Seuraa 
Viestejä45973

Ajatellaanpa asiat näin päin.

Maapallon keskustasta avautuu sikäli energisiä energiakimppuja, että niiden vaikutus on magneettisiin rautaesineisiin erilainen kuin muihin esineisiin.

Kappaleet laajenevat kolmiulotteisesti ja niiden atomien ytimistä avautu energia-aaltoja.

Maapallon ytimestä avautuu energia-aaltoja, joissa olevat energiakimput liikkuvat atomien ytimien välissä.'

Energiakimppujen keskusta tempaa atomien ytimien välissä liikkuvaa energiaa mukaansa, samalla kun itse energiakimpusta avautuu energiaa kohti atomien ytimiä.

Mitä erilaista tapahtuu rautaesineen atomien välissä, että kompassin magneettinen neula osoittaa tiettyyn suuntaan?

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Kun hiukkanen pyörii villisti akselinsa ympäri, siitä avautuvat energia-aallot eivät työnny suoraviivaisesti siitä poispäin, vaan sen ympärille syntyy "kenttä", jossa on enemmän energiaa kuin hiukkasien, jotka eivät pyöri akselinsa ympäri.

Eli atomien ytimien välinen tila on tiheämpää.

Nyt maapallon keskustasta tulevat energiset energiakimput palavat nopeammin hankautuessaan magneetin neulan atomien välissä liikkuvaan energiaan.

Entäpä sitten?

Savor

;):)

Magneetin neula ei laajene meidän silmissämme muita esineitä nopeammin.

Mutta mutta, jotta magneettisen esineen atomien ytimien välissä liikkuisi aina suteessa muihin esineisiin enemmän energiaa, pitää sitä atomien ytimien väliin tulla jostakin.

Ja sitähän tulee koko ajan esim. maapallon keskustasta.

Kompassin neulasta avautuu energiaa vähemmän tiheälle alueelle eli täällä kohti pohjoista.

(tai ainakin neulan sisäinen energia liikkuu sen suuntaisesti miten neula aina asettuu)

Savor

;):)

Ja näin on.

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jyde
Seuraa 
Viestejä594

Bittien välien laajeneminen maailmankaikkeuden mukana aiheuttaa Savolaisiin viesteihin ilmeisesti huikaisevan pitkiä välejä virkkeiden väliin. Tämä edelleen laajentaa palstaa pitemmäksi josta lienee johtuu maailmankaikkeuden paineen laajeneminen plää plää plää...

Vai mitä olette mieltä?

Eikö näin ole?

Jyde

Kunhan yritän joskus olla asiallinen...

Vierailija

Lähdetäänpä taas ihan perusasioista. Kuuntelepa, Jukteri.

Atomien ytimistä EI avaudu mitään energia-aaltoja. Ei, ei ja ei. Ei niitä ihan oikeasti avaudu sieltä. Ei vaikka kuinka ajattelisit niitä sieltä avautuvan.

Siitä taas seuraa se, että "ajatuksesi" on väärin. Lapsikin sen tajuaa...

Vai voitko jotenkin todentaa nuo atomien ytimistä avautuvat energia-aallot?

Ytimistä avautuvat aallot ovat juuri sitä energiaa, joka virheelisesti havaitaan nykysin ns. elektroneina.

Vaan miten tarkkailet yksittäistä elektronia koko ajan?

Et mitenkään.

Ei atomien ulkokehällä kierrä elektroneja tai pysyttele elektroniverhoa.

Ei, ei ja ei.

Energia-aallot avautuvat ytimistä ja menevät vierellä olevien atomien ytimiä kohti palaakseen vastaan tuleviin energia-aaltoihin loppuun, lisäten näin itsellään niiden energiaa tai liikkuvat osittain pidempiäkin matkoja atomien ytimien/molekyylien välissä.

Ja näin on.

Savor

;):)

Ei oikeesti lopeta jo......

Siis tää hemmo ei pelkästään avaa uusia turhia ketjuja vaan pitää niiitä pinnalla viestittämällä niihin ketjuihinsa vielä lisää tätä PASKAA!!!!!1111

Kirjoittaisi tosiaan yhteen helvetin ketjuun noi viestit ja se ketju saisi olla sitten tuolla Vapaa Sana-osiossa, jotta ei nousisi pinnalle, kuten nämä ASIAKETJUT, joita me kirjoitamme.

Turha tätä on kylläkään inttää kun ei meidän savorin silmien laajentuvat atomit pysty näitä kehoituksia lukemaan tahi sen enempää ymmärtämäänkään.

PISTE!

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039
tupakka
Ei oikeesti lopeta jo......

Siis tää hemmo ei pelkästään avaa uusia turhia ketjuja vaan pitää niiitä pinnalla viestittämällä niihin ketjuihinsa vielä lisää tätä PASKAA!!!!!1111


Niih... Ja sen lisäksi ajoittain vesittää tulvailemisellaan asiallisiakin ketjuja. Pistää kyllä niin vihaksi, notta PENTELE!!!!YKSIYKSIYKSIYKSI

Kumpiko on helpompi ymmärtää?

Atomin ytimestä avautuu energiaa aaltoina ja nämä aallot palavat loppuun viereisien atomien ytimistä avautuviin energia-aaltoihin ja tempautuvat niiden mukana vastakkaiseen suuntaan jne.

Vai että atomien ulkokehällä pysyttelee elektroneja/elektroniverho jollakin ihme voimalla, jota ei osata selittää.

Enismmmäistä mallia tukee esim. maapalloa kohti tulevien pienten kappaleiden palaminen loppuun ilmakehässä, jolloin niiden energia lisää ilmakehän energiaa jne.

Onko mitään konkreettista esimerkkiä, joka tukisi teidän mallianne?

Tokihan maapallokin näyttää pysyttelevän suht yhtä kaukana auringosta, kiertäessään tätä, mutta näyttäähän aurinkokin kiertävän meitä, eikä silti kierrä.

Entäpä voitteko selittää loogisesti maapallon ilmakehässä palavan pienen kappaleen loppuun palamisen, niin että sen energia lisää ilmakehän energiaa itsellään niin, että tämäkin ilmiö vain näyttää tapahtuvan näin, mutta on oikeasti jotakin muuta?

Ette pysty.

Vaan minä pystyn selittämään loogisesti, miten maapallo näyttää kiertävän aurinkoa suht yhtä kaukana, vaikka oikeasti työntyy siitä kaarevalla radalla poispäin, vaikka ei loittonekaan siitä suhteellisesti.

Savor

;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat