Seuraa 
Viestejä45973

Suomessa on yleistynyt valitettavan paljon feissaus, eli kaduilla naamatusen tehtävä suoramarkkinointi. Kaupungeissa asuville on varmasti tuttuja unicefia ym. markkinoivat kansioheput.

Omasta mielestäni tälläinen suoramarkkinointi on hyvin rasittavaa. Jos haluan jotain ostaa, tai muuten osallistua järjestöjen toimintaan, osaa kyllä hakea tietoa siitä oma-aloitteisesti. Monesti jopa tekee mieli sanoa pahasti näille feissaajille, kun joka kerta kävelykatua ylittäessä, usein jopa samat tyypit tulevat kimppuun. Mutta täytyy kai ymmärtää, että työtään hekin tekevät ja elantoaan ansaitsevat, useimmiten opiskelijoita. Syypää on työnantaja, enkä näitä järjestöjä siksi rahallisesti enkä muutenkaan tue.

Mutta voihan heille sanoa takaisin jotain nokkelaa, ei loukkaavaa. Kertokaa hyviä kommentteja, jonka voi heittää takaisin feissaajalle, kun taas kerran sellainen tulee iholle. Kommentti tietysti riippuu siitä, mitä feissaaja ehtii ensiksi sanoa.

Esim. feissaaja sanoo ensin että: "Kiinnostaako ihmisoikeudet?" Siihen voi heittää takaisin, että: "Juu kiinnostaa, varsinkin omani.", "Kyllä tietysti, mistä niitä saa?", "Kiitos ei, olen laihdutuskuurilla." tai "Ei kiinnosta, olen natsi."

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Kävelee erittäin kiireesti ilman mitään katsekontaktia, niin useimmat jättävät rauhaan. Mutta jos erehtyy vilkaisemaankaan sinne päin, niin heti on mainoslehti suussa.

Pohjoinen Zen
Kertokaa hyviä kommentteja, jonka voi heittää takaisin feissaajalle, ."

Ei ne piinaa jos ei oo huomaavinaan niitä.
Sano et alat rahottaa niitten toimintaa sit ku ne alkaa vastustaa vastustamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat