gravitaatio ei ole kappaleiden vaan ajan ja avaruuden ominaisuus.

Gravitaatio on kuitenkin hyvin todellista,sen voi vaikka Arkos/Savor kokeilla hyppäämällä esim, parvekkeelta niin hän huomaa,että vapaassa pudotuksessa painovoima voi kumoutua hetkeksi,mutta hän saa siitä ikävän muistutuksen heti kun iskeytyy maahan.

Einsteinin mukaan ongelma on siinä,että Maan pinta estää meitä pysymästä vapaasti putoavassa koordinaatistossa.

Kun valo tapansa mukaan kulkee suoraviivaisesti ja Aurinko painaa Avaruuden kuopalle,meistä näyttää,että Aurinko vetää valoa puoleensa.

Vaikka valon kvantti eli fotoni on lepomassaton,gravitaatio vaikuttaa siihen ja tämä on sopusoinnussa periaatteen kanssa,jonka mukaan massa ja energia ovat vain saman asian eri nimiä.

Valon putoaminen Aurinkoa kohti ja siitä johtuva kaukaisen tähden lähettämän valonsäteen näennäinen taipuminen Auringon lähellä oli yksi Einsteinin yleisen suhteellisuusteorian tärkeimmistä ennustuksista.

Aika-avaruuden geometria tunnistaa kaiken energian, jopa valonsäteeseen liittyy energiaa,joten valokin muokkaa avaruuden kudelmaa.

Yksittäiset atomit eivät pullistu gravitaation voimasta,sillä elektronien ja protonien välinen sähköinen vetovoima voittaa mennen tullen gravitaation.

Toistaiseksi yleinen suhteellisuusteoria on paras selitys painovoiman kaikille ilmentymille alkaen arkisten kappaleiden tavasta pudota Maan pinnalla ja päätyen kaiken totaliteettiin,maailmankaikkeuteen.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (419)

Jaahah. John Carter nääsvasemmistolaisen työväenkerman puolesta haluaa ansioutua, vaikka fysiikan akateemisen tutkijaprofessorin nimiystä varten, jahka nääsvasemmisto sattusi pääsemään halltiukseen, jonne onkin siellä kova halu. Ja meriitikseen John Carter esitti todella omaperäistä uutta painavaan sanotttavaansa gravitaatiosta eli PAINOVOIMASTA. Juuri tuo sananvalinta suomeen on hyvin merkittävä.
Se osoittaa kerman jäsenen ja etumiehen mm. tuohon ala-alhaisoon kuuluvaan ArKosiin verrattuna.

Ihan sattumaltako nimim. Yksö esiintyy samaan aikaan John Carterin kanssa. Kuten myös Toni Halme ja Outi Ojala ovat pitäneet toisistaan, ja
myös Sauli Niinistö ja Outi Ojala toistensa sanomisista.

Jos vaihteen vuoksi ajattelisimme John Carterin putoamista lentokoneesta tai parvekkeeltaan, minä en muuten omista mitään parveketta, se putoaminen ei varmaankaan olisi tapahtunut vapaehtoisesti, eli ei olisi vapaata putoamista. Miksi minunkaan pitäsi suostua moiseen?

John Carter
Seuraa 
Viestejä26386

Sääliksi käy sinua J.S,miksi huijjaat täällä ihmisiä ja itseäsi huuhaa teorioillasi.

Eikö olisi jo aika paljastaa oma nimesi ja se,että olet nimimerkkien Arkos/Savor/Jukteri/Joulupukkisavosta/E=tila ym..takana.

Lapsikin sen jo huomaa,koska useimmissa Arkosin tai Savorin avaamassa aiheessa kukaan muu ei ota aiheeseen kantaa,kuin sinä itse aina joko Arkosina tai Savorina,kehuen aina puolin ja toisin itsesi huuhaa teorioita.

Voisit kertoa myös sen,että kaikki edellämainitut nickisi asuvat Kuopiossa ja vieläpä samassa osoitteessa,jota en viitsi tässä nytten paljastaa.

Minulla on Kuopiossa varma tietolähde,joka asian minulle paljasti,koska sattuu sinut tuntemaan.

Lopettaisit sen,että Arkosina avaat keskustelun aiheen ja Savorina sitten sitä puolustelet vai millä selität sen,että niissä aiheissa ei juuri muut keskustele kuin sinun omat nickisi ja jos arkistoja tutkii niin jokainen sen huomaa,että Arkos ja Savor eivät koskaan keskustele eri aiheissa,eivätkä ikinä ole ristiriidassa keskenään vaan ylistävät toistensa apukouluteorioita,jotka ovat rankassa ristiriidassa laitostieteen kanssa.

Ei kukaan muu tälläkään palstalla allekirjoita väitteitäsi,kuin korkeintaan muutamat teinit/asioista tietämättömät joille tekstisi näyttävät"tieteellisiltä",koska olet kehittänyt niille oman terminologiasi,joka muuttuu mielialasi mukaan,niin kuin myös teoriasi.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
John Carter
Seuraa 
Viestejä26386

No mikäs se nyt Arkosin/Savorin gravitaatio teoriaan iski kun et ole omaa näkemystäsi täällä siitä puolustelemassa.

Taisi osua aika arkaan paikkaan eli totuus sinusta lienee tullut ilmi edellämainituissa yhteyksissä.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Veljekset tai homopari John Carter ja Yksö, asema ja urakkapalkkiot pitäisisi saada keinolla millä hyvänsä. Lukuunottamatta vastapuolen
pudottamista ikkunasta, parvekkeellta, lentokoneesta tai helikopterista, painovoimatarinasi John Carter on äärimmäisen kulunutta moneen kertaan lämmitettyä jo vanhasta laitostieteen teoriasta

Hugenottiamiraalin Gaspar de Colignyn pudottivat kiihkokatoliset sotilaat hänet ensin toki tapettuaan ikkunasta Pärttylinyönä 1572. Pudottamin vaikkpa New Yorkin parevekkeelta tai pilvenpiirtäjän ikkunasta on tullut esille sikäläisissä sarjoissa, vaikka C.S.I. New York. Pudottamista lentokoneestakin käsitelty, luullakseni James Bond -kuvissikin. Helikopterista pudottamista kuten myös laivasta pudottamista kerrotaan USAlaisten käyttäneenmen ainakin Chilen tapahtumien yhteydessä.

Onhan huomaavaista, John Carter, että varsin avoimesti kerrot meille kaikille, jopa koko maapallolle, kenen puolella olet, mitä menetelmiä haluat taantumuksen palveluksessa käyttää. Mikähän ollenkaan erottaa sinut natsien tuhoamisleirien SS-vartijoista? Sepä, että esiinnyt täällä työväenkerman, nääsvasemmiston , asialla pyrkiessänne innokkaasti mukaan sota-ajan hallitukseen.

Niinpä niin, työväen nääsvasemmistolainen kerma taloudellisia etuja hoitaakseen on valmis ihan fasistienkin kanssa mitä katalimpiin petoksiin työväenalhaisoa ja riistettyjä kansoja vastaan.

Vastaavasti, mitäpä muuta tehdä saastalle, kuin säälimättä nitistää eli teloittaa.

Tuollaisia ihmisiä sinulla on ystävinäsi Suomessa, Vladimir Putin?

Joo, olen käyttänyt myös tuota E=tila nimimerkkiä.

Siinä pitää vain muistaa että silloin tämä energiatilaverkosto sijaitsee tautatilassa, joka ei ole mitään, niin ettei taustatila laajene tai kaareudu.

Mikäs vimma se Carterilla on, kun pitää väkisin vääntää meistä Arkoksen kanssa samaa henkilöä?

Jokainen joka vähänkään pitempään on seurannut näitä keskusteluja, on huomannut että me olemme eri henkilö.

Minähän en ymmärä noista Arkoksen kaavoista höykäsen pöläystä.

Olempa vielä ylpeäkin, että uskalsin aloittaa kehittämään vain ajatusta, koska tiesin etten matematiikkaa ala enää tämän ikäisenä laiskana miehenä opettelemaan.

Savor

;):)

Sanoppa John, turpoaako nyrkkeilijän kasvot iskun voimasta se takia, että vastustajan nyrkin vetovoima saa sen aikaiseksi?

Eikö massiivisen tähden nyrkin iskut eli avautuvat energia-aallot saa sitä kiertävän pienemmän tähden turpoamaan kohti massiivista tähteä, samalla kun pienempi tähti työntyy poispäin tällä energialla, joka siitä turpoaa kohti isompaa tähteä, jolloin pienempi loittonee isommasta samassa suhteessa kuin nämä laajenevat?

Savor

;):)

Pistäkääpä äänestys, jossa kysytään olemmeko me Arkoksen kanssa sama henkilö.

Ja tässä ei tarvitse ottaa huomioon sitä tosiasiaa että me kaikki olemme yhtä ja samaa energiaa eli luojaa eli älykästä suunnittelijaa.

Savor

;):)

John Carter
Seuraa 
Viestejä26386

Anteeksi Arkos,kun poikkesin aiheesta vähän sivuun,mutta voin kuvailla sinulle vähän helpommin gravitaation olemusta jos eka yritys meni sinulta ohi.

Asian voisi kiteyttää,että;materia kertoo avaruudelle,miten sen tulee kaareutua ja avaruus materialle,miten tämän tulee liikkua.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

John Carter
Anteeksi Arkos,kun poikkesin aiheesta vähän sivuun,mutta voin kuvailla sinulle vähän helpommin gravitaation olemusta jos eka yritys meni sinulta ohi.

Asian voisi kiteyttää,että;materia kertoo avaruudelle,miten sen tulee kaareutua ja avaruus materialle,miten tämän tulee liikkua.

Onks pakko kirjottaa niin pitkiä vuodatuksia ettei niitä jaksa lukea krapulassa?

John Carter
Anteeksi Arkos,kun poikkesin aiheesta vähän sivuun,mutta voin kuvailla sinulle vähän helpommin gravitaation olemusta jos eka yritys meni sinulta ohi.

Asian voisi kiteyttää,että;materia kertoo avaruudelle,miten sen tulee kaareutua ja avaruus materialle,miten tämän tulee liikkua.

Siis kaareutunut avaruus on kertonut John Carterille, miten hänen tulee liikkua.

Uskonnon kannalta vähintään on kyse profeetasta, jolle J on kertonut miten hänen tulee liiklua. Profeetta puolestaan on samaa latinan kantaa kuin professori. John Carter odottaa saavansa professorin nimityksen, jahka hänen hyvät kaverinsa pääsevät hallituspuolueeksi ja hallitukseen.

Liiiikikumisestayhan on kyse myös missejä valittaessa.

Kerro, kerro, kuvastin, ken on kaikkein kaunehin!

John Carter
Seuraa 
Viestejä26386

Aika-avaruuden geometria tunnistaa kaiken energian,myös Arkoksen.

Sinun teoriasi nojaa virheellisesti ajatukseen,että atomit laajenesivat,kuin ilmapallot,mutta ne eivät laajene,koska elektronien ja protonien välinen sähköinen vetovoima voittaa mennen tullen gravitaation!

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

John Carter
Aika-avaruuden geometria tunnistaa kaiken energian,myös Arkoksen.

Sinun teoriasi nojaa virheellisesti ajatukseen,että atomit laajenesivat,kuin ilmapallot,mutta ne eivät laajene,koska elektronien ja protonien välinen sähköinen vetovoima voittaa mennen tullen gravitaation!

Miten jokin jota ei edes ole olemassa, voi voittaa yhtään mitään, puhumattakaan mennen tullen.

Eikähän ne elektronit pysyttele atomien ulkokehällä.

Atomien ytimistä avautuvat energia-aallot omaavat elketroniverhon tiheyden tietyllä etäisyydellä ja jatkavat matkaansa kohti viereisten atomien ytimiä palaakseen loppuun sieltä avautuviin energia-aaltoihin.

Ja näin meidän ei tarvitse yrittää selittää jotakin mitä ei edes ole olemassa.

Ei gravitaatiota ole olemassa.

Eikä sähkömagneettista vetovoimaakaan.

On vain painevoima.

Kaikki perustuu paineen vaihteluun.

Kaikki räjähtää koko ajan ja ihminen saa tätä räjähtävää energiaa räjähtämään normaalia nopeammin ja näin saamme aikaiseksi liikettä.

Ajatelkee omilla aivoillanne.

Savor

;):)

John Carter
Seuraa 
Viestejä26386

Räjähdätkö sinäkin Arkos koko ajan niin kuin teoriasi väittää?

Minä en ainakaan räjähdä.

Liekö vika teoriassasi vaiko minussa.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

John Carter
Räjähdätkö sinäkin Arkos koko ajan niin kuin teoriasi väittää?

Minä en ainakaan räjähdä.

Liekö vika teoriassasi vaiko minussa.

Miten sinä sitten pystyt havaitsemaan mitään?

Sinun atomisi laajenevat/räjähtävät kolmiulotteisesti.

Samalla sinusta avautuu energia-aaltoja, jotka menevät lomittain muista kappaleista avautuvien energia-aaltojen kanssa.

Eli sinä laajenet muiden kappaleiden kanssa lomittain ja tämän ansiosta voit havaita muiden kappaleiden räjähtämisen.

Auringon paisteessa havaitset miten kappaleiden räjähtäminen kiihtyy ja näin ne roihuavat kirkkaammin.

Se, että tunnet miten maan pinta työntää sinua kiihtyvällä vauhdilla poispäin maapallon keskipisteestä, todistaa sen, että myös maapallo räjähtää koko ajan.

Kolmiulotteisesti laajenevat atomit ovat vain löytäneet tasapainoisen tavan laajentua vierekkäin.

Ei tietysti kaikki atomit kykene laajenemaan virekkäin, vaan usein raskaamman aineen atomit laajenevat ja ennen kaikkea avautuvat niin tiheinä energia-aaltoina, että nämä saavat kevyen aineen atomit räjähtämään niin paljon enemmän raskaan aineen atomin puolelta, että tämä räjähtävä energia saa kevyen aineen atomin loittonemaan nopeammin kuin raskas ja kevyt atomi laajenevat ja näin ne loittonevat havaittavasti.

Et ikinä pysty samaan loogisuuteen perinteisen fysiikkasi kanssa.

Savor

;):)

John Carter
Loogisuuteen?

Please,älä tapa minua nauruun.

Voithan aina yrittää.

Kerro miten painovoima välittyy.

Kerro miten tila laajenee niin ettei se laajene ulospäin.

Kerro miten heikko ja vahva ydinvoima välittyy.

Kerro millaista pimeä aine on ja miten síitä välittyy vetävä voima joka pitää galaksit kärrynpyörämäisinä.

Kerro loogisesti miten potentiaalienergia toimii.

Kerro miten pimeä energia laajentaa maailmankaikkeutta.

Kerro miten avaruus kaareutuu.

Kerro miten kaareutunut avaruus saa valon taipumaan.

Et pysty selittämään näitä asioita läheskään yhtä loogisesti, kuin mihin ajatukseni yksi yksinkertainen periaate kykenee.

Savor

;):)

Oliskin hauska kuulla miten selitätte tilan simsalapim laajenemisen ja kaareutumisen.

Ym. hauskat luonnonlait.

Savor

;):)

John Carter
Seuraa 
Viestejä26386

Hubblen parametrin arvo selittänee maailmankaikkeuden laajenemisen ja maailmankaikkeuden geometria eli miten avaruus on kaareutunut näkyy mikroaaltotaustassa.

Väitteesi atomin räjähdyksistä voit myös unohtaa,koska Paulin kieltosäännön nimellä tunnettu kvanttifysikaalinen periaate kertoo,että atomin ytimessä neutronit eivät voi hajota.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

John Carter
Hubblen parametrin arvo selittänee maailmankaikkeuden laajenemisen ja maailmankaikkeuden geometria eli miten avaruus on kaareutunut näkyy mikroaaltotaustassa.

Väitteesi atomin räjähdyksistä voit myös unohtaa,koska Paulin kieltosäännön nimellä tunnettu kvanttifysikaalinen periaate kertoo,että atomin ytimessä neutronit eivät voi hajota.

No voi voi, eipä ollut paljon kerrottavaa.

Jos et itse tajua miten vähän nykyinen fysiikka kykenee mitään selittämään, niin ei voi minkään.

Jos neutronit ja protonit eivät räjähdä koko ajan, niin fysiikan pitäisi pystyä selittämään mikä pitää niissä olevan energian samassa paketissa.

Sen lisäksi pitäisi pystyä selittämään miten protonit ja neutronit hylkivä ja vetävät toisiaan.

Oikean yksinkertaisen periaatteen ei tarvitse selittää vetävää voimaa, koska sitä ei ole olemassa.

On vain hylkivät voima, koska kolmiulotteisesti laajenevat energiakeskittymät tönivät toisiaan poispäin toisistaan.

Ja värähdellen laajeneminen syntyy siitä kun niitä on useita vieri vieressä.

Savor

;):)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat