Seuraa 
Viestejä45973

Oli 20-luvullakin jo paljon tietämystä ja teknologiaa. Jos eläisimme vasta sitä aikaa,niin paikalliset evoteoreetikot illuminatit,ktikkaset ym. ensin TÄYSIN PERUSTEETTOMASTI antaisivat kunnian teknologiasta evoteorialle - joka ei liity keksintöihimme mitenkään - ja sitten he esittelisivät IHMISevoluution ns.vahvana todisteena SIAN hammasta, ja sitten he antaisivat ymmärtää,että se joka ei tuon hampaan perusteella usko ihmisen evoon apinoista niin se on tietämyksen ja teknologian vihollinen.

(Tämä siis minun tekstini täällä:

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi? ... 0018719738

)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Joo mutta eihän sian hampailla tehdä mitään kuin evo-huijauksia, ja kuten sanoit, niin niitä käyttävät evo-huijarit. Sen vuoksi maasta kaivetaan aitoja fossiileja, joista vain kaikki löytyneet sian hampaat ovat nimenomaan niitä evo-huijarien salaa kätkemiä. Mielestäni olet suotta huolissasi, sillä kaikkihan me tiesimme sian hampaiden olevan evohuijausta, niin kuin sinäkin.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Joko nyt loppuisivat nämä hurmokselliset kirjojenpoltto-aiheet? Ette halua lisää tietoa maailmasta, se vaikuttaisi jo selvältä, mutta älkää kieltäkö muita selvittämästä, miten luonto ja maailmankaikkeus oikeasti toimii. Evoluutiota tapahtuu. Jos ei tähän halua uskoa, aivan sama. Siis oikeesti _aivan_ sama. Mutta älkää tulko tänne enää riehumaan. Vanhoissa ketjuissa on samaa pohdintaa aivan loputtomiin. Lukekaa vaikka niitä lämpimiksenne. Ja arkistosta löytyy tuhansia viestejä lisää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kreationistien nimeltä Baugh ja Patton vuonna 1987 kehittelemä Humanus Daviddii eli "Pikku Daavid", kokonainen vedenpaisumusta edeltävä ihmislaji. Baugh esitti löytönsä kirjoituksessa "Dinosaur. Evidence that Dinosaurs and Men Walked Together.". Humanus Daviddii kehitettiin kahden Paluxy-joelta löydetyn hampaan pohjalta, jotka myöhemmin osoitettiin kalan hampaaksi. Ja olivat kovasti sitä mieltä, että joka ei tälläisen pohjalta usko että mahtiolento kävi rakkaudessaan koodaamassa, niin on tieteen vihollinen ja lisäksi moraalisesti läpeensä paha..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat