Seuraa 
Viestejä45973

Israel ei kuulu Eurooppaan, eikä EU:hun. Miksi se sitten osallistuu EM-kisoihin ja jopa Euroviisuihin?

Kommentit (14)

Voiskohan johtua siitä, että Aasian kisoissa joihin Israel oikeasti kuuluisi, ei Islamilaisten valtioiden taholta sitä hyväksytä mukaan.

Ja kun sinne hiekkalaatikolle sitä ei päästetä, niin kait se säälistä päästetään sitten Eurooppalaisin kisoihin, jotta pääsee edes jonnekin mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

Itse kilpaurheilijana koen monipuolisen ja monikulttuurisen kilpailijamateriaalin lisäävän kilpailujen mielekkyyttä silloinkin kun olen vain katsojana. Varsinkin lajeissa, joissa jonkun vastustajan menestyminen saattaa olla jopa suotavaa, varmistaakseen itselleen paremmat olosuhteet jatko-otteluita ajatellen on totta, että urheilu myös yhdistää kansoja (ainakin urheilijoita ja urheilun ystäviä). Ottaen sitten huomioon lähi-idän tilanteen voisi tietysti olettaa sekä urheilijoiden että katsojien turvallisuuden kannalta paremmaksi sen, että Israel ottaa osaa euroopan mestaruuskilpailuihin ainakin niin kauan kunnes lähi-itä kykenee rauhanomaiseen aluepolitiikkaan.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Israel on valtiomuodoltaan ja kulttuuriltaan täysin eurooppalainen, ja sen perustivatkin pääasiassa euroopalaiset. Maassa on täydellinen demokratia, uskonnon- ja sananvapaus ja niin edelleen. Naapurit vain sattuvat olemaan fanaattisia psykopaatteja.

Toope
Seuraa 
Viestejä27261

Eikös euroviisut ole Eurovisionin laulukilpailut, ei varsinaisesti eurooppalainen kilpailu. Muistaakseni myös joillekin muillekin Euroopan ulkopuolisille maille, kuten Libanonille, Marokolle ja Tunisialle on annettu mahdollisuus osallistua euroviisuihin.

Urheilukilpailuihin taas suvaitsevaiset Aasian maat eivät ilmeisesti päästä juutalaisia.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää, pommi-iskut ja jengit ovat sitä monikulttuurista Ruotsia, se on kehitystä." Liian monien mielestä"!"
http://tinyurl.com/jbs6kqp

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Joidenkin lajien MM-kilpailuissa muslimimaiden edustajat jopa kieltäytyvät pelaamasta Israelin joukkuetta vastaan. Tämän vuoksi esim. shakin joukkue-MM-kisojen otteluparit pitää määrätä niin että Israel ja arabimaat eivät joudu vastakkain.

Israelilaisilla ja kaikilla koskaan Israelissa edes käyneillä on lisäksi porttikielto ainakin Libyaan. Käytännössä siis useimmilla juutalaisilla.

Imagine
Miksi Turkin kanssa keskustellaan EU-jäsenyydestä, vaikka se yhtesikunnallisesti ja kulttuurillisesti on ties missä?

Setä Samulin tahto.

Andúril
Israel on valtiomuodoltaan ja kulttuuriltaan täysin eurooppalainen, ja sen perustivatkin pääasiassa euroopalaiset.

Hannu Juusola tuoreehkossa Ulkopolitiikka-lehdessä kirjoitti, että identiteetikriisi vaivaa maata, kun ei tiedetä ollako Eurooppaa, USA:n etuvartio vai sittenkin Lähi-idän maa, kuten maantiede osoittaisi.

Ja hei, maassa on kovaa vauhtia kasvava siirtotyöläiskohortti.

Andúril
Israel on valtiomuodoltaan ja kulttuuriltaan täysin eurooppalainen, ja sen perustivatkin pääasiassa euroopalaiset. Maassa on täydellinen demokratia, uskonnon- ja sananvapaus ja niin edelleen. Naapurit vain sattuvat olemaan fanaattisia psykopaatteja.

Otetaan sitten ainakin Etelä-Afrikka sekä kaikki amerikan maat jne kanssa euroviisuihin. Samalla kaikki muutkin "valtiot jotka ovat pääasiassa eurooppalaisten perustamia". Oikeastaan ulkopuolelle jääkin ainoastaan nuo mainitsemasi psykopaattivaltiot.

EM-kisoihin Israel pääsee siks, ett se sai aikonaan valita, mihin se haluu kuuluu Aasian ja Euroopan välilt. Ei tossoo sen kummempaa, jonku noi valitutki valitsee.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat