Seuraa 
Viestejä45973

Esitän että auringon pilkut liittyvät aikoinaan tapahtuneeseen veden paisumukseen.

Eli kolmiulotteisesti laajenevasta auringosta avautuvat energia-aallot putsaavat aurinkoa kohti tulevista fotoneista avautuneen energian itsensä mukaan poispäin auringosta.

Näin kauempaa auringon ohittavista fotoneista tulevat/avautuvat energia-aallot saavat läheltä auringon ohi menevät fotonit palamaan/räjähtämään auki vähemmän tiheäksi energiaksi enemmän poispäin auringosta, jolloin itse fotonit vänkäävät tällä avautuvalla energialla kohti aurinkoa.

No tämän takiahan aurinkoa kohti taipuu energiaa jne.

Noin 11 vuoden välein aurinkoa kohti tulee normaalia tiheämpiä energia-aaltoja tietystä suunnasta.

Joskus hyvin harvoin saattaa maapallo osua juuri tuolle linjalle ja vieläpä juuri sille linjalle, jossa kohti tuota energiaa on eniten menossa kohti aurinkoa.

Näin tuo maapalloa kohti tuleva energiaa kohtaa siitä maapallon merestä avautuvaa energiaa, joka on sillä hetkellä sinne päin ja näin se ehtii taipua vielä vähän, jolloin isoin vaikutus syntyy tähän mereen, joka oli kohti tuota energia-aaltoa.

Ja näin selittyy raamatussa paljon esiintyvä veden paisumus.

Ja näin on.

Savor

;):)

Ai niin, yksi pikku juttu vielä.

Auringon pilkut ovat merkkejä raskaiden atomien syntymisestä.

Eli tuolle "pienelle" alueelle kohti aurinkoa tulee niin tiheitä energia-aaltoja, että ne auringon sisään mennessään putsaavat pinnan tuntumassa olevien atomien ytimien välissä liikkuvan energian itsensä mukaan syvemmälle auringon sisään ja samalla kun kaikki auringon atomit laajenevat ja työntyvät poispäin auringon keskustasta, tönivät tuon alueen ulkopuolella olevat atomit tuon alueen atomien ytimet toistensa lähelle.

Sen jälkeen tuon alueen atomien ytimet alkavat töniä toisiaan poispäin enemmän lähekkäin eli ikäänkuin ensin nyrkkeilemällä toisiaan tönineet alkaisivat painimalla nujakoimaan tasavahvasti, jolloin ne alkavat hikoilla enemmän.

Ja tämän takia niistä avautuu enemmän energiaa ulospäin, jolloin niillä havaitaan enemmän ns. elektroneja.

Auringon pilkkuun alkaa valua energiaa laidoilta, samalla kun uusien raskaiden aineiden atomien vauhti auringon keskustasta alkaa hidastua, kun kevyet atomit eivät jaksa töniä "painijoita" edellään ja näin ne "vajoavat" kohti auringon keskustaa.

Ja näin on!

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Mikä onkaan maapallon ikä?

Ajatukseni mukaan kolmiulotteisesti laajeneva maapallo työntyy kaarevalla radalla poispäin kolmiulotteisesti laajenevasta auringosta, laajentuen myös itse samassa suhteessa, jolloin maapallo ei loittone kolmiulotteisesti laajenevasta auringosta suhteellisesti.

Ja kun aikoinaan tuo työntyminen on loogisesti ollut suoraviivaisempaa, niin silloin maapallo ei ole kiertänyt aurikoa läheskään yhtä monta kertaa kuin perinteisellä tavalla ajateltuna olisi pitänyt suhteessa maapallon atomien värähtelyyn.

Onko maapallon ikä siis laskettava sen mukaan kuinka monta kertaa atomit ovat sen historian aikana värähdelleet vai sen mukaan kuinka monta kertaa maapallo on kiertänyt auringon?

Savor

;):)

Ajatellaanpa aikuisten oikeasti.

Kun meillä on nyrkkeilijöitä/vetyatomeja, jotka silloin tällöin muksauttelevat toisiaan kauempaa, niin eihän nämä nykkelijät/vetyatomien ytimet juurikaan hikoile jne.

Vaan entäpä kun meillä on useita tasavahvoja painijoita vieri vieressä nujuamassa tasavahvasti?

Johan hiki lentää ja vieläpä niin voimakkaasti että jos siihen lähelle eksyy nyrkkeilijä/vetyatomi, niin saakin sellaisen tällin tästä ympärille lentävästä hiestä, että turpoaa kohti painijoita sellaisella voimalla, että tuo turpoava energia saa sen havaitavasti liikkeelle poispäin painijoista, jolloin se liikkuu nopeammin poispäin painijoista kuin kohteet laajenevat.

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meneekö jakeluun, vai pitääkö vielä kehitellä tapoja rautalangan vääntämiseen?

Savor

;):)

Savor
Meneekö jakeluun, vai pitääkö vielä kehitellä tapoja rautalangan vääntämiseen?

Savor

;):)

Lopetatko floodaamise jos menee jakeluu?

Jos saan ajatukselle kannattajia, jotka pystyvät omin sanoin kuvailemaan sitä ja pystyvät soveltamaan sitä havaittuihin ilmiöihin ja alkavat viedä sitä eteenpäin esim. netin välityksellä, lupaan selvittää mitä floodaaminen tarkoittaa ja lupaan pohtia, olenko itse sortunut kyseiseen tapaan.

Savor

;):)

esitän että ruvet takapuolessani liittyvät muinaiseen vedenpaisumukseen KOSKA kolmiulotteisesti laajeneva persheeni hylkii negatiivista energiaa valtavissa mitoissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat