Seuraa 
Viestejä45973

Veikkaisin näin elokuvien pohjalta murhamiehillä olevan painajaisia tapettuuaan uhrinsa. Uhri saattaa tulla uniin tms. Alitajunta siis käsittelee asiaa. Omakohtaista kokemusta ei ole eikä läheisistäkään ole kokemusta.

Tästä ei ole ainakaan vähään aikaan tullut dokumentteja perinteisillä kanavilla, mutta Discoverysta en ole varma. Aihetta on luonnollisesti vaikea käsitellä, koska varmaankin kukaan murhamiehistä ei käy täällä ja toisekseen asia on kaiketi arkaluontoinen. Minusta jopa psykopaatti tuntee jotakin, kun uhri saattaa tulla uniin kummittelemaan. Sotilailla ainakin on usein (elokuvien ja dokumenttien mukaan) tälläistä pahoinvointia. Ovat sodan kärsittyään hiljaisia ja muutenkin vaiteliaita. Heitä ei tosin voi yksistään asiasta syyttää, vaan pikimmenkin johtajia, mutta nyt taisi mennä ohi aiheesta kuin sylki ohi sylkykupin.

Uskoisin näiden kavereiden myös kärsivänsä hallusinaatioista ja muistoista, jotka tulevat esiin tietyn tapahtuman tms. sattuessa kohdalle.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tiäremiäs
Ei ne mitään tunne tai muista jos tarpeeksi maksaa Eli palkkamurhat on inhimillisempiä varmasti murhaajan mielestä. Suosikaa vain palkkamurhia.

Mitkä ovat taksasi?

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Entäs unessa tehdyt murhat ja tapot? Niistähän voi tulla uniin jatkumoita. Ja luulenpa että niitä myös on ns. tyyppiunina. Vois olla oman säikeen juttuna parempi, mutta olkoon nyt tässä kevyempänä versiona.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Joker
borri317
Psykopaatit ei näe unia.Oliskos tosta kirjallista todistetta?
Wikipediassa tais lukee nii.

"It was only good if I could see her eyes, it would have been wasted in the dark - I had to watch them by daylight. There is a divine moment when I have my hands around a young girl's throat. I look into her eyes and see a certain light, a spark, suddenly go out. The moment of death is enthralling and exciting. Only those who actually kill know what I mean.

En usko että kyseisen lauseen sanoneella unissa uhrit kummittelivat... Mutta toisaalta vaikea sanoa kun ei koskaan tiedä mitä toisten päässä liikkuu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat