Seuraa 
Viestejä45973

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... /08/461379

[size=150:26uzu8gl]Jaakonsaari: Stasi-aineisto tutkijoille[/size:26uzu8gl]

Entisen Itä-Saksan turvallisuuspoliisia Stasia avustaneiden suomalaisten nimet sisältävät aineisto on tällä hetkellä salainen.

Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Liisa Jaakonsaari kannattaa suomalaisia koskevan Stasi-aineiston luovuttamista tutkijoille.

Asiasta kertovan Aamulehden mukaan entisen Itä-Saksan turvallisuuspoliisia Stasia avustaneiden suomalaisten nimet sisältävä niin sanottu Rosenholz-aineisto on tällä hetkellä salainen. Vaikka Rosenholz-aineisto tulisi julkiseksi, ei ihmisiä pidä Jaakonsaaren mukaan kuitenkaan leimata turhaan.

Stasin kanssa yhteistyötä tehneiden länsisaksalaisten poliitikkojen nimiä julkistettiin Saksassa ensi kerran viime viikolla. Lisää julkistuksia odotetaan lähiaikoina.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Mistä olet saanut tietoosi, että Väyrynen ja hänen kumppaninsa olisivat noissa salaisissa arkistoissa, jos ne ovat salaisia. Tai mikä niistä ainakin kolmesta melko kuulusta Väyrysestä?

Sosdemin paha kilpailija kepulaisen ohella on toinen sosdemi, noin asia
menee kepussakin. Keiden nimiä Jaakonsaari luulee saavansa tietoonsa?

Se parhaiten Suomessa nauraa, joka toiselle kuoppaa kaivaa. Entä kun tulee se yhdestoista?

Minä otsikosta ensin luulin, että kyse oli kuumista yön hetkistä tansseissa Paavo ja Vuokka Väyrysen Tähtirannassa Keminmaassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat