Seuraa 
Viestejä45973

Uutinen tänään " Aika tasoittaa pimeän aineen". Kun kysessä on Nature-lehti, siitä Sergei Mashtsenko kavereineen ( Venäjä vai USA?) sai teoriansa tälle palstalle. Nuori galaksi, jossa laitostieteen simulaationörttien mielestä pitäisi olla pimeän eli tässä tapauksessa valottoman aineen keskittymä. Näin ei nytkään satu olemaan, on laitostiede joutunut tunnustamaan. SM. ja kaverit esittävät uutisen mukaan syyksi supernovat. Niinpä niin, ne johtuvat tiheästä aineesta, ja tämä tiehys johtaakin itselleen vastakkaiseen hajaantumiseen.

Myös minä olen käsitellyt tuota galaksien kehityslinjaa. Ensin epämääräinen möhkäle, sitten pallo, ja vanhemmiten kiekko, jossa on, jota aiheuttaa loistava keskuskvasaari. Mutta sitä käsitystähän täältä ei ole tarjottu Nature-lehteen. Nääs näillä neroillahan ei ole ollut mitään tarjottavaa. Ja he lujasti ovat uskoneet laitostieteen malliin, jossa ensin oli kiekko, sitten pallo ja lopussa möhkäle. Että maailmalle voitaisiin Suomesta lähettää jotakin ihan päinvastaista, Suomalainen Tiedeyhteisö ei alennu semmoiseen. Se on palstalla moneen kertaan sanottukin meille.
Ja kuoro laulaa pilkkalaulua ArKosin mututeoriasta, ja mukana haviannollistamiseksi on otetu Savor myös. - Meistä Savor on lähempänä laitostiedettä, hän uskoo yhä alkuräjähdykseenkin. Laitostieteen mukaisesti hän myöskin on torjunut esittämäni sekä vaikutus- että siruhiukkasten massa- ja ulottvuusarvot. Ne alkujaan nojaavat Planckiin, vuosisadan taakse. Myös Planck siis palstalle on mututeoreetikko!

Painopiste SM:llä ja kavereila on galaksin kehityksen alussa, minulla
sen loistavassa loppuvaiheessa. Tämä loistava loppuvaihe sinkoaa runsaasti kaasua ja murikoita avaruuteen, jonka pimeydessä muodostuu uusia galaksin alkuklönttejä. Tämä taas puolestaan edeltää SMn kuvaamaa tilannetta.

Ainakaan uutisen mukaan SM ja kaverit eivät puhu mitään alkuräjähdykssestä. Suomalaisen Tiedeyhteisön kannalta näin sattuessa kotimaassa SM ja kaverithan ilman muuta olisi hyllytetty.

Suomen ns. Tiedeyhteisö aiheuttaa tavoillaan suurta vahinkoa maansa tieteelle ja sen osallistumiselle kansainväliseen tieteeseen. Asennetta tukevat myös apu- ja työrahapäätökset. Suomen tieteenkin Hiljaisen enemmistön fasismi, jonka ohella toimivat myös avoimet fasistit.

Savorin avautumisteoria, sehän jotenkin kyllä sopii galaksien kehitykseen, jos kohta Savor juuri sitä puolta on vähän käsitellyt.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Jos aihe ei kiinnosta, voi johtua siitä, että otsikko on tylsä. Katsotaanpa, miten tämä aihe kiinnostaa muutoksen jälkeen.

Puhuitaanko täsäs Väyrysestä ja Vanhasesta.

Kerrotaan, että tämänkin galaksin keskustan vetovoima 26 000 valovuoden takaa vaikuttaa nopeudella 300 km/s kulkevaan aurinkokuntaamme.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat