Seuraa 
Viestejä13176

Sodat kyllä hyväksytään, mutta sitten valitetaan kun kuolee siviileitä.
Ihmiset hyväksyvät yleensä sodat, niin kauan kun ei tulee omalle pihalle. Tarkoitan sitä että esimerkiksi libanonissa ja Israelin sodassa. Israelilaiset jotka ovat kauempana sota-alueista kannattavat sotaa enempi kuin ihmiset jotka ovat sodan keskellä sielä missä pommit putoilee. yleisestihän sotaa sen takia jotkut kannattavat kun sota voi tuoda jotain muutoksia.

Vai kunka on on asiat oikeasti?, ei voi tietää.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176
Heksu
tiäremiäs
Ihmiset hyväksyvät yleensä sodat, niin kauan kun ei tulee omalle pihalle.Tervetuloa todellisuuteen.

Siiviliuhreista oli kysymys, että eivät ymmärrä niitä vaikka hyväksyvät sodat.

Luulisi tajuavan että ihmiset kuolee. Tälläisiä ihmisiä on joka paikassa jotka ajattelevat näin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tiäremiäs
Israelilaiset jotka ovat kauempana sota-alueista kannattavat sotaa enempi kuin ihmiset jotka ovat sodan keskellä sielä missä pommit putoilee. yleisestihän sotaa sen takia jotkut kannattavat kun sota voi tuoda jotain muutoksia.

Ei muuten pidä paikkaansa! Juuri lähempänä Libanonin rajaa asuvat ovat jo vuosia olleet Libanonista tulevan raketti- ja muun terrorismin kohteena. Siis siitä lähtien kun Israel v. 2000 lähti Etelä-Libanonista pois ja Hizbollah otti raja-alueen haltuunsa alkaen tuoda sinne Syyriasta ja Iranista ohjuksia ja raketteja joita sitten aina välillä koeammuskeli israelilaisiin asutustaajamiin.

Ennen meneillään olevan kahakan alkua Hizbollahilla oli Libanonissa sekä liikkeen johdon että kansainvälisten asiantuntijoiden mukaan ainakin 10 000 - 15 000 ohjusta ja rakettia joilla ei voinut tosiaankaan olla muuta funktiota kuin ammuskella niillä Israelin kaupunkeja ja muita taajamia.

Nyt lähellä rajaa asuvat ilakoivat kun Hizbollahista ja sen terrorista viimein päästään kun kansaiväliset joukot ottavat Etelä-Libanonin ja ehkä kokokin Libanonin haltuunsa. Ennen nykykahakkaa pyynnöt käytännön toimista Hizbollahin poistamiseksi rajalta kaikuivat kuuroille korville niin EU:ssa, YK:ssa kuin Libanonissakin.

Sodassa on aina kysymys elintilan laajentamisesta tai olemassaolevan varmistamisesta, oikeaa tai kuviteltua uhkaa vastaan.
Hyväksynnän saamiseksi tarkoitusperät naamioidaan usein sellaiseksi ettei sodan motiivi näytä olevan laajenemispyrkimykset.
Sodan aloittamiseen tarvitaan jokin kipinä, kuten "Mainilan laukaukset" tai "Sotilaiden sieppaus" yms. Se kertoo paljon sodan aloittajien henkisestä tasosta. Usein turhan, miljardeja maksavan ja ihmishenkiä vaativan kaaoksen perustelut ovat hatarat kuin Harakan pesä.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Mielenkiintoinen otsikko. Voin omien tietojeni perusteella todeta, että sota aiheuttaa monenlaisia faktoja. Kyllä jämpti on näin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat