Seuraa 
Viestejä45973

Ajattelin pistää auton käynnistymään nappulaa painamalla kuten kalliimmat urheiluautotkin käynnistyvät. Nyt pitäis saada tietää että mitkä johdot siihen napille oikein tarvis vetää. Ja mitä muuta niissä muissa virtalukon johdoissa menee?

Tarvitseekohan auton merkkiä tietää? ..eikö ne kaikki ole suht samanlaisia ja värisiä ne virtalukon johdot kaikissa merkeissä....?

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (5)

Saisiko sen tehtyä niin että avaimen pitäisi kuitenkin olla "ON" asennossa ja sitten painetaan nappia jotta saadaan startattua? sitten sen vielä saisi avaimesta sammumaankin.

..ja jos ottaa rosvoliittimillä ne piuhat niin sen saisi vielä avaimellakin käymään..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osta Biltemasta autosi tekninen kaaviokirja. Mutta uskoisin että katsastushenkilö voi vähän tykätä kyttyrää niin sanotusti tuollaisista virittyksistä.

Vedä napilta se piuha suoraan starttimoottoriin herätejohdon kanssa samaan liittimeen, napille otat virran sellaisesta paikasta että siihen tulee virta vain kun avaimesta on käännetty virta päälle, näin sen ei tarvitse repiä virtalukkoa irti. Startin solenoidi ottaa melkoisesti virtaa, voi olla että joutuu laittamaan releen väliin.

edit: typo

Jyde
Seuraa 
Viestejä594

Elikkäs nappaat sen lukolta startille menevän piuhan vaan irti ja laitat nappulan kautta sille virtaa niin homma toimii. Jos virtalukkoa ei ole käännetty ON-asentoon, ei auto starttaa vaikka konetta pyörittelisikin nappulalla.

Sitten jos auto on ihan uusinta uutta, saattaa siinä olla kaikenlaista älyä sen verran jo näissäkin toiminnoissa että homma ei välttämättä pelaa, vanhemmissa kyllä toimii. Noita viritelmiä on iät ajat tehty vanhoihin raatoihin joihin ei kiinnostusta ole ollut edes virtalukon vaihtoon, kun startti asennon kärjet ovat vuosien saatossa palaneet piloille.

Kunhan yritän joskus olla asiallinen...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat