Seuraa 
Viestejä45973
  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

salai
Seuraa 
Viestejä9180

Jos...

Taitaa olla tämä elämää eteenpäin siirtävä systeemi tunnetun määilmankaikkeuden kestävin monimutkainen systeemi.

Eli keksitty on, kestävyydestä NOIN pitkällä aikahaarukalla ei vielä tietoa.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tässä hieman turhaa viisastelua ajan kuluksi. (saatte itse valita, nautitteko kotimaiset palkokasvit sierainten kautta)

jazzass

Periaatteessa voitaisiin jo rakentaa semmonen yksinkertanen kone, mikä toimis vaikka aurinkoenergialla, jonka huippunopeus olis vaikka 500km/h ja, joka olis tarpeeks kestävä matkaamaan niin pitkiä matkoja että valovuodet ei tunnu missään.Jos puhutaan valovuosista, niin eikö silloin ole järkevää olettaa, että ei puhuta matkustamisesta maan ilmakehässä? Jos tarkoiti todella, että tarvitaan konetta, joka voi lennellä maan ilmakehässä valovuosikaupalla, niin sitten tuo alkuosa on hieman järkevämpää, vaikka ei tietenkään pidä paikkaansa millään nykyisellä tekniikalla.

Jos tarkoitit liikuskelua avaruudessa, niin mikähän tulle koneelle tekisi nopeusrajoituksen 500km/h? Toisaalta, miten se käyttäisi aurinkoenergiaa avaruudessa liikkumiseen? Tietysti se voi olla apuna tuottamaan energiaa, kun pitää potkia jotain ainetta pois raketista liikkeen aikaan saamiseksi. Alkuvauhdin saatuaan sitä konetta ei tarvitse edes pitää päällä.


Mä uskon jotenkin sellai että avaruus / avaruudet olis tälle koneelle yhtä iso paikka kun maapallo muurahaiselle.
elikkä miljardien miljardien vuosien päästä, tämän koneen rakentamat jälkeläiset tuntisivat avaruuden rajat...

Kannattaa pitää mielessä, että avaruudessa etäisyydet ovat suuria valon nopeuteen nähden. Siitä samasta syystä ei voida nähdä rajattoman kauas, kun valo ei ole kerinnyt tänne kuin n.15mrd valovuoden päästä.

Jos atomilleen rakennettaisiin robotti, niin kunnon suunittelulla se robotti olisi jo kuin ihminen syntymästä asti, olisi luotava joitakin ohjelmistoja luoman "hormooneja" jotta robootista tulisi kuin ihminen, tai kasvaisi kuin ihminen. Eihän ihminenkään ole muuta kuin sähköimpulsseja. 1000 miljardin vuoden matkaamisen jälkeen valonnopeudella pääsisi jo hyvin pitkälle, mutta jälleen kerran pääsemme kysymykseen onko avaruus ääretön ja huom jos joku kuuluisa fyysikko sanoo näin, että avaruus ei ole ääretön ilman minkäänlaisia todisteita on se yhtämerkittävä lausahdus kuin 1 + 1 on 34

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat