Seuraa 
Viestejä45973

Mitä vikaa tuossa Falun Gongissa on? Eivätkö he ole aika rauhallisia ihmisiä?

Pekingin poliisi pieksi ja raiskasi naispuolisen Falun Gongin harjoittajan
14. toukokuuta, illalla Pekingissä eräs naispuolinen harjoittaja (nimi on jätetty pois suojaamaan henkilöllisyyttä) raiskattiin ja piestiin kadulla, kun hän postitti Falun Gongin lehtisiä.

Tämän naisen kertomuksen mukaan siviilipukuinen poliisi pysäytti hänet, kun hän postitti Falun Gongin lehtisiä Dabeiyaosta Yonganliin. Poliisi näytti olevan noin 30 vuoden ikäinen. Kun häntä oli hakattu enemmän kuin tunnin verran, hänet raiskattiin. Poliisi väitti: "Yläpuolelta on annettu käskyjä hakata Falun Gongin harjoittajia silloin kun saamme heidät käsiimme, kunnes he kuolevat." Nainen menetti kaksi hammasta ja hänen päässään oli vakavia vammoja.

Tämän tapahtuman aikana yli kymmenen sivustakatsojaa meni ohi. Poliisi huusi kuitenkin: "Hän on Falun Gongin harjoittaja, nykyhetkellä vastavallankumouksellinen. Jos hänet piestään kuoliaaksi, niin sen ei lasketa olevan mitään." Tämän jälkeen sivustakatsojat menivät kiireesti pois.

Ps. Googlettakaa sanalla raiskaus, mikäli haluatte lisätietoa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (14)

Se on sitä kiinalaista menoa se. Eipä tunnu suomalaisia Kiinan-investoijia häiritsevän maan ihmisoikeustilanne. Pääasia, että voittoa tulee osakkeenomistajille.

Arnold Goyakla
Se on sitä kiinalaista menoa se. Eipä tunnu suomalaisia Kiinan-investoijia häiritsevän maan ihmisoikeustilanne. Pääasia, että voittoa tulee osakkeenomistajille.

Jos joku kantaisi asiata huolta, se olisi maailmanpoliisin leikkimistä ja vanhojen kulttuureiden asioihin puuttumista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Joker
Mitä vikaa tuossa Falun Gongissa on?

...because they believe in Truthfulness, Compassion, and Tolerance.

Totuudenmukaisuus, kommunismin pahin vihollinen.

Totalitaariselle järjestelmälle, kuten Kiinan kommunistidiktatuurille, kaikki puolueen aivopesupropagandasta poikkeava ja ihmisissä omia ajatuksia herättävä on uhka. Kiina pitäisi asettaa täydelliseen taloussaartoon siihen saakka, kunnes maan viimeinenkin kommunisti on nirhitty hengiltä niiden saatanan paskiaisten omilla menetelmillä:

http://www.faluninfo.net/torturemethods2/

Ei herkkähermoisille.

Arnold Goyakla
Kiinan kulttuuri ei ole päivääkään vanhempi kuin jonkin toisen kansan kulttuuri.

Kiinan kulttuuri alkoi syntymään, kun Keltaisen joen jokilaaksossa alettiin harjoittamaan maataloutta ehkä n. 8000v. eaa. Väitätkö, että nuorempia kulttuureita ei ole? Millä ihmeen tiedoilla nykyään saa FM:n paperit.

Sana "kulttuuri" on alunperin tarkoittanut maanviljelyä, mutta harvemmin sitä nykyään käytetään siinä merkityksessä. Sanan laajimmassa merkityksessä kulttuuria on kaikki, mitä ihmiset tekevät. Kaikkien kansojen kulttuuri on peräisin Afrikasta ja on aivan yhtä vanhaa. Kulttuurin ensimmäisiä aineellisia merkkejä ovat kivityökalut lähes kolmen miljoonan vuoden takaa itäisestä Afrikasta.

taksikuski
Seuraa 
Viestejä246

Falung gong ja kommunismi ovat kummatkin muodoiltaan samaa todellisuutta kaihtavaa dogmaa, sisältö vain hiukkasen erilainen. Onhan tunnettua, että " veljekset " mielellään riitelevät.

Neuvostoliiton ideologis- dogmaattisen sisällön romahdettua monet vaihtoivat marxilaisuuden ahdasopillisiin kristillisiin/ itämaisiin uskontoihin, joiden lähetyssaarnajat perustivat yhteisöjä kuin sieniä sateella: Muoto säilyi, sisältö vaihtui. On mitä todennäköistä, että Kiinassakin on pelättävissä samanlaista kehitystä vaikkakin mätääntyvän maolaisuuden ja läpikapitalisoituvan yhteiskunnan sisällä.Todennköisesti Kiinan yritys uususkonnollisuuden kehitystä vastaan on jäävuoren pinnan raaputtamista räjäyyttämättä sitä valtavaa meren alla olevaa juurta. Sen kun tuhoaminen voisi kaivaa maata myös valtion omasta ideologiasta.

kunkku
Ayla
Falun Gong (Qi gong, Nyreligiös rörelse)
"Falun Gong är en s.k. Ny Religiös Rörelse som uppstod i Kina 1992 men förbjöds 1999. Till det yttre är det en form av Qigong medan själva läran är betydligt mer religiös till sin natur."


Viimeinkin!!!!

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtop ... highlight=

Heja Ayla och Service!

Höh, no kun en Suomen kielistä löytänyt tuollaista, niin laitoin sen sillä niin "ihanalla" ja "rakastetulla" Ruotsin kielellä. Ajattelin että se joka osaa lukea lukee sen ja se joka ei osaa lukea olkoon lukematta sitä.

Ruotsia en mielelläni täällä kirjoita. Mutta ruotsin kielisiä linkkejä kyllä lähettelen ja tulen lähettelemäänkin. Kun ei niitä suomalaisia minulla ole.

Ayla
Ajattelin että se joka osaa lukea lukee sen ja se joka ei osaa lukea olkoon lukematta sitä.

Ei kai Ayla epäile Kunkun kielitaitoa..?

kunkku
Ayla
Ajattelin että se joka osaa lukea lukee sen ja se joka ei osaa lukea olkoon lukematta sitä.
Ei kai Ayla epäile Kunkun kielitaitoa..?

En epäile, mutta epäilen eräitten muitten kielitaitoa.

Falun Gongissa on Kiinan hallinnon vikana, ettei se suostu tekemään virallista "konkordaattia" Kiinan valtion kanssa.

Jos valtio saisi sanella uskonnon rajat, se ei kokisi sitä uhkaksi. Tällaisia sopimuksia lienevät Kiinassa tehneet mm. katolinen kirkko.

Andurilille ja muille urpoille: kuinka moni oikeasti kuvittelee, että Kiinassa ovat oikeasti KOMMUNISTIT vallassa nyt, jos ovat IKINÄ edes olleet?

Kiinan kommunismi on pelkkää kiinalais-kansallista valtiokapitalismia ja diktatuuria.

Ihmeellisintä tässä on se, että "vapaan maailman" johtovaltiot, USA mukana lukien, nuolevat halukkaasti diktaatuuri-Kiinan johtajien persettä.

Kiina on paljon suurmepi uhka ihmiskunnalle kuin islamistiterroristit ikinä.

Kun Paavi halusi nimittää omat miehensä kiinalaisiin katolilaisiin korkeisiin virkoihin, se ei käynyt Kiinalle. Kiina nimitti omat miehet virkoihin ja vähät välitti Paavin hyväksymisistä tai hyväksymättä jättämisistä. Vastaava meno lienee myös Falun Gongin osalta.

Kuitenkin Kiina kokee Falun Gong uskonsuuntauksen ongelmalliseksi, koska se pystyi järjestämään 10 000 ihmisen mielenosoituksen (kuten Tieteen Kuvalehden 7/2001 artikkelissa kerrottiin).

Falun Gongissa uskotaan fyysisen ja henkisen terveyden parantamiseen ja kehittämiseen. Kuulostaa mielenkiintoiselta, sillä fyysinen ja henkinen terveys ovat välttämättömiä ja ehdottomia hyvän elämän kriteereitä.
http://en.wikipedia.org/wiki/Falun_Gong

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat