Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Itsemurha-iskijöiden aalto pyyhkäisi yli maailman. Kun pojat suunnittelivat kymmenien koneiden kaappaamista ja räjäyttämistä, tutkijapoliisit katselivat vierestä. Pojat hankki nestemäiset räjähteet ja aikataulut koneille. Poliisi ei tehnyt mitään!!!???

Miksi lentokenttiä alettiin vartioimaan vasta pidätysten jälkeen? Mitä hyötyä on tutkia matkustajia kentällä, jotka ei liity koko operaatioon millaan tavalla?

JULKISUUS TEMPPUILUA.

Miksi pyllistää ku o paska jo housussa?

Sivut

Kommentit (24)

Poliisien toiminta vaikuttaa siltä, että sitten vasta kiristetään turvatoimia ja kohotetaan määrärahoja yms. kun isku on jo tapahtunut. Siis eikö poliisi perkele vieköön osaa edes hieman ennakoida tilanteita? Kaksivuotias taaperokin sen osaa. Nyt kun iskuja ei taas tule vähään aikaan, poliisi ajattelee koko homman olevan ohi ja höllentää turvatoimia. Juuri tällaista toimintaa terroristit käyttävät hyväkseen. Voihan helevetti vieköön.

Kyse on mediasodankäynnistä.

Mikä onkaan ykkösuutinen tänään?

http://www.cnn.com/
http://www.foxnews.com/
http://www.iltalehti.fi/
http://www.iltasanomat.fi/
http://www.yle.fi/uutiset/

Linkeillä ei ole merkitystä kuin tänään: 10.8.2006, mutta
CNN: "PLANE TERROR PLOT DISRUPTED"
FOX: "Reminder That We're at War"
Iltasanomat: "10 lentokonetta aiottiin RÄJÄYTTÄÄ"

Kyse on siis tästä !

http://www.youtube.com/watch?v=oavMsgOuptU

Eikä mistään muusta.

_

Kuitenkin, jos pidätys tehdään "liian" aikaisin, ovat samat paskat, jotka nyt syyttävät poliisia vitkastelusta, haukkumassa näitä tällä kertaa mielivaltaisista pidätyksistä vailla todisteita, unohtamatta tunkea fasisti- tai poliisivaltio- sanaa vähintään joka toiseen lauseeseen. Tehtiin miten päin vain, niin aina vika on poliisissa...

Jep jep. Kakka ei tullut housuun, ainakaan vielä. Mutta saammehan me silti pyllistellä. Mikä tärkeintä tiedämme että kakkaa on ja sitä on kuitenkin tulossa. Olemme valmiustilassa. Yhteiskunnan turvarakenteet toimivat tällä kertaa - inhat aikeet estettiin. Mutta kakkaa on tulossa. Pysymme siis valmiudessa. Ja pyllistely jatkuu. Joitakin se naurattaa, ei haittaa. Onneksi sedät Bush ja Blair kakalle suitset laittaa.

Koirat ne aina haukkuvat, mutta karavaani kulkee. Jep jep.

Näistä kakkajutuista ei enää päästä ja se sataa tavallisen pulliaisen niskaan. Seuraava vaihe voi olla suolihuuhtelu ennen koneeseen-nousua.

Koneeseen pitäisi periaatteessa mennä täysin ilman matkatavaroita ja alasti täydellisen ruumiintarkastuksen ja röntgenin läpi jotta se olisi turvallista eikä kukaan saisi ujutettua koneeseen räjähteitä tai muita aseita. Lennoilla ei myöskään tarjoiltaisi ruokaa, koska tarjottimien rasioihin ja pulloihin on helppo piilottaa vaikka mitä jos sattuu olemaan oikeassa paikassa töissä, eikä työntekijöitä syynätä joka päivä täikammalla. Lennäpä siinä sitten Australiaan ilman syötävää, juotavaa, vaatteita ja lukemista.

Lentäminen ei ole turvallista niin kauan kun maailmassa on murhanhimoisia idiootteja, joten tämänpäiväisestä tulee varmaan jokapäiväistä hyvin pian. Ehkä laivamatkustus palaa kehiin tärkeimmäksi matkustusmuodoksi?

Mitä uutta tässä nyt on? Yousef suunnitteli kymmenen matkustajakoneen räjäytystä yli 10 vuotta sitten. Pommit olivat erittäin kompakteja ja pystyttiin osina kuljettamaan huomaamatta tarkastuksen lävitse. Ensimmäinen pommi melkein onnistui tuhoamaan Philippine Airlinesin lento 434:n B-747-lentokoneen.

Koneita kaappailtiin ja räjäyteltiin ennen paljon useammin kuin nykyään. Kyllä tiukentuneet turvamäärykset ovat selkeästi vähentäneet lentokoneisiin suunnattuja terroritekoja.

luffback

Eipä mainuttu länsimaiden uutisissa, kun oli niin paljon tärkempää kerrottavaa uusista nestemäisistä räjähteistä. Ja Lontoon lentokenttäkin meni sopivasti kiinni.

Heh, ei mainittu juu: http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/08/10/mideast.main/index.html
http://hosted.ap.org/dynamic/stories/L/LEBANON_ISRAEL?SITE=TNMEM&SECTION...
Sama uutinen löytyy myös muilta tärkeimmiltä uutissivuilta. Tarkista tietosi ennen kuin levität lisää propagandaa.

Lentokoneita, poliisin mukaan, yritettiin räjäyttää nestemäisillä räjähteillä. Itse en ole ikinä kuullut nestemäisistä räjähteistä, voisiko joku asiantuntija kertoa millaisia nämä nestemäiset räjähteet ovat ja kuinka suurta tuhoa ne voivat saada aikaan?

risat
Itsemurha-iskijöiden aalto pyyhkäisi yli maailman. Kun pojat suunnittelivat kymmenien koneiden kaappaamista ja räjäyttämistä, tutkijapoliisit katselivat vierestä. Pojat hankki nestemäiset räjähteet ja aikataulut koneille. Poliisi ei tehnyt mitään!!!???Eikö mitään tehnyt? Jos nyt oikein uutisia ymmärrsin niin poliisi on pidättänyt 24 epäiltyä, millä muulla tavalla poliisin olisi pitänyt toimia?
Pitää salassa pidätykset? Vai kuka ties jättää pidättämättä?
Eikä poliisi pidätä heti vaan poliisit kerää todisteita ja pidättävät vasta sitten.
risat

Miksi lentokenttiä alettiin vartioimaan vasta pidätysten jälkeen? Mitä hyötyä on tutkia matkustajia kentällä, jotka ei liity koko operaatioon millaan tavalla?Mistä tiedät että kenttiä ei vartioitu tarkemmin kun tutkimus oli menossa?
Olisiko viranomaisten pitänyt jatkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut? Eli suorittaa normaalia turvatarkastusta?
Sittän tämä sinun ihmettely miksi matkustajia tutkitaan, sehän on selvä. Sillä terroristien tarkoitus oli nimenomaan mennä matkustajina lentokoneisiin ja räjäyttää ne, vai luulitko että terroristien tarkoitus oli maasta käsin heitellä nestemäistä räjähdysainetta yli lentäviin koneisiin????

risat

Miksi pyllistää ku o paska jo housussa?

Vastakysymys: Miksi pyllistellä kun ei ole edes paskahätä?

Lentomatkustus ei kyllä vieläkään ole muuttunut vaaralliseksi, ei vaikka koneet olisi räjähtäneet. Ehkä pieni tilastopiikki on/olisi havaittavissa USA:n liikenteessä, mutta muuten ei ole hätää. Todennäköisyys että juuri se lento, jolla olet, tuhoutuu (syystä tai toisesta) niistä kaikista muista lennoista, on marginaalinen...

Ja jos liikkuminen tehdään laivoilla, junilla, busseilla, omilla autoilla, pyörillä, kävellen niin aina joku voi räjäyttää kulkupelisi (vaikka miinalla) tai voit joutua muuten onnettomuuteen.

Se mikä minua ottaa päähän on se, että nykyisessä holhousyhteiskunnassa kaikki kielletään ja tavallisten ihmisten elämä tehdään vaikeaksi toimilla, jotka oikeasti eivät juurikaan haittaa oikeita rikollisia.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat