Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Jos sinulla olisi esim. miljardi euroa rahaa, joka pitäisi käyttää tieteen kehittämiseen. Mille tieteenalalle ja mihin tutkimuskohteeseen sen rahan laittaisit ja miksi sinne?

Sivut

Kommentit (23)

avaruusprojekteihin ja johonkin miten muistii vois siirtää johonkin tietokoneseen... jotta voisin tulevaisuudessa valloitaa universumin... ellei se lahoo enen sitä käsiin :c

Puhtaaseen energiantuotantoon.

Pitäisi varmana valita jokin, josta miljardilla saisi eniten hyötyä irti. Veikkaisin siis tuulivoimaa, jossa tuntuu olevan kehityspotentiaalia kovastikin. Aurinkovoima ja fuusio yms. eivät miljardilla kehittyisi, kun kyse on valtavista urakoista.

Toinen vaihtoehto voisi olla jokin itselle läheisempi tieteenala, kuten yhteiskunnan, kulttuurin ja historian tutkimus, jotka näivettyvät varojen puutteessa.

asdf
Seuraa 
Viestejä11706
Liittynyt16.3.2005

Astrologian ja homeopatian tutkimiseen. Loput lahjoittaisin Institute for Creation Sciencelle ja ehkä vähän Scientologeille.

Kantasolututkimuksiin ja geenimanipulaatioon ja kehitysmaiden opetusprojekteihin. Miljardi euroa on kyllä aika pieni raha avustuksiin mutta olisihan se hauskaa jos olisi miljardi löysää rahaa. Nuo ovat minulle tärkeitä kohteita, en nyt sen kummemmin osaa perustella.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat