Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Hei!

Olen kiinnostunut salaliitoista ja salamurhista. Etenkin John Lennonin salamurha on kiinnostavin minulle.

Mutta tietääkö kukaan onko olemassa salaliittoja tai salaliittoteorioita käsitteleviä aikauakauslehtiä? Suomen, englannin tai ruotsin kielisiä. Ja mistä niitä saa tilata?

Kommentit (7)

Toope
Seuraa 
Viestejä24625
Liittynyt23.7.2006

Sitä paitsi minusta Lennonin tappaminen oli vain murha, ei salamurha.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

En ole kiinnostunut UFOisita.

Ihan oikeista salaliitoista ja -murhista. JFK taitaa olla liian iso ja vanha soppa käytäväksi läpi. John Lennonin salamurha kiinnostaa kovasti. Syksyllä aiheesta on tulossa leffa U.S. v/s Lennon -nimeltään.

Alan lukemista; kirjoja tai lehtiä myös olisi hyvä saada. Kielet: suomi, englanti ja ruotsi.

Mites se Olof Palmesta kirjoittanut ruotsinsuomalinen kaveri on edistynyt hommassaan? Hänellähän oli aika rankka teoria.

Tuli vain mieleen, että miksiköhän salamurha on suomeksi nimenomaan salamurha. Useimmat näistähän ovat kuitenkin varsin julkisia; näyttävyyssyistä tietenkin.

Ei tarvitse tyrkyttää etymologiaa ja muuta sananselitystä. Keskiajan islamilainen assassiini-kultti/heimo/perinne on kyllä tiedossa eri kirjoitusasuineen. Toivottavasti myös palstamme vakituinen vokaalinvääntäjä (HAH-ASH-II-NIAE) malttaa pitää musteisen miekkansa huotrassaan. Tämä nyt vain oli tämmöinen pikainen huomio.

Tuomas
Mutta tietääkö kukaan onko olemassa salaliittoja tai salaliittoteorioita käsitteleviä aikauakauslehtiä? Suomen, englannin tai ruotsin kielisiä. Ja mistä niitä saa tilata?

Sen tapainen lehdykkä on ainakin tuo NEXUS. Niitä myydään irtonumeroina ainakin Lontoossa Covent Gardenin scifikirjakaupassa.

Elintärkeä tietolähde.

Googlellahan noita lontoonkielisiä löytyy muitakin:
http://www.google.com/Top/Society/Issue ... ines/?il=1

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat