Seuraa 
Viestejä45973

En tiedä onko tämä täällä ennen ollut? Laitan sen tähän nyt kuitenkin.

Kuinka riippuvainen olet internetin käytössä? Testaa....

Internet Addiction Test

Kommentit (10)

Your Internet usage is causing significant problems in your life. You should evaluate the impact of the Internet on your life and address the problems directly caused by your Internet usage.

Taidan olla murharyhmässä. Meinasin jo nukkumaanmenokoodiakin kirjoittaa, mutta enköhän pärjää ilmankin. En sentään toivoton tapaus ole (STOP pariksikymmeneksi vuodeksi).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
pullahiiri
56 pojoa, "You are experiencing occasional or frequent problems because of the Internet. You should consider their full impact on your life."

Täällä täysin sama.

92 pistettä:
"Your Internet usage is causing significant problems in your life. You should evaluate the impact of the Internet on your life and address the problems directly caused by your Internet usage."

En koskaan saa näistä testeistä täysiä pisteitä, koska ne vaativat että minulla pitäisi olla sosiaalista elämää "miten usein hankit online-kavereita" ja että häpeäisin netissä oloani.

Mielestäni Internet ei aiheuta ongelmia, vaan se poistaa niitä. Esim. irl-kaveriini olisin tuskin kohtaan yhteydessä ilman nettiä. Ilman nettiä en myöskään olisi oppinut työssäni vaadittavia taitoja niin hyvin kuin olen netin kautta ne oppinut. Ilman nettiä en olisi varmaan edes tavannut puolisoani ja tuskin ketään muutakaan hänen sijastaan.

Aika yleinen, mutta hieman outo kysymys. Koska se, että on jokseenkin riippuvainen tietotekniikan hyödyntämästä interaktiivisesta informaatiokanavasta ei vielä kerro sitä että mistä oikeasti on riippuvainen vai onko edes? Jos nyt edes raapaistaan pintaa siitä mitä kaikkea internet pitää sisällään kaikissa muodoissaan niin on aika absurdia kiteyttää se ainoastaan termiin "on-line" ja sitten keksiä jokin keskiarvo sille mikä on hyväksyttävä arvo roikkua "on-line" per kuukausi ja mikä ei. Laatu kai tässäkin korvaa määrän jossakin määrin?

Lukemistahan on kaiketi aina pidetty jotenkin sivistävänä harrastuksena, eikä sille ole käsittääkseni keksitty mitään hyväksyttyä maksimiaikaa millään aikavälillä tarkasteltuna ja yleisesti ottaen riittää kun sanoo lukevansa paljon, ei sillä ole enää merkitystä onko kyseessä Pahka-sika albumi vaiko jokin muu yleissivistävä teos. Mutta jos lukeminen tapahtuu monitorin välityksellä niin sen itseisarvo romahtaa kuin WTC-7 jos termi sallitaan.

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14249

You are experiencing occasional or frequent problems because of the Internet. You should consider their full impact on your life.

Elämä on...

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat